guzmania 16.01.06, 22:02 Cześc dziewczyny, czy wiecie może gdzie w Poznaniu są jakieś ciucholandy z ubranakmi dla maluszków?Gdzie tanio można kupić jakieś ubranka?Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comega Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 17.01.06, 11:58 Ja też szukam takich miejsc, więc podnoszę temat. Odpowiedz Link Zgłoś
bondyrka Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 04.09.06, 20:05 Uwaga,jest ogromne zainteresowanie,a tu niestety problem,bo ciuszki rozchodza sie w zaskakujacych ilosciach(kumpela musi mi dobra kawe postawic)zostaly juz tylko sliczne ubranka,ale dla dzieciaczkow do 6 miesiecy,ewentualnie dla dziewczynek rozm.86cm,od dnia 05.09-20.09 nie ma mnie w Polsce,wiec ubranka mozna obejrzec u mnie,ale dopiero po tym czasie,zdjecia tez wysylac po 20.09 pozdrawiam was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikky Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 17.01.06, 13:20 Na pewno warto zajrzeć do hurtowni Akpol na Kraszewskiego (kiedyś Modena). Poza tym polecam Tesco. Sama nie byłam przekonana, ale kupiłam i ubranka są dobrej jakości, ładne i całkiem tanie. Słyszałam tez dużo dobrego o Auchan, ale osobiście nie kupowałam, bo mam dość daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.ma Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 18.01.06, 08:29 Polecam Auchan: duży wybór, stosunkowo tanio (częste promocje, np. dwie bluzki z długim rękawem, na 2 lata, za 10,- zł, nie rozleciały się po praniu, ani w noszeniu, mamy jej juz kilka miesięcy, noszone non stop), jakość zadowalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 18.01.06, 10:20 Tez uwazam ze w auchan mozna cos trafic. W Pati&Max tez sa czasem fajne rzeczy no i H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 komis z ciuszkami 18.01.06, 13:11 no albo znaleźć fajny komis z ciuszkami dziecięcymi- własnie takiego szukam ( tylko by nie odstraszał już na wstępie zapachem) może znacie jakies fajne miejsce w poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 18.01.06, 17:11 na ul winogrady 114 jest hurt-detal z akcesoriami dla dzieci i ciuszkami. firma akpol Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 18.01.06, 19:30 ta hurtownia nazywa sie agma. (pomyliłam sie) Odpowiedz Link Zgłoś
guzmania Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 18.01.06, 21:58 Dzięki za info.Byłaś w tej hurtowni?Jak kształcują się ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 19.01.06, 18:25 byłam w tej hurtowni polecam. body z grubego miłego materiału dla maluszków po 12zł-śliczne. dresiki z miki 24zł. ceny sa przystepne i wzory ładne Odpowiedz Link Zgłoś
guzmania Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 19.01.06, 22:35 Dzięki za ifo, napewno odwiedze tą hurtownie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: P-ń- tanie sklepy z ubrankami dla bobasów.Gdz 01.09.06, 21:23 Podnoszę wątek - szukam hurtowni w której kupię dwuczęściowy kombinezon na 98 i więcej... I tak dużych body. Może któraś z Was zna jeszcze jakies miejsce - w Agmie jeszcze nie byłam. Warto? Podobno jest też coś w okolicy Obornickiej/Jelonka... Mówi Wam to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
bondyrka Re: Polecam ciuszki z likwidacji sklepu 01.09.06, 21:46 Jesli chcecie ladne i tanie ciuszki to piszcie do mnie,tylko konkretnie co i jaki rozmiar,moja kolezanka teraz zlikwidowala sklep z ciuszkami uzywanymi- glownie dla dzieci,wiec ma ich full,przyniosla mi do sprzedania,sa w stanie bardzo dobrym,idealnym,a niektore jeszcze nowe z metka,wiekszosc znanych firm typu;george,marks spencer,ladybird,early days itd,mozna wpasc do mnie obejrzec lub moge przeslac fotki-naprawde jest w czym wybierac i ceny smieszne od 3- 35zl. Jak co to piszcie napriv Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludekw Re: bondyrka 02.09.06, 09:24 napisałam na priv jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś