joll26 08.03.06, 11:38 Proszę o informacje dotyczące Kliniki Św. Rodziny.Mam zamiar tam rodzić i chciałabym dowiedzieć się czegos bliższego na temat tej Kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak36 Re: Szpital Św. Rodziny 08.03.06, 14:59 Ja rodziłam tam dwoje dzieci i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Szpital Św. Rodziny 08.03.06, 21:30 ja tez rodzilam tam moje dzieciaki z przerwą 7 letnią nie dalam nikomu ani grosza a zadowolona jestem bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Szpital Św. Rodziny 08.03.06, 21:32 Mialam w czerwcu ub. roku cc, pobyt w klinice wspominam dobrze okazano mi duzo serca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcina Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 10:18 Rodziłam dwoje dzieci; 8 i 3 lata temu. w tej chwili spodziewam sie trzeciego dziecka i nawet nie myslę o innym szpitalu; wspaniała i miła , fachowa opieka; bardzo życzliwe położne; warunki na porodówce rodzinnej doskonałe ( to za opłatą); znieczulenie zewnatrzopon.bezpłatne. polecam! mama marcina , ani i ... Odpowiedz Link Zgłoś
joll26 Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 15:19 A czy jest możliwość,żeby dziecko było na sali czy tylko przynoszą do karmienia? Czy odwiedzający moga zobaczyć dziecko tylko przez szybę?Jakie są zasady? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dawn7 Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 15:47 pzrynoszą do karmienia, ale możesz sobie zatrzymać dzieciątko ile chcesz (chyba że jest kapiel albo jakieś badania albo np. obchód). niektóre mamy miały zatem swoje dzieci prawie cały czas ze sobą. ja też polecam szpital - rodziłam tam w grudniu i ciąg dalszy też na pewno tylko tam pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 16:25 tak nawet cała noc mozna bylo miec dzieciaczka bo do nas przychodzila pigula i pytala czy zostawic czy zabrac Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 21:32 Lepiej miec dziecko przy sobie bo jak przyniosa glodne placzace to trudno uspokoic. Ktoras polozna sie dziwila ze mam dziecko ze soba bo "powinnam odpoczac" Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: Szpital Św. Rodziny 09.03.06, 22:31 Oj tak. Lepiej mieć ze sobą bo dokarmiają glukozą, moje dziecko przez to nie chciało ssać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Szpital Św. Rodziny 10.03.06, 08:18 Mnie dokarmiali 2 dni na 3 dzien jak mialam mleko ochrzanilam pediatre, mala plakala mialam problem z przystawieniem, chciala uspokoic dziecko wstretna baba, nie dalam sie. Teraz podobno trzeba podpisac zgode na dopajanie. Odpowiedz Link Zgłoś
joll26 Re: Szpital Św. Rodziny 10.03.06, 13:25 A jak wygląda sprawa z odwiedzinami.Czy najbliżsi musza tylko oglądać dziecko przez szybę i w wyzanczonych godz.? Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Szpital Św. Rodziny 10.03.06, 14:43 Mialam jedynke i mala caly czas ze soba, odwiedziny sa bez ograniczen ale nie wiem dokladnie jak jest z pokazywaniem, mysle ze to zalezy od matki rowniez jezeli ma dziecko ze soba to nie ma problemu, chociaz w salach wieloosobowych nie ma teoretycznie odwiedzin tylko na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Szpital Św. Rodziny 11.03.06, 16:50 dzieci pokazują za szybka choc ja lezalam wtakiej sali ze jak przychodzila rodzinka to moglam pokazac jak nie bylo pigul w poblizu... jednak pokazywanie za szybką ma swoje plusy bo dzidius nie zlapie infekcji - potem matki sie plują ze szpital zarazil czyms dzieciaczka a to czesto nieprawda... z odwiedzinami nie ma zadnego problemu choc niby sa tam jakies godziny wyznaczone to wszyscy przychodza o kazdej porze i sa wpuszczani Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: Szpital Św. Rodziny 16.03.06, 12:32 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824 poczytaj sobie tam - warto Odpowiedz Link Zgłoś