gavagai1 18.04.06, 20:41 A także gdzie, w w/w okolicach znajdują się przchodnie "dla dorosłych" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha1812 Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 18.04.06, 22:15 Polecam lekarza rodzinnego dr . Marlenę Felerowicz-Jachimowicz przyjmuje na ul. Lindego ( niedaleko Ogrodów ) w ramach NFZ jest super tel. do rejestracji 061 8456-907 . Właściwie to jest lekarzem pediatrą ale przyjmuje dorosłych również sama do niej chodzę . Gorąco polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1812 Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 18.04.06, 22:23 Moje dzieciaczki również do niej chodzą , kiedyś przyjmowała na os. Literackim od jakiegoś czasu własnie na ul. Lindego pół osiedla sie do niej przeniosło i dojeżdża ma super kontakt z dziećmi jest rzeczowa poprostu super Odpowiedz Link Zgłoś
do_tka1 Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 17.05.06, 11:04 Dziewczyny, ratunku!!!! Nie polecajcie dr. Felerowicz. Zastanawialam sie ostatnio dlaczego tam sa takie mega kolejki i oto mam odpowiedz!!!! Forum!!!! A dlaczego nikt nie napisze o tym, ze jesli dr. Felerowicz jest zajeta, to w zastepstwie przyjmuje inna pani dr. (nie bede podawala nazwiska) z barzdo malym doswiadczeniem? I ze nawet nie wiecie o tym, ze pielegniarka zarejstrowala do tej drugiej? Czy Wy naprawde lubicie czekac z Maluchami w poczekalni, gdzie lykaja jeszcze wiecej bakterii? Odpowiedz Link Zgłoś
dorkapoz Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 17.05.06, 14:13 ja chodzę do dr Felerowicz i nigdy długo nie czekam wręcz przeciwnie. Oczywiście jeśli jest duzo dzieci chorych to przyjmuje też druga lekarka- ale jak zapisuję się wcześniej to jak chcę do dr Felerowicz to nigdy nie miałam zastępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: do do_tka1 18.05.06, 16:51 Zgadzam sie i sie nie zgadzam. Ja tez tam chodze -p.doktor jest super. I wcale nie ma tam kolejek cały czas. Chodze dosc czesto niestety i nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby mnie odesłano do innego lekarza. Fakt faktem, ze obsuwy czasowe są duze CO do drugiej p.doktor-faktycznie, pani tak ma bardzo niewielkie doświadczenie, moj bratanek trafil do niej, i nie wyszło mu to na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1812 do dotka_01 19.05.06, 22:39 owszem zdarzyło mi się być na wizycie u innej pani doktor ale tylko w przypadku jak p. dr Felerowicz nie ma jest np. na urlopie , chyba też jej się należy albo jak sama jest chora to wtedy owszem sa zastepstwa i też nie jestem z nich zadowolona a swoja drogą wskaż mi przychodnie , w których sie nie czeka ? Jak się rejestruję zawsze jestem informowana , że np. pani dr. nie ma i jest zastępstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra245 Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 19.04.06, 11:34 Przychodnia dziecieca jest na Galla. tel 8472583. A dla dorosłych jets na Słowackiego tel. 8474674 lub 8411819 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_goda Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 19.04.06, 21:32 Na Galla jest tez przychodnia dla doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 19.04.06, 13:27 dr Arkadiusz Cichocki, przychodnia wojskowa na Solnej - bardzo fajny lekarz, wyjątkowo zdrowo - rozsądkowe podejście do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mkusiciel Re: Poszukuję pediatry. NFZ. Jeżyce bądź Śródmieś 02.02.07, 14:51 Ok pani dr Felerowicz już nie ma miejsc od dawna, wolna jest natomiast pani Gut czy właśnie o niej się tak żle wyrażacie. Napiszcie ja słyszałam o niej dobe opinie ale skoro jest niedoświadczona to nie chicałabym chodzić do niej z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś