Dodaj do ulubionych

macie namiar na Świętą Rodzinę

25.04.06, 14:54
Obserwuj wątek
    • lanzarota0 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 25.04.06, 14:57
      Dostałam skierowanie na USG i KTG w tym szpitalu ale nie wiem co i jak żey było
      najlepiej, tzn. chodzi mi o lekarza który najlepiej by to USG i KTG zrobił
      poradzcie i jak tam wygląda z dyżurami ???????????????????? u tych lekarzy
      wiecie coś na ten temat ?????????????
    • danuskad1 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 25.04.06, 15:47
      ja mam z tego szpitala swoja panią doktor. nazywa się Mariola Sosnowska i jest
      bardzo miła a z tego co sie zdążyłam zorientować takze dobra.
      • morelka80 Ja też mam Sosnowską :) 25.04.06, 16:00
        świetna lekarka, u mnie wszystkie kobiety w rodzinie prowadzą u niej ciąże smile
    • bba75 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 25.04.06, 16:18
      poszukaj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824
    • mariejo Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 26.04.06, 09:29
      Polecam na USG fachowcow, ktorych mozna o wszytsko zapytac dra Spychala lub dr
      Hanne Bryk Pospiech odradzam dra Marczaka mruk malo kontaktowy
    • danuskad1 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 01.05.06, 20:42
      Dziś byłam w Św. rodzinie i jestem wściekła. Obowiązuje tam tzw przyjęcie A
      czyli przed przyjęciem właściwym .Rąbią KTG iUSG. zajęło mi to 6 h a jedna z
      pacjentek przesiedziała 9h!!. Organizacja pracy do......... Dr. Marczak robił
      mi USG a jak zapytałam jak z dzidziusiem, to pokręcił głową, popatrzył na
      monitor i stwierdził że duży. A jak zapytałam czy rozwija sie dobrze i czy wg
      niego wszystko jest dobrze odpowiedział, że wymiary są ok. wyszłam zdenerwowana
      i nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko napewno dobrze.
      • katg1 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 03.05.06, 14:36
        rodziłam tam niedawno. Rzeczywiście - informacje o dzidziusiu zachowują dla
        siebie - też wypytywałam co i jak. Nie martw się - gdyby coś było nie tak na
        pewno by cię skierowali na patologię !
    • mamadawidka3 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 14.05.06, 18:16
      Witam!
      Osobiscie przelezalam na patologii ciąży w tym szpitalu 3 ostatnie miesiace
      swojej ciazy i wiem jak wyglada tam calodobowa opieka medyczna. Powiem tak
      jesli sie dzieje cos z dzieckiem nie powiedzą Tobie od razu zeby nie wywolac
      paniki wiem cos na ten temat a co do lekarzy pytaj o Hanne Kurywczak swietna
      kobieta ma prywatny gabinet kolo szpitala przyjmuje rowniez w Kwancie w
      Swarzedzu. Mieszane uczucia mialam jedynie do grubasa niestety nie pamietam jego
      nazwiska mruk z niego byl okropny ale na pocieszenie powiem ze dyzury mial
      sporadycznie. Pobyt wspominam dobrze nie mialam na co ogolnie narzekac.smile
      Trzymaj sie cieplutko.
    • mariejo Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 14.05.06, 20:39
      Dr Marczak to najgorszy lekarz robiacy USG w sw Rodzine nic nie powie i jest
      antypatyczny. Grubas to pewnie dr Kuligowski vel "rzeznik", okropny. Nadal
      smiem twierdzic ze dr Spychala i dr Pospiech Bryk sa the best.
      • milla1 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 15.05.06, 10:11
        mariejo napisała:

> Dr Marczak to najgorszy lekarz robiacy USG w sw Rodzine nic nie powie i jest
        > antypatyczny. Grubas to pewnie dr Kuligowski vel "rzeznik", okropny. Nadal
        > smiem twierdzic ze dr Spychala i dr Pospiech Bryk sa the best.

A ja okropnie wspominam dr Pośpiech, jeśli mówimy o kobiecie, blondynce. Wredne
        babsko jakich mało!!Nawet położne jej nie cierpią.
        • mariejo Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 16.05.06, 09:24
          Odczucia kazdej z nas sa subiektywne, lubie lekarzy, z ktorymi mozna
          porozmawiac a w przypadku tej dwojki bylo OK acha jeszcze dr Kozma jest OK
          dokladny.
    • danuskad1 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 15.05.06, 19:31
      Niedawno urodziłam drugie dzieciątko i oto moje odczucia. Na porodówie położne
      poprostu ANIOŁY Zaliczyłam dwie zmiany i kazda ztych babeczek była cudowna. W
      trakcie prawie 9 godinnego porodu leżałam tylko ostatnie 15 minut. Wcześniej
      mimo podłączonej oksytocyny i KTG siedziałam na fasolce, na worku z granulek,
      które pięknie dostosywały się do mojego biednego kręgosłupa. Początkowo przy
      skurczach partych mogłam stać wsparta o męża lub łóżko. Trochę mogę czepiać się
      pielęgniarek, które zajmują się dziećmi. czasami trudno było doprosić się o
      przyniesienie Maleństwa i chodiły z taką miną jakby robiły łaskę. Podobnie
      Pediatrzy, informacje o dziziusiu składają się z jednego zdania.
      • marysienka44 Re: Ja tam rodziłam i już to opisywałam 16.05.06, 23:38
        kilka razy na forum szpitale, jak wrzucicie w wyszukiwarke to będzie.
        Do Sosnowskiej chodziłam, na Górczyn przy palacza. I wszystko było ok.
        Ale w szpitalu to niestety ale nie ta sama pani doktorsad
        Do kitu, jestem do niej na nie!!!
        PS I nie ja jedna,ale to juz inny temat.
    • biedrona12 Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 02.06.06, 14:31

• mariejo Re: macie namiar na Świętą Rodzinę 02.06.06, 20:32
        Ropackiego odradzam, znam go dosc dobrze, kOzme gorzej ale jest dokladniejszy
        i o niebo lepszy,m fachowcem, Ropacki ma zone, doc, dobra ginekolozke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka