mkarotka1 Re: zdrowa kobieta-poznań 06.11.06, 13:33 na Batoego. czy byłyście tam może u ginekologa i możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Re: zdrowa kobieta-poznań 06.11.06, 16:30 Witaj, niestety nie znam lekarza na Batorego, ale mam pytanie do Ciebie - czy już wiesz, gdzie chcesz rodzić? Bo ja mam straszny dylemat. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mkarotka1 Re: zdrowa kobieta-poznań 06.11.06, 17:15 No ja właśnie słyszałam że tak jest w porzątku lekarz (facet nie kobieta), ale zapomniałam nazwisko. Ciąże prowadził Klejewski ale już nie chcę do niego chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kim11 Re: zdrowa kobieta-poznań 08.11.06, 08:28 bylam u kobiety - nie pamietam nazwiska - na wzycie takiej normalnej - nie ciazowej - bardzo mila lekarka, czulam ze bardzo skrupulatnie, z pelna uwaga, podeszla do problemu z ktorym do niej przyszlam. Byc moze zaczne tam chodzic na stale, mimo iż mam tam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
peterka11 Re: zdrowa kobieta-poznań 08.11.06, 13:28 ja tez korzystałam z usług tego nzozu, byłam na wizycie w ramach narodowego funduszu i bylam bardzo zadowolona, usg piersi bez problemu szczegolowe badanie i doktor bardzo przyjaznie mi wszystko wyjaśnił, niestety nie pamiętam nazwiska doktora, wiem że ma na imię Paweł, generalnie wrazenia bardzo pozytywne, pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mkarotka1 Re: zdrowa kobieta-poznań 09.11.06, 16:15 Ostatecznie byłam u dr Witczak w tej własnie przychodni. Młoda, sympatyczna lekarka. Myślę ze na razie się zdecyduję żeby chodzić do niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: zdrowa kobieta-poznań 12.01.07, 23:41 Ja tam chodziłam w ramach ciąży na NFZ do dr Jarosława Stanka. Ogólnie pozytywnie. Tylko z tego co wiem, to już zamknięto to miejsce - mieli problemy z właścicielką... dlatego ja w 33 tc zmieniłam lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
masiw Re: zdrowa kobieta-poznań 17.01.07, 10:35 mieszkam w tym samym bloku w którym mieści się gabinet Zdrowa Kobieta i sprostuję. Nie działa on już w ramach Kasy chorych ponieważ NFZ nie podpisał z nimi umowy na rok 2007. Pani w rejestracji powiedziała że jeszcze będą się starać ale czy cos z tego wyjdzie nie wiadomo. Oczywiście teraz przyjmują prywatnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sachmed Re: zdrowa kobieta-poznań 20.01.07, 18:47 A czy tam przyjmuje tylko ginekolog czy może też inni lekarze?? a jest pediatra? Odpowiedz Link Zgłoś
gona12 Re: zdrowa kobieta-poznań 01.04.07, 13:40 Pani dr - nie wiem jak się nazywa, bardzo miła dokładna, tylko roztargniona, zapomina. Pan dr - chyba Stanek Jarosław niezbyt miły, tzn. nieciekawa atmosfera podczas badania, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonekp Re: zdrowa kobieta-poznań 18.04.07, 08:20 50zl samo badanie, a z USG 100zl Doktora Stanka polecam Chodze tam od dawna i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
viola311 Re: zdrowa kobieta-poznań 19.04.07, 19:51 z tego co wiem to nie maja juz podpisanego kontraktu z NFZ , tam chodziłam do ortopedy z dzieciątkiem, ostatnio chciałam iśc ze soba i dowiedziałam się,ze trzeba płacić .... Odpowiedz Link Zgłoś