Dodaj do ulubionych

dobry neurolog w Poznaniu

IP: *.* 06.06.02, 22:25
Czy ktoś może mi polecić dobrego, prywatnego neurologa w Poznaniu dla mojego 4-miesięcznego synka? Najlepiej, gdyby miał tytuł przynajmniej doktora.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewakus Re: dobry neurolog w Poznaniu IP: *.* 09.07.02, 22:11
      Hej!Bardzo dobra pani neurolog (właśnie specjalistka od maluchów) jest w przychodni na ul. Kórnickiej 24. Pani doktor Milecka nr telefonu: 603 77 47 27 (najlepiej dzwonić po 17.00)pozdrawiamEwa
      • Gość: lidka Re: dobry neurolog w Poznaniu IP: *.* 10.07.02, 14:17
        Polecam tę samą Panią. Byłam u niej niedawno. Kompetentna, wreszcie coś konkretnego się dowiedziałam. Bardzo miła i wyjaśni każdy problem. Polecam!!!Lidka
        • Gość: AniaB# Re: dobry neurolog w Poznaniu IP: *.* 16.07.02, 19:50
          Jaki ten świat mały! Ja równiez chciałam polecić doktor Milecką. Odpowie na wszystkie pytania, nawet te które na pozór wydaja się dziwne. Przynajmniej takie miałam wrażenie zadając je mojej pediatrze. Naprawde bardzo sympatyczna i rzeczowa.
    • Gość: kania Re: dobry neurolog w Poznaniu IP: *.* 31.07.02, 08:22
      Powiem wiecej - my tez wolamy Pania Milecka jak tylko mamy jakis problem- Pani doktor przyjezdza tez do domu i jeszcze nie zdarzylo sie zeby wizyta byla krotsza niz 1 godz. To nie tylko swietny neurolog (nam pomogla), ale i doskonaly pediatra...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka