Dodaj do ulubionych

Szukam położnika

IP: *.* 07.12.02, 13:18
Szukam dobrego ginekologa-położnika z Poznania. Poradźcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: emama Re: Szukam położnika IP: *.* 08.12.02, 01:41
      Polecam dr. Kuligowskiego. Bardzo dobry lekarz, a co najważniejsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania i wątpliwości. Jak jesteś zainteresowana to pisz na priva.Pozdrawiam. Asik
    • Gość: idka Re: Szukam położnika IP: *.* 23.12.02, 14:40
      ja z kolei polecam dr Ruszkiewicza - pracuje na Polnej, przyjmuje prywatnie na Grunwaldzkiej. rewelacyjny fachowiec, o czym zapewne swiadcza terminy do niego na wizyte (kilka tygodni). o szczegoly zapraszam na privapozdrawiamidka
    • Gość: Sztabka Re: Szukam położnika IP: *.* 24.12.02, 22:54
      Dr Puacz leczył i prowadził ciążę wielu kuzynek w mojej rodzinie. Moje dwie ciąże poprowadził również fantastycznie. Odpowie na każde pytanie, wyjaśni wszystko co obecnie się dzieje. jest świetnym fachowcem. Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego - pisz na priva. Namiary dam!!!!Polecam z całego serca!anka
    • Gość: mamaAdasia Re: Szukam położnika IP: *.* 15.01.03, 10:20
      Z własnego doświadczenia polecam dr. Krzysztofa Drewsa z Polnej. Prywatnie przyjmuje na 3Maja. Wg. mnie ma wszystkie cechy prawdziwego lekarza i specjalisty. Gorąco polecam, sprawdzony w bojach nie tylko przeze mnie. Naszego Adasia mamy chyba tylko dzięki niemu! Szczegóły na priva! Pa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka