mkusiciel 01.08.07, 10:15 Czy ktoś z Was chodzi do tej przychodni z dzieckiem i do jakiego lekarza? proszę o opinie zależy mi żeby to był lekarz który pochopnie nie przepisuje antybiotyków. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaisi Re: Przychodnia na Galla 08.08.07, 14:29 Odpowiedź znajdziesz na "mamach z Poznania" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel5454 Re: Przychodnia na Galla 13.08.07, 21:28 chodzilismy 3 lata do dr.Michalak nie polecam.Chlodna,z lekarstwami tez nie trafiala. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_poznan Re: Przychodnia na Galla 31.08.07, 13:31 Sama poszukuję dobrego pediatry z Jeżyc dla synka no i dla siebie rodzinnego. Przeprowadziqałm się na Jeżyce w tym roku i żeby jeździc na winogrady z małym czy ze soba to mi trochę nie pasuje. Jeśli cos znajdziesz poproszę o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_poznan Re: Przychodnia na Galla 31.08.07, 13:31 Sama poszukuję dobrego pediatry z Jeżyc dla synka no i dla siebie rodzinnego. Przeprowadziqałm się na Jeżyce w tym roku i żeby jeździc na winogrady z małym czy ze soba to mi trochę nie pasuje. Jeśli cos znajdziesz poproszę o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś