egipcjanka15 01.08.07, 13:17 Kto wie, gdzie w Poznaniu kupie swieze kozie mleko? Coreczka krowiego pic nie moze, a kozie, wyglada na to, toleruje niezle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martika27 Re: kozie mleko - Poznan 01.08.07, 15:53 Witam! Ja również podaje córce kozie mleko i kupuje w Piotrze i Pawle w kartoniku albo z Turku (ostatnio rzadko dostępne) albo z firmy Danmis też w kartoniku. To ostatnie jest jeszcze w proszku, polecam na wyjazdy gdzie mleko kozie może być niedostępne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: kozie mleko - Poznan 01.08.07, 21:32 Mozna zamawiac w sklepach ze zdrowa zywnoscia np. na Zeylanda/ Zwierzyniecka czasem w Piotrze i Pawle ale tam to wieksza loteria, ferma jest w Lubowie. Uwazam ze lepsze jest mleko swieze niz UHT. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: kozie mleko - Poznan 03.08.07, 14:29 Dzieki, mieszkam niedaleko Zeylanda, dzis ide zamowic. Wlasnie o takie swieze mleko mi chodzilo; nie mam zaufania do tych z trwaloscia kilkutygodniowa. Poza tym robie dla corki sama twarog, a kartonowe sie niestety nie zsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bramasole Kozie mleko sprzedam 17.06.15, 14:53 Kozie mleko ok. Kościana, Leszna 6 zł/L. Możliwość dowiezienia do Poznania na dworzec PKP 7 zł/L. Ser kozi twaróg 40 zł/ kg. tel. 600 354 718 Odpowiedz Link Zgłoś