aga.t8 10.08.07, 08:17 szukam lekarza któy poprowadzi moja ciaże prosze polećcie kogoś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marytom Re: Ginelokog - lutycka 14.08.07, 12:05 Ja chodziłam do dr Wandelta - przyjmuje prywatnie na ul Strzeszyńskiej - pracuje na Lutyckiej. Minusem jest na pewno czas oczekiwania na wizytę (około miesiąca choć podobno cięzarówki mają szybszą wizytę) no i to, że już w poczekalnie czeka się dość długo mimo, iż jest się uówionym na godzinę. Ale plusem jest to, ze doktor jest kompetentny, miły i jak słyszałam potrafi pomóc w trudnych przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.t8 Re: Ginelokog - lutycka 14.08.07, 16:06 proszę o namiary na maila aga.t8@op.pl i proszę podaj ile kosztuje wizyta Jeśli ktoś zna jeszcze innego lekarza to proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Ginelokog - lutycka 16.08.07, 12:39 moją ciążę równiez prowadził dr Wandelt. Potwierdzam bardzo pozytywne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel5454 Re: Ginelokog - lutycka 14.08.07, 22:58 ja chodzilam do dr.Korszuna z Polnej.Przyjmuje prywatnie na Dabrowskiego,cena wizyty 150zl.Mialam zagrozona ciaze ale dzieki niemu wszystko sie dobrze skonczylo.Bylam zadowolona.Rodzilam na Engla.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: Ginelokog - lutycka 16.08.07, 22:49 Ja chodze do dr Ryszarda Bloka z Lutyckiej własnie - prowadzi juz moja druga ciąże tel 0604-777-318 Przyjmuje na Borówkowej w Suchym Lesie, ale tez raz w tygodniu na Ratajczaka i w Luxmedzie. Terminów nie ma długich, w razie potrzeby przyjmuje z dnia na dzien, aczkolwiek chyba do końca przyszłego tygodnia jest na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
cholmin Re: Ginelokog - lutycka 19.08.07, 21:26 Z tego co sie orientuje, to dr Wandelt juz na Lutyckiej nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
kiki80 Re: Ginelokog - lutycka 25.08.07, 00:55 na lutyckiej porod odbieral mi dr pawlik przyjmuje gdzies tutaj od złotowskiej w prawo sie skrecalo ( czyli okolice ławicy) jak chcesz moge podac ci namiary, odezwij sie na maila gazetowego jak jestem zainteresowana bardzo fajny sympatyczny po porodzie bylam u niego dwa razy na kontroli super lekarz nie chodze do niego bo dla mnie to drugi koniec poznania doslownie Odpowiedz Link Zgłoś
malizka Re: Ginelokog - lutycka 03.09.07, 10:58 też mogę polecić dr Bloka, wizyta 100 zł. Jest uprzejmy i dokładny, nie traktuje pacjentki pobieżnie Odpowiedz Link Zgłoś