zuzina79 27.08.07, 14:29 wITAM Mam pytanie czy na basenie FREGATA na Ratajach można zapisać dziecko w wieku 16 miesięcy ?? Czy ktoś uczęszczał na zajęcia na ten basen?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoludekw Re: Basen fregata - dla niemowląt 27.08.07, 20:25 tez dzisaj ulotke zobaczyłam a gdzie jest ten basen czy to ten na piastowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzina79 Re: Basen fregata - dla niemowląt 27.08.07, 21:35 Witam ponownie Dowiedziałam się telefonicznie, że niestety zajęcia dla maluchów są od 4 lat :o( czy ktoś moze polecić inny basen dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
neonatka Re: Basen fregata - dla niemowląt 27.08.07, 23:00 Z tego co wiem, to na Chwiałkowskiego są zajęcia dla maluchów , ale zapisują dopiero dwulatki Odpowiedz Link Zgłoś
annairam Re: Basen fregata - dla niemowląt 28.08.07, 10:51 Na basenie AWF-u są zajęcia dla niemowląt. Zaczynają się juz od przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pifpafzoha Re: Basen fregata - dla niemowląt 28.08.07, 14:46 Ja chodziłam z moja Majką od 3 miesiąca jej życia na Górną Wildę studio Hera czy cos takiego. Super super zabawa.Dzieci przyjmują właśnie od 3 miesiąca.Wszystko jest dostosowane do maluchów i jest fajny personel. Odpowiedz Link Zgłoś
ogi1 Re: Basen fregata - dla niemowląt 30.08.07, 16:39 Chodzilam na fregate na Wildzie od 3 m-ca zycia mojego syna i byly tez mniejsze dzieci. Ogolnie polecam dla dzidziusia, chociaz mialam z nimi problem gdy zrezygnowalam, bo kazali mi jeszcze miesiac placic. Szczegolow nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
hannajamrozek Re: Basen fregata - dla niemowląt 31.08.07, 11:16 Też mam tę ulotkę. Doczytałam, że od 4 lat, ale maluch na tej ulotce nijak wygladal na czterolatka. Taka zmyłka. A już sie cieszyłam, że z moimi bąblami będę mogła tam chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
michalula Re: Basen fregata - dla niemowląt 06.09.07, 19:13 Witam 3 dni temu dosłownie dzwoniłam na AWF aby kontynuować basen z moim 2-latkiem ale okazało się że karnety zostały wykupione w czerwcu. Kolejna możliwość nabycia karnetu pod koniec listopada i to w momencie jeśli jakieś dziecko zrezygnuje.Nieźle co? Trzeba myśleć o takich rzeczach na kilka m-cy wcześniej, też nie miałam pojęcia i dalej szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: Basen fregata - dla niemowląt 19.09.07, 16:02 a niech ich... ja dzwonilam na przelomie czerwca i lipca pytac i powiedzieli mi, ze dopiero we wrzesniu sie zaczyna i nikt mi nie poweidzial o jakiejs rezerwacji karnetow!!! a wlasnie mialam dzwonic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mifku Re: Basen fregata - dla niemowląt 19.09.07, 21:03 my zaczelismy chodzic z corcia od wrzesnia na gorna wilde, teraz sie nazywa Hera, wczesniej Fregata, zapisywalismy sie w sierpniu i bylo jeszcze co nieco miejsc. polecam. fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś