ania-mm 18.10.07, 23:32 Czy macie jakiś fajny pomysł na zorganizowanie imprezy urodzinowej dla 6-latka ?(Poznań) Niestety przypadają zimą. I do tego jeszcze niespecjalnie duże mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila-pani Re: urodziny dla 6-latka 28.10.07, 00:41 Byliśmy (mój syn i ja) na ciekawych urodzinach: w Muzeum Archeologicznym na Starym Rynku. Organizują tam tematyczne urodziny, wszystko zalezy od zainteresowań głównego bohatera i jego gości. Tamte urodziny, na których byliśmy, były związane z wikingami: panie animatorki pokazały krótki film o wikingach, potem było wspólne robienie ozdób wikińskich z plasteliny i innych rekwizytów. Na koniec zwiedzanie i wspólna zabawa w sali muzealnej. Oczywiście również poczęstunek, tort i "sto lat". Wszystko trwało dwie godziny i dla mojego syna było niezapomnianym przeżyciem. Urodzin na placach zabaw pod dachem (np. na Gąsiorowskich) tak często nie wspomina, jak tamtych, w muzeum. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ania-mm Re: urodziny dla 6-latka 27.11.07, 13:48 Bardzo dziekuje za podpowiedz ) to jest naprawde fajny pomysł. Słyszałam tez ostatnio o urodzinach organizowanych w ksiegarni na os. Przyjaźni (ale nie znam dokładnego adresu). Podobno pojawia sie jakas postac z bajki (wczesniej ustalone kto to ma być) i opowiada dzieciom bajki a potem oczywiscie tort Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś