ehhermiona 07.09.03, 11:57 Czy ktoś ma stałe łącze "radiowe"? Jak się sprawuje? Czy warto je zakładać? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trolka72 Re: Stałe łącze internetowe 07.09.03, 17:07 Witaj po wakacjach) Łącze sprawuje się jak najlepiej:szybkie, bez usterek jak na razie. I tani abonament:80zł, jak na dostęp non stop, to chyba niewiele.Pozdrawiam.Hania Odpowiedz Link Zgłoś
jelma Re: Stałe łącze internetowe 07.09.03, 20:13 a czy takie łącze można założyć wszędzie,czy też jest jakieś ograniczenie co do osiedli (bo np.przez kablówkę tylko na określonych osiedlach)?? i czy płaci się za założenie, no i gdzie takie coś załatwić?? cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
trolka72 Re: Stałe łącze internetowe 07.09.03, 22:17 My za przyłączenie płaciliśmy ok 6oozł(Chyba, bo mąż to organizował).Ta nasza sieć działa tylko na Podolanach i Strzeszynie: Starym(to my), Greckim.Więcej nic nie wiem, tzn nie wiem gdzie są inne sieci.Jaka dzielnica Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jelma Re: Stałe łącze internetowe 08.09.03, 09:49 Rataje, dokładniej Rusa, ale pierwszy raz coś takiego słyszałam, że łącze radiowe itp.... Mamy przez kablówkę za 120 zł miesięcznie, także 40 różnicy to dosyć sporo... mogę się założyć, że nie można, bo tutaj nikt mi o czymś takim nie wspominał.... pozdroweinia Odpowiedz Link Zgłoś
ehhermiona Re: Stałe łącze internetowe 08.09.03, 10:27 Juhuuu!!!! No to mysle, ze za jakies 10 dni bede miala stale lacze!!!!! ))))) Dziekuje!!!! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kiruna1 Re: Stałe łącze internetowe 09.09.03, 16:20 Dziewczyny powiedzcie gdzie to się załatwia! Bardzo przystępna cena. Odpowiedz Link Zgłoś