baranek44 23.09.08, 10:56 Gdzie w Poznaniu można zrobić maluszkowi fajne, profesjonalne fotki? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamartunka0 Re: Sesja fotograficzna 23.09.08, 12:48 Polecam Martę Sobczak martasobczak.com/ Sama miałam u niej sesję w ciąży i byłam bardzo zadowolona. Zresztą obejrzyj sobie jej stronę, myślę, że to najlepsza reklama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ambervaletta Re: Sesja fotograficzna 23.09.08, 15:39 Czy ktoś się orientuje ile kosztuje tam sesja z dzieckiem? Np. w plenerze? Albo świąteczna? Odpowiedz Link Zgłoś
mamartunka0 Re: Sesja fotograficzna 25.09.08, 12:59 Nie wiem. Najlepiej dowiedzieć się bezpośrednio u fotografa... Odpowiedz Link Zgłoś
maa-maa Re: Sesja fotograficzna 06.10.08, 21:54 polecam Kasię Czarnecką www.fot-ka.com.pl robi super zdjęcia, a sesja przebiega w przemiłej atmosferze co z pewnością jest ważne w przypadku sesji z maluszkiem... koszt sesji różnie - aktualna oferta jest na stronce - plusem jest to, że przeważnie daje więcej fotek niż jest w ofercie Odpowiedz Link Zgłoś
silwarerum Re: Sesja fotograficzna 08.10.08, 21:52 www.tylczynska.com/ polecam - mamy świetne fotki naszego maluszka Odpowiedz Link Zgłoś