simonka1-0 17.04.09, 12:25 Witam proszę o opinie na temat tego neurologa.Jeśli ktos był u niego prywatnie.Poleciła mi go znajoma,ale chciałabym jeszcze więcej informacji uzyskać.Bardzo dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybird15 Re: Prof. Wojciech Służewski 17.04.09, 18:33 Ja byłam, ale dość dawno temu. Trafiłam do niego po wizytach u kilku neurologów w Poznaniu, ale dopiero on wyleczył mojego syna. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
simonka1-0 Re: Prof. Wojciech Służewski 18.04.09, 11:49 bardzo dziękuje za odpowiedz.pocieszające to jest czytać.Mojej koleżanki dziecko też wyprowadził,więc może i nam pomoże.Przyjadę z Łodzi więc chciałam sie trochę upewnić czy jest naprawdę wart tych opini.Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird15 Re: Prof. Wojciech Służewski 20.04.09, 18:29 Profesor sprawiał (bo było to już dawno i nie wiem jak teraz) dość dziwne wrażenie, leczenie też trwało parę lat, ale było skuteczne. Początkowo chodziliśmy na wizyty dość często - dobierał leki, potem coraz rzadziej na kontrolę aż wszystkie objawy choroby ustąpiły i teraz mam całkowicie zdrowe dziecko, czego i Tobie życzę Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
simonka1-0 Re: Prof. Wojciech Służewski 20.04.09, 23:45 mój syn jest po wirusowym zapaleniu mózgu.właściwie chyba wszystko już wiemy,ale może jakiś nowy trop może coś jeszcze ktoś nam pomoże.Dziś dzwoniłam do gabinetu zapytać jak i co .Cena 400zł za wizytę trochę uspokoiła moje zapędy,ale chcę spróbować tylko cała wyprawa z Łodzi mnie przeraża trochę i ponoć tam jest sporo osób i wchodzi się jak kto przyjdzie a prof.przyjmuje od 17 30 więc to już wieczór i powrót do domu to już noc.No ale zobaczymy mam termin na 25 maja ..dziękuję za odzew pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś