skks 11.01.04, 00:55 z mikolajem nr7 w kurniku!!! sromotnie:((( "7" jest lepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg_ul Re: przegrałem 11.01.04, 08:48 To był jakis zakład czy co? Bo ja bym sie w życiu nie przyznał :PP :)))) ____________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: przegrałem 11.01.04, 14:32 :))) A do czego byś się nie przyznał? Przecież niezaprzeczalnym faktem jest, że seven jest lepszy w kropki:)))) I chwała mu!!! Przeciez jeżeli ja gram nieźle a On ze mną wygrywa - jak kce - to znaczy, że warto o tym napisać:)))) A zakładu żadnego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 wow!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:50 tos mnie zaskoczyl tym watkiem!!!:D ale juz nie bedziesz mial tak zle bo wiesz jak bronic mojego sure wina ;) wymysle nowego, hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: wow!! 11.01.04, 18:18 Rozumiem, że u was jest podział ról na atakującego i broniącego, tak? A nie przyznałbym się, że jestem gorszy. Taki już mam podły charakter ;PPP ______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: wow!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 19:06 zaczyna sie na zmiane, zwykle ten, ktory stawia pierwszy ma przewage i powinien wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: wow!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 21:09 ale we wzwięzku z tymi przegranymi - na które nie zasłóżyłem - przez miesiąc na kurnika nie wchodze:)))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no, nie dziwie sie... 12.01.04, 10:16 miki zrobil kolosalne postepy w ty grze, natomiast my, stara gwardia, wychowani na zeszytach w kratke, odchodzimy powoli do lamusa... ;c) ps. ja z nim nie gram od dawna, po co sie stresowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gdzie tem zayebisty... 12.01.04, 17:37 ...Qrnik jest?! Bylem kiedys czempionem klasowym w ty dyscyplinie. Wprawdzie robilem krzyzyki czy kooleczka scyzorykiem ale mysle,ze nie mialo to WIEKSZEGO znaczenia... My grywali do 12-tu i zwyciezca mial przez tydzien snadanko przynoszone do klasy.(cena sniadanka 1.5o) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie tem zayebisty... 12.01.04, 20:22 www.kurnik.pl zapraszam:) jestem m.in. jako s3v3n Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Gdzie tem zayebisty... 12.01.04, 21:52 a mnie przez miesąc przez Mikusia:)))) w kurniku nie będzie i jako skks, i jako chwdplusowi:)) Jak się doucze - tak by mi du... nie lał za każdym razem - tylko co drugim - to przyjde:)) Odpowiedz Link Zgłoś