Dodaj do ulubionych

EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:18
Wydaje mi sie zę nie zdałam:(( Kidy jest egzamin poprawkowy?? Czy to prawda
zę dopiero w styczniu?? Uwarzacie mozę że to troszke za pózno? Przecież wtedy
juz ssię nie dostane na żadną uczelnie:((
Obserwuj wątek
    • Gość: zomi Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:24
      A no właśnie kiedy jest egzamin powtórkowy z matmy???
      • Gość: shoo Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:26
        mówione było od wieków. maturę zdaję się w 2 sesjach. następna jest w styczniu. w czerwcu podobno jest egzamin dla "przypadków losowych", ale nie tych, którym zabrakło czasu.. szkoda nie.
        • Gość: zomi Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:28
          W stuczniu to zdecydowanie za PÓŹNO!!!! Nie mogę tego zrobić wcześniej,
          przecięż to cały rok w plecy jeśli dopiero bede mógł zdawać w styczniu:(
          • Gość: shoo Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:30
            no typowo tak. wielu jest takich poszkodowanych..
            • Gość: zomi Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:38
              Wiem żę to tylko moja wina ale czy nie mogę tego egzaminu potrawkowego zrobić
              już pod konieć czerwca, czy Oni nie widzą zę to chodzi o naszą przyszłość!!!
              • Gość: :((( Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:40
                Eh....tez mi sie zdaje ze nie zdalam, poszlo mi do *** :/ Chocby w lipcu niech
                zrobia poprawkowy :( Ile jest osob ktorym nie poszlo...chodzi mi o ciezszy
                przypadek, w sensie ze....nie zdal?
                • Gość: shoo Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:43
                  chodzi o przypadki kiedy panna rodziła w momencie matury jak to było u mnie w szkole hehe. albo o gościa, który tydzień przed miał wypadek. a dla tych którym nie poszło zostaje styczeń i gap year.
                  • Gość: JOHN Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:46
                    Jedno co jest dobra to że wyjade gdzies za granice do pracy i wróce dopiero w
                    styczniu :DD zdać mature:) i bede miał hajs na studnia:) ale póki co to
                    tegoroczna matura z matmy to moja najwieksza porazka życiowa:((
                    • Gość: shoo Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:49
                      no ba. zawsze są jakieś dobre strony!
                      • agnieszka_181 Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY 11.05.05, 12:18
                        nom ja tez nie zdam i poprawka dopiero w styczniu ale chyba bedzie sie mozna
                        zapisac do szkoly na sesje zimowa!
                        • Gość: kitty Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:32
                          no bedzie sie mozna zapisac na sesje zimowa, ale fakt faktem zjebali z tymi
                          poprawkami ze dopiero w styczniu...a chlopaki maja o tyle gorzej ze do woja
                          biora!!shit..
                          • agnieszka_181 Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY 11.05.05, 12:46
                            niom niestety:( ja tez tak jak kazdy wolala bym teraz pisac
                    • Gość: wrrr Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:28
                      eh...tez moge powiedziec ze to moja najwieksza porazka zyciowa ta
                      matma...zaczynam zalowac ze to wybralam...%%%%
    • Gość: paulina Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:52
      • Gość: lele Re: EGZAMIN POPRAWKOWY Z MATMY IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 15:57
        też niezdałam:(ta reforma jest niestety kompletną porażką
        tak mówią wszyscy nauczciele z mojej szkoły
        wkurza mnie, że w gazetach nie podają całej prawdy
        są komentarze pojedynczych, zadowolonych ludzi

nie zrobią poprawki wcześniej, choćbyśmy nie wiem ile strajków zorganizowali
        musieliby wszystko znowu do góry nogami przewracać
        a na to cke nie ma kasy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka