Dodaj do ulubionych

Rodzina na Swoim

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 09:14
przeczytałam właśnie artykuł o tym, że od 1 października zmieniła się górna
granica na dopłaty ze Skarbu Państwa.
Zapewne spora liczba osób tak jak ja poszukuje mieszkania więc proponuje
zrobić listę inwestycji (z podaniem kto za nią odpowiada) które dzięki zmianom
załapały się na dopłaty.
Obserwuj wątek
    • Gość: nick Re: Rodzina na Swoim IP: 88.220.37.* 07.10.09, 09:31
      to idź jeszcze do banku i sprawdź o ile kredyt rodzina na swoim jest droższy.
      Niestety dzięki pazerności banków kredyty dotowane przez państwo są droższe od
      wolnorynkowych.
      • Gość: Magda Re: Rodzina na Swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 09:35
        każdy przypadek jest kwestią indywidualną, dlatego trzeba oczywiście sprawdzić
        różne opcje kredytowe. jednak z tego co zaobserwowałam naprawdę ogromna ilość
        ludzi pyta o program rodzina na swoim
        • Gość: nick Re: Rodzina na Swoim IP: 88.220.37.* 07.10.09, 10:05
          program rodzina na swoim był bardzo popularny styczeń - czerwiec tego roku.
          Wtedy była bardzo restrykcyjna polityka kredytowa, więc o taki kredyt z dopłatą
          było łatwiej do tego np. Bank Pocztowy miał marżę kredytu na poziomie 1%. Teraz
          przy coraz luźniejszej politycy kredytowej banków, powrotu do kredytowania w
          walucie RnS się przestaje opłacać. Jedyne wyjście to teraz brać RnS i po 8
          latach refinansować kredytem komercyjnym.
          • Gość: michał Oferta Rodzina na swoim IP: *.aster.pl 07.10.09, 16:33
            Tutaj znajdziesz szczegóły i ofertę kredytów mieszkaniowych z dopłatą w programie Rodzina na swoim. Złożenie wniosku jest bezpłatne.
            • Gość: Paweł Re: Oferta Rodzina na swoim IP: 77.236.0.* 07.10.09, 19:18
              Pytanie było nie o kredyty tylko o inwestycje dostępne przy dopłacie. Widać, że
              coraz mniej ludzi czyta ze zrozumieniem.

W tym kredycie jest dostępna inwestycja Wawel Service - Halszki 28 na Kurdwanowie

i jeszcze ostatnio widziałem fajny dom na Sołtysowskiej w Hucie
    • Gość: jojex Re: Rodzina na Swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:23
      na klinach borkowskich wawel service też ma mieszkania z tego programu
      • scep-tyk Re: Rodzina na Swoim 19.10.09, 12:51
        wawel service ma chyba wszystkie mieszkania w RnS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka