adas29 12.01.04, 15:23 Ktoś tu zaccccccięcie kiedyś twierdził, że nikt w MPQ nikt nas nie czyta. A Gie prawda. I mamy pozytywny skutek. Stara Plaza idzie do piachu. Thank God. Panie i Panowie z MPQ - "428" też tam skierować - won z tym gównem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Locutus Re: Stara Plaza do piachu IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.01.04, 16:11 Klub 428 może poszczycić się kolejnym sukcesem :-) Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Stara Plaza do piachu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 16:24 > Ktoś tu zaccccccięcie kiedyś twierdził, że nikt w MPQ nikt nas nie czyta. > A Gie prawda. > I mamy pozytywny skutek. Stara Plaza idzie do piachu. Thank God. Czytają, czytają i niezły ubaw mają :) A z tym przystankiem, to na prawdę nie trzeba czytać forum, żeby go zlikwidować. Tyle trwa załatwienie wszystkich formalności. Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Stara Plaza do piachu 12.01.04, 16:30 Gość portalu: Michał Wojtaszek napisał(a): > > Ktoś tu zaccccccięcie kiedyś twierdził, że nikt w MPQ nikt nas nie czyta. > > A Gie prawda. > > I mamy pozytywny skutek. Stara Plaza idzie do piachu. Thank God. > > Czytają, czytają i niezły ubaw mają :) > > A z tym przystankiem, to na prawdę nie trzeba czytać forum, żeby go > zlikwidować. Tyle trwa załatwienie wszystkich formalności. > > Michał Wojtaszek ajjjjjj, Michał. Nic nie mów, niech się chłopaki cieszą choć przez chwile:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Stara Plaza do piachu 13.01.04, 10:39 Gość portalu: Michał Wojtaszek napisał(a): > Czytają, czytają i niezły ubaw mają :) A wiesz Michał - to świetnie, bo przynajmniej potrafią się śmiać z samych z siebie i tych zzabiurkowskich przywar jakie do nich przylgnęły, a nazywają to m.in. ISO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Stara Plaza do piachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 17:28 ja mam pytanie a jak to po likwidacji bedzie wygladac ?? dwa puste place bo zapewne wiaty demontuja czy wogole zlikwiduja chodnik w tamtym miejscu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Stara Plaza do piachu IP: *.ghnet.pl 12.01.04, 17:32 Materiał pójdzie jako odzysk na inny przystanek Ajj coś mi się nie chce wierzyć w przeciagłą likwidację z powodu papierków, można było pomyśleć i przygotować wcześniej. Pozazdrościć MPK tylu adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
luqazs nawrotka 13.01.04, 00:10 dzis jadac samochode od m1 w strone plazy zaobserwowalem ze przy nawrotce dla samochodow jaka jest miedzy dwoma skrzyzowaniami postawili swiatla dla tramwajow. Oswieccie mnie czy one zawsze tam byly. Troche do bez sensu bo przeciez tramwaj mial tam bezwzgledne pierwszenstwo wiec po co stawiac tam dodatkowe swiatla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: nawrotka IP: *.crowley.pl 13.01.04, 15:51 powiem tak swiatla byly tam zawsze, ale interesuej mnie cos innego po likwidacji przystanku swiatla tam zostana i tramwaj nadal bedzie musial stac w tym miejscu :/ to moze juz lepiej bylo zrobic przystanek na zadanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: nawrotka IP: *.ghnet.pl 13.01.04, 17:23 Stały już dziś ekipy trasowe i rozpoczynały demontaż Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: nawrotka 13.01.04, 17:27 Gość portalu: jojo napisał(a): > to moze juz lepiej bylo zrobic przystanek na zadanie ? Skoro piszesz, że tramwaj tam i tak będzie musiał stać, to co za różnica? :D A światła można przeprogramować :) Odpowiedz Link Zgłoś