garg_ul 14.01.04, 20:33 To może ja sobie tutaj pośmiecę :)) W jednym wątku tylko, das bot mi wybaczy, nie? ;P _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg_ul Re: Jeszcze tylko 1000!! 14.01.04, 20:33 1 _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Jeszcze tylko 1000!! 14.01.04, 20:35 A to wielka szkoda. Ale widzę, że tu czujni wszyscy teraz.. ______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jeszcze tylko 1000!! 14.01.04, 20:36 taki post powinien trafic sie przeciez na krakforum!! :D piszmy, piszmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jeszcze tylko 1000!! 14.01.04, 20:37 swoja droga to mam chrapke na glowna nagrode ;P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Pal sześć nagrodę, 14.01.04, 20:41 ja i tak prawie nic nie oglądam i w sumie dobrze mi się bez tego żyje. Nie jestem uzależniony w każdym bądź razie. Ale te 10000000 to by było nic w porównaniu ze spamforum. Wiesz, jakby np. mtq z yenn zazdrośni byli? :)) Just kidding oczywiście :) ____________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pal szes´c´ nagrode˛, 14.01.04, 20:46 ha, ja tv jako takiej tez malo ogladam, ale jednak tych filmow dvd zebralo sie w domu sporo, a mam dosc ogladania ich na kompie:) hehe, jesli chodzi o spamforum to najbardziej smieszy mnie ten niby najdluzszy watek:) brakuje mu jeszcze jakies 6,5 tysiaca postow:DD Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul To nie narzekać, że na spamforum mało postów 14.01.04, 20:51 tylko brać tyłek w troki i jazda spamować :P Bo co TY zrobiłeś, żeby ten wątek był dłuższy, hę? :PPP Pora najwyższa się poprawić. W ramach noworocznego postanowienia :))) _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: To nie narzekac´, z˙e na spamforum ma?o postów 14.01.04, 20:53 chetnie sie dopisze, ale nie mam polskich znakow i mi emtek wytnie moje posty ;))) btw- mniej niz 500!! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: To nie narzekac´, z˙e na spamforum ma?o postó 14.01.04, 20:56 Nie masz polskich, bo korzystasz z tego durnego czego-tam? Nie możesz z takie przeglądarki korzystać, żeby były? :P Chyba, że to w ramach jakiegoś buntu przeciwko reżimowi pana G. ;))) ____________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Bo już się bałem, że nie zdążę z zajęć 14.01.04, 20:38 i mnie cała zabawa ominie.. A to chyba nie jest spam, nie? A swoją droga chodzi to forum, jak niepowiem co. Znaczy ciężko. Chyba wszyscy forumowicze czatują na zera :) ______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Bo juz˙ sie˛ ba?em, z˙e nie zda˛z˙e˛ z zaje˛c´ 14.01.04, 20:44 mnie tez slabo chodzi ;( no, ale moze akurat sie wstrzele ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 no co jest 14.01.04, 20:55 gdzie ci wszyscy spamerzy, co ich tu zawsze tylu bylo:) tylko ja z garg ul`em sie czaimy na 10 milionow? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Inni też sie pewnie czają, 14.01.04, 20:57 tylko nie marnują sił na czcze gadanie. A najpewniej to z gotowym postem do wysłania :)))) _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Inni tez˙ sie pewnie czaja˛, 14.01.04, 21:07 pewnie pustym postem:) ale forum tak dziala, ze trzeba wyslac posta chyba minute wczesniej, zeby trafic :P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul 300 do celu :) 14.01.04, 21:02 A chyba rzeczywiście to nie jest kwestia czajenia się, bo nawet zwykłych postów na forum nie było od dłuższej chwili.. Kibicują może? :) _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak 1000!! 14.01.04, 21:07 garg_ul napisał: > To może ja sobie tutaj pośmiecę :)) > > W jednym wątku tylko, das bot mi wybaczy, nie? ;P > > _______________________________________ > Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
seven hehe 14.01.04, 21:09 powiem tak- moglem trafic, ale forum tak stanelo, ze juz sam nie wiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul No wiedziałem.. 14.01.04, 21:16 Jak mi zawisło na 840 to już tak zostało :)) Ale mówiłem, że się czają. I patrzta ludziska, co za ptaszek tu przyleciał :)) Marceli jak wygrasz, będziesz dla nas seansy mam nadzieję urządzał? :)))) _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś