Dodaj do ulubionych

Krakow - nuda, nuda i nuda...

IP: *.u.mcnet.pl 15.01.04, 19:12
Od czasu do czasu jestem w Krakowie. Miasto uwazam za wyjadkowo nudne.
Tyle chcialem powiedziec.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mr.bombel Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 19:38
      A skad-zes sie przyturlikallo zes taki rozbawiony?
    • hm_tak Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 19:44
      Dzień dobry,

bywalcom podobnym do Ciebie udzialamy zwykle, jako obywatele , tej samej
      porady: NIE PRZYJEŻDŻAĆ. To działa, słowo daję. Co z oczu, to i z serca.
      A jakie oszczędności...
      • Gość: Kasia Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: 194.196.228.* 16.01.04, 13:10
        Zgadzam sie.To miasto umiera,jest daleko za innymi,brud,smrod,a zabytki sie
        wala (moze z wyjatkiem rynku).Ja mieszkam tu,ale porownujac z innymi
        miastami,czystymi i zabranymi,gdzie nie smierdzi na dworcu i kloszardzi nie
        leza rozlozeni jak zapalki na dworcu-to nie ma czego porownywac.Nie mowiac juz
        o ludziach,ostatnio jakis kloszard smierdzacy gownem walnal mnie swoja
        torba.Myslalam,ze zwymiotuje.A jakis dziad zrobil afere w autobusie,ze nie
        podskoczylam z siedzenia kiedy on raczyl wejsc do autobusu.To jest miasto
        kultury??????????????????
    • Gość: kobita1 Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 20:05
      Racja swieta, ze twoich ulubionych rozrywek nijak sie w Krakowie nie
      uswiadczy... Nuda Panie, nuda...
    • Gość: Foxy Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:00
      Wiesz ja mysle ze nudnemu wszedzie nudno!
      • Gość: Minnie Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.toya.net.pl 15.01.04, 21:02
        no właśnie :)
    • klymenystra Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 21:19
      ach och. przepraszamy. obiecujemy ze to sie zmieni- juz nie bedzie imprez a
      wystawy sie zlikwiduje i bedzie mozna robic cos naprawde ciekawego :/
    • zbigniew74 Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... 15.01.04, 21:21
      ... wziąłem telewizor i nawet się turyści przyłączyli do oglądania serialu tak
      było im nudno.
      • Gość: Tikurilla Re: Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... IP: *.u.mcnet.pl 15.01.04, 21:36
        Niestety w Krakowku musze bywac i to dosc czesto...
        • skks Re: Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... 15.01.04, 23:31
          O taaak. Niestety!
          • peteen moze sabbin dla rozerwania przyjezdnych... 16.01.04, 09:56
            kabaret ze striptizem pod golym niebem na rynku otworzy ?
            :c)
    • annb Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 16.01.04, 10:46
      a czego sobie zyczysz aby nudę zabić?
      • Gość: Minnie Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 11:36
        Proponuje zabawę granatem. To dopiero jest ROZRYWKA :P
    • niedzwiedziczka Ludzie inteligentni się nie nudzą, 16.01.04, 14:05
      zawsze umieją sobie znaleźć rozrywkę. A inteligentnym inaczej nic juz nie pomoże...
    • Gość: TGIF Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 17.01.04, 22:08
      Jedz do Iraku, tam sie "rozerwiesz".
      • Gość: j Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:02
        • Gość: luke Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t IP: *.pk.edu.pl 19.01.04, 00:16
          miasto by bylo zajeb...te gdyby nie Huta, i wogole ludzie ktorzy nic nir robia
          tylko sie nudza,
          a powinni tu mieszkac sami studenci i inteligencja, wtedy by bylo pieknie +
          wypasione osrodki naukowo-badawcze,a jednak jakos w tej dziedzinie nie widac
          postepu, malo sie buduje,nie tworzy sie ciekawej architektury itd.

moze kiedys sie to zmieni......
          pozdrawiam
          student
          • klymenystra Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t 19.01.04, 08:53
            uogolniasz bo dresy i chamstwo jest wszedzie nie tylko w hucie. a jak chcesz
            tworzyc nowa architekture ? wystarczyloby odnowic to co jest na kazimierzu i
            koniec- wiezy eiffela nie bedziemy miec- krakow na to za maly. i wcale nie
            buduje sie malo- co chwila powstaja nowe osiedla... nie mowiac o nowym
            miescie...
            • soczewica Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t 19.01.04, 10:28
              klymenystra napisała:

> uogolniasz bo dresy i chamstwo jest wszedzie nie tylko w hucie. a jak chcesz
              > tworzyc nowa architekture ? wystarczyloby odnowic to co jest na kazimierzu i
              > koniec- wiezy eiffela nie bedziemy miec- krakow na to za maly. i wcale nie
              > buduje sie malo- co chwila powstaja nowe osiedla... nie mowiac o nowym
              > miescie...

mów to, mów, a facet który przyjechał z Zapyziałowa studiować na polibudzie i
              tak będzie narzekał. nowa huta mu się nie podoba? niedouczek cholerny. jak taki
              odważnik, niech się wybierze na bieżanów - też mu obiją mordę gratis, ale bez
              widoku budynków wzorowanych na pałacu dożów weneckich (zgadnij przygłupie
              gdzie).
              generalnie, w kazdej dzielnicy można oberwać, a wiew historii jest tylko
              gdzieniegdzie. ;)
    • Gość: Boro Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:17
      Fakt, zaścianek...
      • Gość: Tikurillatta Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.u.mcnet.pl 22.01.04, 17:56
        Generalnie nie lubie atmosfery Krakowa... to taka atmosfera lekko smetna, ten
        spleen itd, a jest to bardzo odczuwalne. Lubie nowoczesnosc, lubie ruch, moze
        dlatego ze sie do tego przyzwyczai.. w Warszawie, skad jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka