Gość: tikurilla IP: *.u.mcnet.pl 15.01.04, 19:12 Od czasu do czasu jestem w Krakowie. Miasto uwazam za wyjadkowo nudne. Tyle chcialem powiedziec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.bombel Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 19:38 A skad-zes sie przyturlikallo zes taki rozbawiony? Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 19:44 Dzień dobry, bywalcom podobnym do Ciebie udzialamy zwykle, jako obywatele , tej samej porady: NIE PRZYJEŻDŻAĆ. To działa, słowo daję. Co z oczu, to i z serca. A jakie oszczędności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: 194.196.228.* 16.01.04, 13:10 Zgadzam sie.To miasto umiera,jest daleko za innymi,brud,smrod,a zabytki sie wala (moze z wyjatkiem rynku).Ja mieszkam tu,ale porownujac z innymi miastami,czystymi i zabranymi,gdzie nie smierdzi na dworcu i kloszardzi nie leza rozlozeni jak zapalki na dworcu-to nie ma czego porownywac.Nie mowiac juz o ludziach,ostatnio jakis kloszard smierdzacy gownem walnal mnie swoja torba.Myslalam,ze zwymiotuje.A jakis dziad zrobil afere w autobusie,ze nie podskoczylam z siedzenia kiedy on raczyl wejsc do autobusu.To jest miasto kultury?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 20:05 Racja swieta, ze twoich ulubionych rozrywek nijak sie w Krakowie nie uswiadczy... Nuda Panie, nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:00 Wiesz ja mysle ze nudnemu wszedzie nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minnie Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.toya.net.pl 15.01.04, 21:02 no właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 15.01.04, 21:19 ach och. przepraszamy. obiecujemy ze to sie zmieni- juz nie bedzie imprez a wystawy sie zlikwiduje i bedzie mozna robic cos naprawde ciekawego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... 15.01.04, 21:21 ... wziąłem telewizor i nawet się turyści przyłączyli do oglądania serialu tak było im nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tikurilla Re: Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... IP: *.u.mcnet.pl 15.01.04, 21:36 Niestety w Krakowku musze bywac i to dosc czesto... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ostatnio tak się nudziłem, że na rynek... 15.01.04, 23:31 O taaak. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen moze sabbin dla rozerwania przyjezdnych... 16.01.04, 09:56 kabaret ze striptizem pod golym niebem na rynku otworzy ? :c) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... 16.01.04, 10:46 a czego sobie zyczysz aby nudę zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minnie Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 11:36 Proponuje zabawę granatem. To dopiero jest ROZRYWKA :P Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Ludzie inteligentni się nie nudzą, 16.01.04, 14:05 zawsze umieją sobie znaleźć rozrywkę. A inteligentnym inaczej nic juz nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 17.01.04, 22:08 Jedz do Iraku, tam sie "rozerwiesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t IP: *.pk.edu.pl 19.01.04, 00:16 miasto by bylo zajeb...te gdyby nie Huta, i wogole ludzie ktorzy nic nir robia tylko sie nudza, a powinni tu mieszkac sami studenci i inteligencja, wtedy by bylo pieknie + wypasione osrodki naukowo-badawcze,a jednak jakos w tej dziedzinie nie widac postepu, malo sie buduje,nie tworzy sie ciekawej architektury itd. moze kiedys sie to zmieni...... pozdrawiam student Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t 19.01.04, 08:53 uogolniasz bo dresy i chamstwo jest wszedzie nie tylko w hucie. a jak chcesz tworzyc nowa architekture ? wystarczyloby odnowic to co jest na kazimierzu i koniec- wiezy eiffela nie bedziemy miec- krakow na to za maly. i wcale nie buduje sie malo- co chwila powstaja nowe osiedla... nie mowiac o nowym miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: przyjedzcie do wrocławia tu dopiero nuda! n/t 19.01.04, 10:28 klymenystra napisała: > uogolniasz bo dresy i chamstwo jest wszedzie nie tylko w hucie. a jak chcesz > tworzyc nowa architekture ? wystarczyloby odnowic to co jest na kazimierzu i > koniec- wiezy eiffela nie bedziemy miec- krakow na to za maly. i wcale nie > buduje sie malo- co chwila powstaja nowe osiedla... nie mowiac o nowym > miescie... mów to, mów, a facet który przyjechał z Zapyziałowa studiować na polibudzie i tak będzie narzekał. nowa huta mu się nie podoba? niedouczek cholerny. jak taki odważnik, niech się wybierze na bieżanów - też mu obiją mordę gratis, ale bez widoku budynków wzorowanych na pałacu dożów weneckich (zgadnij przygłupie gdzie). generalnie, w kazdej dzielnicy można oberwać, a wiew historii jest tylko gdzieniegdzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:17 Fakt, zaścianek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tikurillatta Re: Krakow - nuda, nuda i nuda... IP: *.u.mcnet.pl 22.01.04, 17:56 Generalnie nie lubie atmosfery Krakowa... to taka atmosfera lekko smetna, ten spleen itd, a jest to bardzo odczuwalne. Lubie nowoczesnosc, lubie ruch, moze dlatego ze sie do tego przyzwyczai.. w Warszawie, skad jestem. Odpowiedz Link Zgłoś