Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 08:07 Jedno jest piękne,wczoraj przejechałem pół Polski i zero policji na drogach,wszyscy w Krakowie i Warszawie,gnałem drogami po 220km/h,dla mnie petara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antygona72 Re: Nie ma policji na drogach 18.04.10, 09:32 Nie spiesz się, bo krypty na Wawelu już sie skończyły. Wielka Rodzina zarezerwowała wszystkie miejsca dla siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Re: Nie ma policji na drogach 18.04.10, 11:07 Nawet takiego odszkodowania Twoja rodzina nie dostanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_rydza Re: Nie ma policji na drogach 18.04.10, 11:13 napisz jak będziesz jechać i podaj trasę - usuniemy się z drogi, żebyć zabił tylko siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Nie ma policji na drogach IP: *.superkabel.de 18.04.10, 11:15 Tu dajesz swiadectwo jaki jestes niepdowiedzialny..ZAL. Pomysl, co moglo sie stac ggbys spowodowal wypadek? Co z Toba by sie stalo jest mi obojetne ..ale mogles wywolac kolejna tragedie NIEWINNYCH ludzi... Bezmyslny i egoistyczny sposob zachowania . Na poslkich drogach 220 km/h ...musisz byc niezle szurniety. Odpowiedz Link Zgłoś