Gość: dot Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: 195.33.56.* 28.05.10, 11:34 Niech się idiota sam zapakuje do reklamówki!!! Przecież mozna było sprawę załatwić w bardziej ludzki sposób - tyle bezdzietnych małżeństw czeka latami na adopcję, by móc zaopiekować się takim malenstwem. Po co ZABIJAĆ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 11:41 Gość portalu: góral napisał(a): > uniknąć edukując młodych ludzi n/t antykoncepcji - to że nie mają na > ten temat zielonego pojęcia (..) Nie chcę was martwić, ale długie serie badań prowadzonych w USA, Europie Zachodniej, Australii i Japonii wykazały dosyć jednoznacznie, że nie ma najmniejszego związku pomiędzy "edukacją seksualną" a ilością ciąż wśród nastolatek. Nie tego związku w żadną stronę - to znaczy ani ilość ciąż nie wzrasta (jak głoszą niektórzy ekstremalni przeciwnicy tej edukacji), ani nie spada (a przecież zawsze właśnie "ograniczenie ilości ciąż wśród nieletnich" jest podawane jako podstawowy argument za edukacją seksualną). rikol napisała: > Moze np. maja dochodu ZERO i nie byliby w stanie go wyzywic. Świetny argument. Nie stać mnie, więc mam prawo zabić. Czyli jak rodzice dziecka np. dwuletniego stracą pracę i nie mają środków do życia, to też maja prawo "pozbyć się kłopotu"? Bądźmy poważni... Dziecko którego matka od razu po urodzeniu oddaje je do adopcji i zrzeka się praw rodzicielskich, bez najmniejszych problemów znajduje rodzinę adopcyjną. Nawet do domu dziecka nie trafia. Ludzi czekających na takie adopcje jest znacznie więcej niż "dostępnych" dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 15:11 Taaa, maleńkiego, różowego niemowlaczka to każda para adopcyjna by chciała. A co z dziećmi starszymi, tymi w domach dziecka, które mają uregulowany status prawny, ale... nikt ich nie chce, bo nie są niemowlakami. Niech Ci wszyscy, którzy chcą adoptować dziecko pójdą do pierwszego lepszego Domu Dziecka i postarają się o adopcję 7-8 latka. To by było w porządku, a i podaż/popyt w kwestii adopcji by się wyrównał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.sdm.de 28.05.10, 11:42 tak to jest jak w szkole na lekcjach religii opowiada sie o niepokalanej a wychowania seksualnego nie ma. brawo mochery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mol Co ma zakaz do debilizmu ? IP: *.chello.pl 28.05.10, 11:44 W tym przypadku nie widzę żadnego związku. A zwolennikom aborcji 24/7 nie powinno robić różnicy, czy dziecko skończyło w foliówce, eko-torbie czy w koszu na odpady w gabinecie ginekologa - barbarzyństwo tego samego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 Re: Co ma zakaz do debilizmu ? 28.05.10, 12:00 Oczywiście. Aborcjoniści są przecież za cywilizowanym rozwiązaniem kwestii niechcianego dziecka. Jak w czasie Holokaustu, Zabicie Żyda w odpowiednim do tego przygotowanym miejscu, bez narażania Niemców na nieprzyjemne widoki, połączone z propagandą, że Żyd to nie człowiek było CYWILIZOWANE. Zabicie na ulicy na oczach niemieckiego dziecka było NIECYWILIZOWANE. Teraz podobnie jest z aborcją. Przykład z tego artykułu: "jak można", "to straszne", "przerażające". Gdyby zrobił to doktorek w białych rękawiczkach, tak żeby ci dzieci-rodzice nie widzieli krwi: "zabieg", "rozwiązanie problemu". Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 Re: Co ma zakaz do debilizmu ? 28.05.10, 12:02 Oczywiście. Aborcjoniści są przecież za cywilizowanym rozwiązaniem kwestii niechcianego dziecka. Jak w czasie Holokaustu, Zabicie Żyda w odpowiednim do tego przygotowanym miejscu, bez narażania Niemców na nieprzyjemne widoki, połączone z propagandą, że Żyd to nie człowiek było CYWILIZOWANE. Zabicie na ulicy na oczach niemieckiego dziecka było NIECYWILIZOWANE. Teraz podobnie jest z aborcją. Przykład z tego artykułu: "jak można", "to straszne", "przerażające". Gdyby zrobił to doktorek w białych rękawiczkach, tak żeby ci dzieci-rodzice nie widzieli krwi: "zabieg", "rozwiązanie problemu". Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 11:46 To jest kolejny przejaw epidemii prymitywizmu. Dzieciaki napakowane reklama i filmami erotycznymi, szukajace wiadomości na durnych portalach, ploteczkach, nie umiejące wyartykuować normalnych zdań... Jedyne, co potrafią już to spać ze sobą. Ot, zyciowy luzik- jak na filmie albo jakijś gierce w komputerze. A jak konsekwencje? Na to też jest sposób-klikniemy w Internet i poszukamy sposobu na nieoczekiwany problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Decus Obraz dążeń i skutek działań ekipy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 11:51 Gazety Aborczej i spółki. No przecież jak się mówi nastolatkowi (kampania Federacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny): "wpadłeś? nie pękaj, masz 72 godziny" albo w stylu: "Aborcja na życzenie - bezcenne" (akcja tzw. SROMu z panią dr Desperak z UŁ na czele), no to potem czy można się dziwić, że jeden czy drugi nastolatek w sytuacji jw. powie: "Ale o co chodzi? Ja do więzienia? Że zabiłem dziecko?! Przecież mówiliście że mam bawić się seksem, a dziecko to nie dziecko". I wiecie co, trudno mu odmówić racji. Więc nie dziwcie się że dziecko po prostu zapakował do reklamówki jak kilo boczku. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 konsekwencje 28.05.10, 11:53 Takie są konsekwencje wmawiania ludziom, że dziecko w macicy to nie człowiek. Ci młodzi uwierzyli w te brednie i zrobili co zrobili. Okrutnie przećwiczyli na sobie tą lewacką ideologię. Bardzo jest mi ich żal, jeszcze bardziej żal mi dziecka, które zabili. Ale najbardziej mi żal tych, którzy dalej wierzą, że zabicie własnego dziecka to tylko zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decus Re: konsekwencje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:05 Jest jednak nadzieja ciągle że się obudzimy i powiemy tej całej aborczej i lewackiej ideologii "Precz!" Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 a wyborcza dalej szerzy tą propagandę 28.05.10, 12:15 O co wam chodzi z tymi ilustracjami? Żałośni manipulanci. Macie krew tego dziecka na rękach! Bo wmówiliście ludziom, że można się kochać bez konsekwencji, a dziecko to nie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: konsekwencje 28.05.10, 14:56 Gość portalu: decus napisał(a): > Jest jednak nadzieja ciągle że się obudzimy i powiemy tej całej > aborczej i lewackiej ideologii "Precz!" Raczej katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: konsekwencje 28.05.10, 15:18 Czy wam się naprawdę wydaje, że wcześniej nie usuwano ciąży??? Robili to też bardzo wierzący katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowiec Re: konsekwencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 21:13 Dziecko w macicy to EMBRION- mały pasożyt w łonie kobiety. Chłopak dokonał zabiegu ,tylko w tym naszym kretyńsko-moherowym kraju niestety za bohaterski czyn poniesie niesłuszne konsekwencje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: konsekwencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 11:06 Powiedz mi jeszczeze kropla spermy w prezerwatywie to tez zabicie czlowieka. Ciemnogród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: konsekwencje IP: 95.98.8.* 29.05.10, 12:53 nie przesadzajmy, zabicie np ciebie jeszcze dzis powinno byc legalne Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Morderstwo. Chyba od 25 do dożywocia 28.05.10, 11:56 Domorosły Mengele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona To nie jest morderstwo... IP: *.chello.pl 28.05.10, 16:59 chcieli się pozbyć niechcianego płodu,szkoda chłopaka, ale jest to nauczka dla innych młodych ludzi, że z "tymi rzeczami" nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKER Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: 194.181.245.* 28.05.10, 11:57 To jest dopiero szczyt głupoty... Żeby się kochać z dziewczyną, to pierwszy. ale żeby ponieść konsekwencje...nie ma chętnych. Powinni go skazać na dożywocie, a tę dziewczynę wysterylizować...Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości... Aborcja powinna być całkowicie zabroniona i karana surowo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Słusznie IP: *.chello.pl 28.05.10, 12:11 Wszystkie niechciane dzieci powinny być z obowiązku religijnego przyjmowane przez Kościół! Skończą się wtedy grzeszne myśli i działania. Kościół się nimi zajmie.jedne do manufaktur inne do posługi bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 15:01 Gość portalu: POKER napisał(a): > To jest dopiero szczyt głupoty... Żeby się kochać z dziewczyną, to pierwszy. > ale żeby ponieść konsekwencje...nie ma chętnych. Powinni go skazać na > dożywocie, a tę dziewczynę wysterylizować...Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości... > Aborcja powinna być całkowicie zabroniona i karana surowo !!! Tobie powinni wysterylizować mózg,nie byłaby to kara,tylko pożytek dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_dre Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: 80.12.110.* 28.05.10, 17:20 jego tez wysterylizowac Odpowiedz Link Zgłoś
jokanda102 szczyt demoralizacji i glupoty... idioci, kretyni, 28.05.10, 12:05 debile... inaczej ich nazwac nie mozna. zasadniczo jestem za mozliwoscia dokonania aborcji ze zgledow spolecznych + ale poki co takiej mozliwosci nie ma. w takim przypadku osoba bedaca w JUZ ZAAWANSOWANEJ ciazy (!!!) a nie chcaca wychowywac dziecka ma rozwiazan do wyboru do koloru - nie ma sensu mowic o adopcji bo to oczywistosc. ciekawimnie co innego. w artykule mowi sie o strachu przed ojcem dziewczyny. co to sa za ludzie (i chlopak, i dziewczyna, i ten stary i pewnie inni czlonkowie obu rodzin), zeby skutecznie podsycac paranoje w rodzinie do poziomu, gdy zabicie noworodka okazuje sie byc latwieszym (!!!) rozwiazaniem??? co ci ludzie maja w glowie, jak wychowuja swoje dzieci, na jaka pomoc rodzicow mozna liczyc i do jakiego stopnia mozna z nimi szczerze rozmawiac???? no bo okazuje sie, ze starzy wychowali 2 mordercow - ktorzy juz na starcie skutecznie spieprzyli sobie zycie... zal... co za degeneracja! czego uczy szkola, kosciol, instytucje panstwowe - czy czegos wiecej oprocz relacji opartych na strachu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz dalej utrzymujcie zakazy IP: 89.174.237.* 28.05.10, 12:06 to bedzie wiecej takich popieprzonych historii. politykiery corke/zone wysla na wycieczke do czech albo szwecji gdzie calkiem legalnie dokonaja aborcji pod nadzorem lekarzy - ale na to trzeba miec pieniadze. normalni ludzie nie majac kasy, wpadaja na jakies kretynskie pomysly. ale politykiery maja czyste sumienia.... przeciez to nie wazne ze prywatnie robia dokladnie co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 28.05.10, 12:08 Gdy czytam niektóre opinie w tym temacie to jest mi wstyd... Jest mi wstyd, że w Polsce panuje taki rozkład moralny! Jest mi wstyd, że dziś popiera się morderstwo, a wiarę traktuje się w kategoriach walki z klerem, PIS'em czy Rydzykiem. Ta dwójka zasłużyła na proces za morderstwo na dziecku - jak się pieprzyć to wiedzieli, nawet jak wywołać poronienie wiedzieli, ale poza tym byli młodzi i niedoświadczeni i mieli prawo nie wiedzieć, tak ? Mam nadzieję że nie skończy się na zawiasach; a gdybym dorwał gościa to za takie coś połamał bym go jak zabawkę a tą szmatę ukamieniował - i od razu dodaję że nie jestem jakimś katolickim narwańcem, do kościoła z rzadka uczęszczam - ale za to znam ludzi którzy walczą o dziecko i wiem jaka to dla nich walka... To dziecko można było urodzić i oddać do adopcji. Zamordowali bo bali się ojca ? Oby teraz dał ojcu powód by się bał, bo jakby nie było zabił mu wnuczkę. A ja za takie coś skur... bym powiesił własnoręcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.tktelekom.pl 28.05.10, 12:24 Jakbyś to zrobił to ja bym chętnie ukamieniowała ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk_z_krakowa Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 12:33 Kwintesencja chrześcijania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.jmdi.pl 28.05.10, 14:52 Widzę samych chrześcijan co, albo kogoś powiesić, albo ukamienować. Strach żyć w takim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 14:19 Gość portalu: Edi napisał(a): > Gdy czytam niektóre opinie w tym temacie to jest mi wstyd... Jest mi wstyd, że > w Polsce panuje taki rozkład moralny! Jest mi wstyd, że dziś popiera się > morderstwo, a wiarę traktuje się w kategoriach walki z klerem, PIS'em czy > Rydzykiem. Ta dwójka zasłużyła na proces za morderstwo na dziecku - jak się > pieprzyć to wiedzieli, nawet jak wywołać poronienie wiedzieli, ale poza tym > byli młodzi i niedoświadczeni i mieli prawo nie wiedzieć, tak ? Mam nadzieję > że nie skończy się na zawiasach; a gdybym dorwał gościa to za takie coś > połamał bym go jak zabawkę a tą szmatę ukamieniował - i od razu dodaję że nie > jestem jakimś katolickim narwańcem, do kościoła z rzadka uczęszczam - ale za > to znam ludzi którzy walczą o dziecko i wiem jaka to dla nich walka... To > dziecko można było urodzić i oddać do adopcji. Zamordowali bo bali się ojca ? > Oby teraz dał ojcu powód by się bał, bo jakby nie było zabił mu wnuczkę. A ja > za takie coś skur... bym powiesił własnoręcznie... Jesteś ofiarą religii katolickiej,mimo,że rzadko chodzisz do kościoła,wyprano Ci mózg w najmłodszych latach,a twoje zbrodnicze instynkty,to potwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk_z_krakowa Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 12:11 Zadziałali instynktownie. Każda istota często działa instynktownie, samiec-ojczym często wybija młode nowej lubej itp.. Pewnie czuli, że nie są gotowi i postanowili "zabić" - tak jak Ty zabijasz zrywając kwiat gruszy - nie pozwalając mu nigdy być gruszką. Gadajcie dalej dzieciom o pszczółkach i bocianach, puszczajcie bezmyślnie im to co leci w telewizji a do życia najlepiej przygotuje je lekcja RELIGII !!! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 kolejnemu się pomieszało 28.05.10, 12:20 Jakby ci ludzie na serio sobie wzięli lekcje religii to by tego nie zrobili. Ale oni moralności uczyli się z gazety wyborczej. Płód to nie człowiek, więc można zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk_z_krakowa Re: kolejnemu się pomieszało 28.05.10, 12:42 Wzięli na serio - "Idźcie i rozmnażajcie się". A wychowanie, rozstępy w wieku 17 lat i inne niedogodności tego na religii pewnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo2 ale męczysz 28.05.10, 13:23 Przecież właśnie oni nie chcieli się rozmnażać. Tylko uprawiać seks. A jak Kościół mówi, że oddzielanie jednego od drugiego jest złem to wszyscy szydzą. A chodzi jedynie o zasadę, że jak się kochasz (nawet z zabezpieczeniami), to nie odrzucasz możliwości poczęcia potomka. Bierzesz taką ewentualność pod uwagę. Jak nie jesteś na to gotowy to się nie kochasz. Bo co zrobisz jak najlepsze zabezpieczenie nie zadziała? Zabijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella bis Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.ghnet.pl 28.05.10, 12:40 W naturze samiec zabija dzieci innego samca. A ten samiec zabił własne młode. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk_z_krakowa Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 12:54 W naturze i zabijanie własnych młodych się pojawia. Człowiek zawsze będzie jednym ze zwierząt mimo bardzo rozwiniętego mózgu i dodatkowemu ztuningowaniu. Nie zmieni tego żaden kodeks. Codziennie zlecacie zabójstwa wielu zwierząt, świń, krów etc. ale jak pojedziecie na wieś, zobaczycie świnkę, cielaczka to przez tydzień nie jecie mięsa. Gdyby dziecko w brzuchu kobiety pokazało rączkę, uśmiechnęło się gwarantuję, że dużo trudniej byłoby im podjąc taką decyzję. Skrzywdzili sami siebie, swoje połówki DNA za wcześnie (według nich) połączone w jedno. Rozumiem i jednych i drugich w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evunia Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.05.10, 15:53 w naturze to chomiczka zjada swoje młode... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decus Obraz dążeń i skutek działań Gazety Aborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:14 Panie Michnik, Panie Pacewicz, Panie Wroński, Pani Wielowieyska - wstydźcie się i pokutujcie. Krew jest również na waszych rękach: krew tej 17letniej matki, krew tego dziecka które wy przez swoje akcje każecie de facto traktować jak kilo mięsa. Ten dramat tych dwojga zagubionych - m.in. przez was - młodych ludzi, ta śmierć w reklamówce - wy również za nią odpowiadacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella bis Re: Obraz dążeń i skutek działań Gazety Aborczej IP: *.ghnet.pl 28.05.10, 12:44 Ci młodzi ludzie zostali przez kogos wychowani, i raczej nie przez wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Obraz dążeń i skutek działań Gazety Aborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:53 Założę się, że nie mają pojęcia, kto to jest Michnik, nie mówiąc o Wrońskim czy Wielowieyskiej. Od dziecka natomiast chodzili z całą rodziną na każdą mszę, uczęszczali na religię, przyjmowali sakramenty. W domu mają co najmniej kilka "świętych" obrazków i portretów JPII. A jeśli w ogóle czytają jakieś gazety, to "Fakt", tabloidy i "Gościa Niedzielnego", w którym mogli przeczytać, że korzystanie z antykoncepcji jest równe zabójstwu. Gdyby czytali "Wyborczą", to wiedzieliby, skąd się biorą dzieci i jak to robić, żeby dzieci nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H To są skutki aborcjonistów IP: *.multi-play.net.pl 28.05.10, 12:15 zabili zdrowe dziecko, bo przecież można usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Morderca własnej córki IP: *.centertel.pl 28.05.10, 12:25 Ciekawe czy do tego chłopaka doszło, że zabił własną córkę i to w tak bestialski sposób... Gdzie jest nauka etyki i szacunku do ludzkiego zycia? Dla czego nie uświadamia się ludzi od najmłodszych lat, że to nie jest rozwiązanie problemu, że życie wymaga szacunku, że wreszcie są ludzie, którzy zaopiekują się narodzonym dzieckiem zaraz po porodzie, ściągając ten ciężar z nieletnich rodziców. Wszystkie dzieci powinny znać te fakty tak jak zasady ruchu drogowego. Inaczej ciągle będzie dochodziło do takich tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Morderca własnej córki 28.05.10, 15:24 Przypomnę przedmówcy, że w tym kraju właśnie etyki się nie uczy, tylko religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deserain Juno IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 12:25 Po takim artykule w mojej głowie tylko jedna myśl świta. Każda szkoła powinna zainwestować w kopie filmu "Juno" i obowiązkowo co roku puszczać wszystkim uczniom. Ten film pokazuje, że aborcja nie jest wyjściem. Ten film pokazuje również, że młodociani rodzice nie są wstanie wychować potomstwa. Ten film pokazuje trzecią drogę. ADOPCJĘ. Tyle małżeństw czeka na adoptowane maleństwo. Może akurat za 15 lat taka młodociana matka, będzie chciała urodzić dziecko, a biologia jej już nie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Juno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:56 Tyle małżeństw czeka na maleństwo? Owszem, ale na małe, zdrowe i ładne. W sierocińcach przebywa 20 tysięcy dzieci, których nikt nie chce. "Juno"? Może w USA to przejdzie, ale na pewno nie w małopolskiej wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk_z_krakowa Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 12:31 A może to wina RELIGII w szkołach, gdzie często ludzie nie posiadający własnej rodziny "uczą moralności". Przecież w biblii jest "idźcie i rozmnażajcie się" - może oni tylko się chcieli porozmnażać, właśnie, a nie powychowywać dziecko. Poza tym święta książka opowiada o tym jak bóg powiedział jednemu matołowi, żeby on zabił w ofierze swojego syna (nie płód, dzieciaka) i ten matoł byłby w stanie to zrobić. To jest kwintesencja obłudy chrześcijan. Sami gardzą zabijaniem i jedzeniem drugiego człowieka a co niedziela idą i wierzą, że jedzą ludzkie ciało.. Ja się pytam gdzie wtedy jest głowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella bis Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.ghnet.pl 28.05.10, 12:45 Jest jeszcze "Nie zabijaj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:42 Ilustracja do tego artykułu jest oburzająca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepogodzona Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.10, 12:55 Jak nie chcą mieć dzieci to szklanka wody zamiast. Chyba każdy młody POLAK wie skąd się biorą dzieci ( uczono o tym dawniej w klasie 4 szkoły podstawowej na biologii, obecnie również w klasie 4 na przyrodzie.) A młodzieży i dzieciom ( co 12-13 latki to jeszcze dzieci) to tylko seks i przyjemności w głowie, a odpowiedzialności zero. Dostep do pornografii praktycznie nieograniczony (także za pośrednictwem wszędobylkich komórek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbombel Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 12:57 Powiedzcie mi teraz jaka jest różnica dla dziecka jeśli zabieg aborcji wykonuje na nim Tata od zabiegu wykonywanego w sterylnych warunkach przez lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar1mar1 Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 13:08 Ludzie,piszecie że biedna,brak poparcia rodziców,nieuświadomiona,nie wychowana sexualnie,itp.sratatata.Do uprawiania sexu,picia alkoholu,brania narkotyków nie trzeba młodych uświadamiać i wychowywać.Wszystko potrafią dowiedzieć się na ten temat chociażby z internetu ale o konsekwencji współżycia czy metodach zabezpieczania się to już nie.Śmieszni są Ci wszyscy którzy piszą takie brednie o braku wychowania sexualnego.Zresztą w Europie np.Anglia,Szwecja czy w USA jak najbardziej jest szeroko rozumiana edukacja sexualna.I co? Zmniejszyła się przez to liczba niechcianych ciąż i aborcji.Wręcz przeciwnie.Lawinowo rośnie tylko dlatego,że młodzi łykają pigułkę i mają fałszywą świadomość że w 100% są bezpieczni bo tak zostali wyedukowani.A poźniej przykre rozczarowanie i jak to niektórzy tutaj piszą "dramat" życiowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:47 To co proponujesz? Pas cnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_dre Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: 80.12.110.* 28.05.10, 17:30 osobiscie proponuje zaczac myslec, ale tego myslenia ktos musi nauczyc, proponuje przestac opluwac ludzi ktorzy nie chca miec dzieci, to odpowiedziala postawa, nie kazdy sie nadaje. Proponuje kazdemu zastanowic sie czy wychowaniu diecka podola. Zbyt duzo ludzi dzis, w XXI wieku powoluje na swiat dziecko, jako produkt uboczny seksu. Czas z tym skonczyc. Proponuje swiadome macierzynstwo. Srodki pozwalajace na kontrole wlasnej rozrodczosci istnieja od tysiacleci, od dziesiatkow lat staja sie coraz bardziej nowoczesne. W Polsce jest dostepna cala masa srodkow pozwalajaca uniknac niechcianego potomstwa. Obudzcie sie do cholery! Zacznijcie myslec ZANIM dojdzie do zaplodnienia. Wiedza na temat prokreacji czlowieka jest dzis ogolnie dostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 13:16 Mogli oddać dziecko, wiele osób pragnie mieć dzieci a nie może a przyjdzie taki debil i dziecko ginie, jak dla mnie powinien być sądzony o usiłowanie zabójstwa tego dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.10, 13:20 Szkoda tych dzieciaków, wygląda, że sie kompletnie pogubili i spanikowali. Teraz całe życie będą mieli zniszczone przez chwilowe głupie decyzje. Miejmy nadzieję, że sąd okaże się wyrozumiały i weźmie pod uwagę całokształt sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś