marceliszpak 14.03.04, 00:36 na jozefa iles tam. naprawde milo zaskoczyl mnieten lokal. samo wnetrze baaardzo poprawnie urzadzone , swietnie ustawione oswietlenie naprawde milo sie szama. a jedzenie jest calkiem przyzwoite . polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiper Re: fabryka pizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 18:11 beznadzieja !!! strasznie skąpe jezdzenie , może robić wrażenie ale na turyście z Etipii !! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: fabryka pizzy 14.03.04, 23:42 co to znaczy skape????? jak dla mnie gites , w kategorii pizz calkiem przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a ja im wybaczyc nie moge... 15.03.04, 09:34 że powstali w miejscu kultowego warsztatu naprawczego pomp hydroforowych... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a ja im wybaczyc nie moge... 15.03.04, 09:52 no coz, to samo mozna powiedziec o polowie kazimierskich lokali Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a ja im wybaczyc nie moge... 15.03.04, 10:07 niestety!! Ale z żywymi trzeba...:)) a, że fabryka bardzo smacznie karmi to fakt!!! I ta na Józefa i ta przy AE. Jak na pizze to wybór jeden z większych a makarony!!!!!! paliuchy lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: a ja im wybaczyc nie moge... 15.03.04, 11:02 pomy mozna naprwiac na wolnicy nie tak znowu daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a ja im wybaczyc nie moge... 15.03.04, 11:54 jadlem tam pizze 'yes ser' - serowa , naprawde mila, a co z makaronow polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodomór Re: a ja im wybaczyc nie moge... IP: *.pmintl.ch 18.03.04, 12:45 Wszystkie z sosami serowo śmietanowymi, pesto znakomite. Wypróbowane przy AE. Odpowiedz Link Zgłoś
ryerson Re: fabryka pizzy 18.01.05, 19:36 a\Fabryka pizzy jest oki , problemem jest dlugi okres czekania nawet na salatke. ale polecam klimat Odpowiedz Link Zgłoś
ita_na_diecie Re: fabryka pizzy 17.03.04, 14:14 Pizza Ostre starcie (z dodatkową fetą) RZĄDZI :D Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: fabryka pizzy 23.03.04, 14:50 po raz kolejny byłam tam w niedzielę... kiedyś mieszkałam przy AE więc czesto bywałam w tamtejszym lokalu, teraz bywam na Kazimierzu - jedzenie smaczne i niedrogie. polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph modne miejsce zapewne... 20.04.04, 02:15 starałem się coś tam zjeść ostatnio ale wszystkie miejsca okupowali goście w dresach. oczywiście nie w takich spod bloku tylko tych supermodnych a'la lata 70-80 z szeleszczącego stylonu ;) ubawiło mnie to, nie ukrywam... Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: fabryka pizzy 08.05.04, 21:37 Fabryka.. na Lubomirskiego to w sensie konsumpcyjnym bardzo przyzwoite miejsce. Jednak jadłem tam tylko sałatki i w tym zakresie mogę się wypowiedzieć pozytywnie. Rewelacyjne pałeczki z ciasta pizzowego jako dodatek do sałatki to rewelacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: fabryka pizzy 09.05.04, 21:43 guniak napisał: Rewelacyjne pałeczki z ciasta pizzowego jako dodatek do sałatki to rewelacja. ... a dobra pizza jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Re: fabryka pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:36 jedzenie moze dobre, ale obsluga fatalna.wczoraj tam bylam, ale w zwiazku z tym, ze wszystkie stoliki byly zarezerwowane nie wzbudzilam wiekszego zainteresowania . gdy zapytalam, czy jest jakas szansa na to, ze zjem conieco, uslyszalam, ze mam sobie isc, bo mnie napewno nie obsluza.ok. nie wiem, czy kiedys wroce. niestety nie chcialo im sie pomyslec o klientach, ktorzy nieplanuja kazdej minuty swego zycia z wyprzedzeniem.a ja tylko bomberki chcialam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wron Re: fabryka pizzy IP: *.autocom.pl 17.01.05, 17:35 Fantastyczne jedzenie- pizze, bombery, gnocci. Klimat lepszy na Józefa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nerrrra Re: fabryka pizzy 26.01.05, 22:34 O tak-BOMBERKI RZADZA;]]]]] Tylko rzeczywiscie przy AE okropnie malutkie te sale,i trzeba rezerwowac;/ Ale mozna na wynos wziasc;) Odpowiedz Link Zgłoś