Gość: kat.ia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:04 Bo to już najwyższa pora ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 18.03.04, 15:06 Kaziu, zakochaj się sł. J. Przybora, muz. J. Wasowski Kabaret Starszych Panów Już wiosna podrosła i bzami tchnie Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się Bez rosy po nocy i listek schnie Kaziu, zakochaj sie Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam Uroczej Iwonce N. odebrałeś sen Jak pąki Iwonki jagody dwie Kaziu, zakochaj się Już lato swym kwiatom motylki śle Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się Spójrz drżące na łące sylwetki te Kaziu, no gdzie Ty gdzie Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam W prześlicznej Małgosi F. wrze dla Ciebie krew Małgosię na oślep brać każdy chce, Kaziu, zakochaj się Już jesień łzy niesie Teresie B. Kaziu, Kaziu, Kaziu z Teresą źle Już zima się ima wzorków na szkle Kaziu, zakochaj się No a ja, czyżbym ja, była taka zła I wdzięk mam i własny dach, Domek cały w bzach Do twarzy mi marzyć przed domkiem we bzie Kaziu, Ty kochasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Jeżeli kochać ... 18.03.04, 15:11 sł. J. Przybora, muz. J. Wasowski Kabaret Starszych Panów Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz Więc ty drugiego sobie dobierz amatora I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc Bo kiedy sam w zmysłów trwasz zawierusze To wszystek czas ci pochłonie i zdrowie Lecz gdy z oddanym kolegą, to tuszę Że tylko w połowie - wniosek... Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać Jeżeli kochać, to dlaczego nie z kolegą Dziewczynę wespół uwielbiać jest lżej Co niebezpieczne dla mężczyzny samotnego To z kolegą niebezpieczne jest mniej Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc A kiedy rzuci cię w szczęścia południe Kobieta z pięknym, bezdusznym obliczem Dla samotnego to cios, aż zadudni Dla dwóch zaś to prztyczek Jeżeli kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Portugalczyk Osculati ... 18.03.04, 15:12 sł. J. Przybora, muz. J. Wasowski Kabaret Starszych Panów W tym ogrodzie za Książęcą zmącił dusze mą dziewczęcą Potem ciało zawiódł śmiało na Frascati Tam gdy z radia płynął walczyk wykorzystał portugalczyk Ino ze szczętem: Vincento Osculati A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Powiedział mnie twardo że "ne zaplati" Tak bezlitośnie mnie zdaniem tym zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, Osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy mnie z nim już spatif Osculati, Osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąłeś dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści Nie uiści, nie uiści Polak z groszem się nie liczy Jakby nie miał by pożyczył Dla rodzinki upominki tańsze zabrał By odłożył to i owo na książeczkę docelową Najpierw podjął, potem objął a nie nabrał A kiedy wschód zaczął ciut złocić kwiaty Polak by nie palnął że "ne zaplati" Och, portugalczyk tym zdaniem mnie zranił Że nagle serce uwięzło mi w krtani Za oknem wiew powiał z drzew na Frascati Osculati, Osculati A kiedy wstałam i wyszłam bez słowa Nie wybiegł za mną nie dofinansował I nigdy nie ujrzy z nim mnie już spatif Osculati, Osculati Portugalczyku jak nóż bezlitosny Naciąłeś dziewcząt jak róż w kraju sosny Że tylko szept z tobą szedł słów jak liści Nie uiści, nie uiści Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Odrobinę mężczyzny 18.03.04, 15:14 sł. J. Przybora, muz. J. Wasowski Kabaret Starszych Panów Myślę nie raz i nie dwa Cóż po ciele jak jedwab Cóż po talii jak dalii łodyga Cóż po kuchni mej świetnej I po duszy szlachetnej Gdy na jednym jedynym mi zbywa Odrobina mężczyzny na codzień Jakże życia zmieniłaby tło Z odrobiną mężczyny na codzień Jakże wszystko inaczej by szło Mógłby nawet mnie nie brać na ręce Gdyby na to nie miał sił Byle rano zaśpiewał w łazience Lubił rosół i tkliwy on był Mógłby nawet mnie nie brać na ręce Gdyby na to nie miał sił Byle rano zaśpiewał w łazience Lubił rosół i tkliwy on był Zanim spojrzysz na panów Ty się wszakże zastanów I od wzrostu poprostu zacznijże Nadmiar mięśni i kości Czyż nie spłyci miłości Czy do huci uczuć Ci nie zniży Odrobina mężczyzny na codzień Mały męski akcencik czy ton Odrobina mężczyzny na codzień Od przesytu uchroni złych stron Przenocujesz w niedużej go wnęce Dniem zaś w biurze on będzie tkwił Kilogramów pięćdziesiąt nie więcej Które strzepniesz gdy znudzą jak pył Przenocuję w niedużej go wnęce Dniem zaś w biurze on będzie tkwił Kilogramów pięćdziesiąt nie więcej Które strzepnę gdy znudzą jak pył Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 18.03.04, 15:19 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Bo to już najwyższa pora ;) Jakiej wiosny? Zima jeszcze kalendarzowa i mrozy mogą wrócić w każdej chwili. Ja się sobie zakocham, a tu bach - minus piętnaście przy gruncie! I cała miłość na nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 18.03.04, 15:36 witam:) ja też poczekam na maj. Wtedy kwitną bzy i jest cudownie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 18.03.04, 15:43 kapitan.kirk napisał: . > Ja się sobie zakocham, a tu bach - minus piętnaście przy gruncie! I cała miłość > > na nic :( No właśnie wtedy się "wykażesz"!!! Przytulisz, ogrzejesz :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 18.03.04, 16:07 to.ya napisała: > No właśnie wtedy się "wykażesz"!!! Przytulisz, ogrzejesz :)))) A co ja jestem, karoryfer? Takie usługi to MPEC świadczy, ja tam ciepła nie mam w nadmiarze. Wzorem pani Zofii Filozofii też będę czekał do maja (co najmniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:09 Kapitan to tak po pojskowemu sprawę załatwił, że on nie kaloryfer. No co za chłopy dziś Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 19.03.04, 09:48 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > No co za chłopy dziś W jak wiosna sł. E. Fiszer, muz. B. Klimczuk wyk. Danuta Rinn , Bogdan Czyżewski Wybrałam już sobie chłopaka na medal Z nim jestem po słowie, nikomu go nie dam Przystojny nie głupi, szeroki gest ma Na wiosnę mi kupił WSK W jak wiosna S jak Stach K jak kocham Stacha wiosną WSK o WSK W tej maszynie wszystko gra To podoba się dziewczynie WSK o WSK Sześć koni ma, sześć koni ma, Na trawkę gna, na trawkę gna Na trawkę co niedziela z nami gna W jak wiosna S jak Stach K jak kocham Stacha wiosną WSK o WSK Na leśnych drożynach w pobliżu jałowca Hamuje maszyna i zsiada kierowca Fiołek tu rośnie i mówi nam stop. Przypatrzcie się wiośnie raz na rok Stach odszedł ode mnie czas płynął jak potok I czekam daremnie i czeka też motor Samotni dalecy ja tutaj on tam Czy iskra na świecy błyśnie nam Sześć koni ma, sześć koni ma, Na trawkę gna, na trawkę gna Na trawkę co niedziela z nami gna W jak wiosna S jak Stach K jak kocham Stacha wiosną WSK ooo WSK WSK, mmm..., WSK WW, SS, KK,WSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia w maju to ma być apogeum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:12 a zaczynac trzeba juz teraz, już w pierwszych słonecznych dnaich. Żeby się uczucie rozwijało razem z kwiatkami i innymi atrybutami pani wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
recordable Re: w maju to ma być apogeum 18.03.04, 19:55 A jak ktoś się zakochał już jesienią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: w maju to ma być apogeum IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.03.04, 21:36 Liczac od maja 9 miesiecy to bedzie styczen. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 09:10 ... choćby zaśpiewały wszyskie słowiki..." Bo już nie chcę dać się zranić :( Teraz niech to ktoś się we mnie zakocha... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 09:16 O, pomysł dobry: niech się ktoś zakocha. Trzeba tylko rzucić przynętę i czekac hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 09:40 to.ya napisała: > Teraz niech to ktoś się we mnie zakocha... > :))) To ja bym może w generalnie reflektował, tyle że tak dopiero koło połowy maja. Aktualnie po prostu penetruję obrzeża galaktyki, w pobliżu ostatecznej granicy kosmosu, tam gdzie nie dotarł jeszcze żaden człowiek, więc do Krakowa mam kawałek. Ale zamierzam uruchomić napęd warpowy i wrócić najdalej na Święto Wuniowstąpienia. Zaczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 09:43 kapitan.kirk napisał: > to.ya napisała: > > > Teraz niech to ktoś się we mnie zakocha... > > :))) > > To ja bym może w generalnie reflektował, tyle że tak dopiero koło połowy maja. ***Koło połowy maja być może będę na urlopie... > Aktualnie po prostu penetruję obrzeża galaktyki, w pobliżu ostatecznej granicy > kosmosu, tam gdzie nie dotarł jeszcze żaden człowiek, więc do Krakowa mam > kawałek. ***Odległość z Twojej galaktyki do Krakowa jest niczym w porównaniu z odległością stąd do wieczności... Migasz się chyba ;))) Ale zamierzam uruchomić napęd warpowy i wrócić najdalej na Święto > Wuniowstąpienia. Zaczekasz? *** Na spotkaniu forumowym Cię nie będzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 09:58 to.ya napisała: > *** Na spotkaniu forumowym Cię nie będzie?! Rozważam wysłanie w zastępstwie Pierwszego Oficera, tyle że on jest strasznie ponury i każdą wesołą atmosferę potrafi zwarzyć. To jak będzie z tym majem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 10:01 kapitan.kirk napisał: > to.ya napisała: > > > *** Na spotkaniu forumowym Cię nie będzie?! > > Rozważam wysłanie w zastępstwie Pierwszego Oficera, tyle że on jest strasznie > ponury i każdą wesołą atmosferę potrafi zwarzyć. > > To jak będzie z tym majem ? ;) Skoro planujesz wysłanie zastępstwa na spotkanie, to skąd mogę wiedzieć czy w maju też nie będzie jakiegoś erzaca? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 10:33 Słowo oficera gwiezdnej floty ! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: "Nie zakocham się tej wiosny już w nikim... 19.03.04, 10:36 Słowo, że... ?????? :) A jutro sobota! Wolna! Plenery czekają!!! Byle pogoda dopisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia to wyślijcie oboje przedstawicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:10 i zakochacie się "per prokura" - tak to sie chiba nazywa, a w maju skonsumujecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo 19.03.04, 15:25 ... tyle, że Kapitan gdzieś zrejterował... :(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:34 > ... tyle, że Kapitan gdzieś zrejterował... > :(( > ;) > no właśnie, takie te chłopy są ;) ale nic się nie martw, masz świadków, że się obiecał zakochać. Ja w razie czego w sądzie poświadczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo 19.03.04, 15:39 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > ... tyle, że Kapitan gdzieś zrejterował... > > :(( > > ;) > > > no właśnie, takie te chłopy są ;) > > ale nic się nie martw, masz świadków, że się obiecał zakochać. Ja w razie czego w sądzie poświadczę :) :D Babska solidarność niech żyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:42 > Babska solidarność niech żyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D A jak :) Żyje, żyje i ma się dobrze Hej, szable w dłoń Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo 19.03.04, 15:46 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > Babska solidarność niech żyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D > A jak :) Żyje, żyje i ma się dobrze To się b.cieszę!!!!! :) i zapraszam na kielonek wina. > Hej, szable w dłoń "Łupy w juki a d..y wziąć w troki"!!!!!!!!!!!!!!!!!! "okażemy się godne epoki"!!!!! A co!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Ja bardzo przepraszam 19.03.04, 15:52 Toczyłem bitwę z klingońskim krążownikiem i nie miałem czasu podchodzić do neostrady. Z niczego sie nie wycofuję i nie rejteruję, psiamać. Jak do maja dożyję i ominę romulańskie patrole w drodze na Ziemię, to jeszcze zobaczycie, emancypantki jedne, jak się potrafi zakochać prawdziwy kapitan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Ja bardzo przepraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:56 > Jak do maja dożyję i ominę romulańskie patrole w drodze na Ziemię, to jeszcze > zobaczycie, emancypantki jedne, jak się potrafi zakochać prawdziwy kapitan. O to teraz już nam się nie wiwiniesz. Nie ma szans :) kapitańska krew, nie ma co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ja bardzo przepraszam 19.03.04, 15:57 kapitan.kirk napisał: > Toczyłem bitwę z klingońskim krążownikiem i nie miałem czasu podchodzić do > neostrady. Z niczego sie nie wycofuję i nie rejteruję, psiamać. To bitwa teraz od pielęgnowania uczuć ważniejszą jest? Hmmmmmm... oficerowi chyba nie przystoi... Nie rejteruje... hihihi... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Ja bardzo przepraszam 19.03.04, 16:06 to.ya napisała: > To bitwa teraz od pielęgnowania uczuć ważniejszą jest? Hmmmmmm... oficerowi > chyba nie przystoi... > Nie rejteruje... hihihi... > ;))) A co to za śmihihihi ?! Niniejszym czuję się obrażony :( Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ja bardzo przepraszam 19.03.04, 16:21 kapitan.kirk napisał: > A co to za śmihihihi ?! Niniejszym czuję się obrażony :( Tak, teraz jak się wycofa to będzie miał pretekst: urażona męska duma... Ech, panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kapitanie, 13.04.04, 16:00 kapitan.kirk napisał: > A co to za śmihihihi ?! Niniejszym czuję się obrażony :( Wciąż obrażony czy przeszło razem z zimą?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: to wyślijcie oboje przedstawicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:53 > To się b.cieszę!!!!! :) i zapraszam na kielonek wina. Jestem na tak i trzymam za słowo (też będę mieć na to świadków) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino 19.03.04, 15:58 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > To się b.cieszę!!!!! :) i zapraszam na kielonek wina. > Jestem na tak i trzymam za słowo (też będę mieć na to świadków) ;) Kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:00 next week może być o każdej porze. Miejsce wybiera gospodyni wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino 19.03.04, 16:04 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > next week może być o każdej porze. To się jeszcze umówimy. :D 1. A nie wybierasz się forum-spotkanie (o ile będzie...) 2. Zabieramy Kapitana? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:09 > To się jeszcze umówimy. :D > 1. A nie wybierasz się forum-spotkanie (o ile będzie...) > 2. Zabieramy Kapitana? ... ad. 1)No właśnie, na krakforum. Ja zawsze się wybieram, a nigy (prawie nigdy) dotrzeć nie mogę. Więc tym razem postanowilam się nie wypuszczać i nie pisać, że przyjdę. Jak chcesz możemy się umówić razem i nawzajem się pozytywnie motywować do pójścia. ad. 2) kapitana możemy wziąć. Będzie nas bronił, jakbyśmy coś narozrabiały. A jakby co, zwalimy winę na niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino 19.03.04, 16:23 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > To się jeszcze umówimy. :D > > 1. A nie wybierasz się forum-spotkanie (o ile będzie...) > > 2. Zabieramy Kapitana? ... > ad. 1)No właśnie, na krakforum. Ja zawsze się wybieram, a nigy (prawie nigdy) > dotrzeć nie mogę. Więc tym razem postanowilam się nie wypuszczać i nie pisać, > że przyjdę. > Jak chcesz możemy się umówić razem i nawzajem się pozytywnie motywować do > pójścia. > ad. 2) kapitana możemy wziąć. Będzie nas bronił, jakbyśmy coś narozrabiały. A > jakby co, zwalimy winę na niego ;) Ad1 + ad2 = ZGODA!!!!!!!!!!!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: słońce w winogronach zaklęte i schowane=wino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:34 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > > To się jeszcze umówimy. :D > > > 1. A nie wybierasz się forum-spotkanie (o ile będzie...) > > > 2. Zabieramy Kapitana? ... > > ad. 1)No właśnie, na krakforum. Ja zawsze się wybieram, a nigy (prawie nig > dy) > > dotrzeć nie mogę. Więc tym razem postanowilam się nie wypuszczać i nie pis > ać, > > że przyjdę. > > Jak chcesz możemy się umówić razem i nawzajem się pozytywnie motywować do > > pójścia. > > ad. 2) kapitana możemy wziąć. Będzie nas bronił, jakbyśmy coś narozrabiały > . A > > jakby co, zwalimy winę na niego ;) > > Ad1 + ad2 = ZGODA!!!!!!!!!!!!!! :)))))) > mów mi wuju i pisz na priva, jakby co ;) katia157@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kapitan 19.03.04, 16:45 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > ad. 2) kapitana możemy wziąć. Będzie nas bronił, jakbyśmy coś narozrabiały. A > jakby co, zwalimy winę na niego ;) Czyżby jednak się nas wystraszył? ;) albo tego, jak bardzo możemy (...) narozrabiać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Kapitan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:49 nic się nie martw, stęskni się i sam przyjdzie. Przy dwóch babach nie ma chłopina za wielkich szans ucieczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wiem na 100%... 19.03.04, 17:42 że sabbin zakochał się w lukim i obaj grzeszą codziennie pod kołdrą, stąd ten "poziom" ich postów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: wiem na 100%... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:49 peteenie, zlituj się, tu miało być wiosennie, laitowo, bez polityki, waśni i sporów, a Tyś tu wleciał z sabbinami, grzechami i w ogóle. Wstydź się, a sio Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: wiem na 100%... 19.03.04, 17:53 znaczy, że ich uczucie jest nie "laitowe" ? cokolwiek by to znaczyło ? oki, zdyniam do kina na starego jacusia nikolsona... pa wam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kat.ia/ Kapitan :))))) 21.03.04, 12:48 Gość portalu: kat.ia napisał(a): . > ad. 2) kapitana możemy wziąć. Będzie nas bronił, jakbyśmy coś narozrabiały. A > jakby co, zwalimy winę na niego ;) Niech Kapitan siły zbiera, a Ty zajrzyj do e-skrzynki... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Maj się zbliża i .../ :)))) 30.04.04, 15:12 kapitan.kirk napisał: > To ja bym może w generalnie reflektował, tyle że tak dopiero koło połowy maja. > Aktualnie po prostu penetruję obrzeża galaktyki, w pobliżu ostatecznej granicy > kosmosu, tam gdzie nie dotarł jeszcze żaden człowiek, więc do Krakowa mam > kawałek. Ale zamierzam uruchomić napęd warpowy i wrócić najdalej na Święto > Wuniowstąpienia. Zaczekasz? > Odpowiedz Link Zgłoś
wolta Re: w maju to ma być apogeum 19.03.04, 11:22 To powinien zrobić to jeszcze raz, tym razem świeżą wiosenną miłością (można w tej samej osobie).Tak dla zdrowia...podobno dobrze robi na krążenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: w maju to ma być apogeum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 11:38 > To powinien zrobić to jeszcze raz, tym razem świeżą wiosenną miłością (można w > tej samej osobie).Tak dla zdrowia...podobno dobrze robi na krążenie. ooo to to, podpisuję się pod tym obiema rękami i jedną nogą Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 04.05.04, 14:18 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > Bo to już najwyższa pora ;) "Kiedy znów zakwitną białe bzy..." Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 04.05.04, 19:45 jak jest cieplo to codziennie po kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 04.05.04, 20:54 herman.brunner napisał: > jak jest cieplo to codziennie po kilka razy a co ma ciepło wspólnego z zakochaniem? hę? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman... Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? IP: *.bazapartner.pl 04.05.04, 21:11 jak jest cieplo to hormony buzuja, paczki na kwiatach sie rozwijaja, koty miaucza, panny kuse kiecki nosza.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zakochał się już ktoś tej wiosny??? 04.05.04, 21:13 Gość portalu: herman... napisał(a): > jak jest cieplo to hormony buzuja, paczki na kwiatach sie rozwijaja, koty > miaucza, panny kuse kiecki nosza.. Jak jest zimno to tyż... :)) Chociaż pączki to może nie... Odpowiedz Link Zgłoś