Gość: uczennica Gimnajum 34! moja szkoła! IP: *.multi-play.net.pl 17.01.11, 18:32 chodzę do 34- ki drugi rok,. Po pierwsze uczyć się trzeba, ale to właśnie dobra strona i najważniejsze klasa sportowa i zajęcia na Koronie, polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 A gdzie są wyniki 24.01.11, 13:19 egzaminu z języka obcego , zwłaszcza z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonek gimnazjum 17 IP: *.ists.pl 05.02.14, 18:56 W tamtym roku skonczylem siedemnastke. Z ciekawości poczytałem opinie tych co napisaly "odradzam" i się niezle obsmialem. opinia pochodzi z 2005 roku więc jest stara i trochę głupia./ Żadna szkoła nie jest tylko beznadziejna i żadna nie jest tylko wspaniała/ Gimnazjum się zmieniło i wspominam je dobrze. Dyrektorki reagują na wszystkie uwagi, wcale nieprawda że zawsze bronią nauczycieli. Jest mnóstwo fajnych nauczycieli a jezei chcesz się uczyć to masz dobre do tego warunki. Jesdt bezpiecznie i rejonowych głupków jest niewielu i są nieszkodliwi. Chodze do dobrego liceum więc można po 17 tce zdac dobrze egzamin. Ja DORADZAM siedemnastkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: gimnazjum 17 IP: *.31.167.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.15, 21:35 Ukończyłem gimnazjum i bardzo cieszę się ze wspaniałej przyjaznej szkoły.Pani Dyrektor jest wspaniała i pozostałe grono Nauczycieli również.Szkoła jest super bo nie za dużo klas i wszyscy są wyrozumiali .Są 2 sale gimnastyczne ,kilka kółek zainteresowań ,mnóstwo wycieczek i wyjątkowo dobra atmosfera. Zachęcam szczerze do kontynuacji w gimnazjum nr17 w otoczeniu przepięknego ogrodu wokół szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To gimnazjum IP: *.devs.futuro.pl 08.03.14, 01:14 angrusz1 napisał: > najlepsze, gdzie najmniej patologii eee, tam gdzie się dobrze czujesz i trafia swój na swego;) Dla każdego coś innego dobrego! Szkoły z reguły nie są czarno-białe, a że generalnie system jest do kitu to tej białości jakby mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś