Dodaj do ulubionych

Tauron - zwrot nadpłaty

19.12.10, 12:47
Gdzie można odebrać nadpłatę za energię elektryczną? jakie są potrzebne do tego dokumenty? trzeba złożyć jakieś podanie?

Wysłałem maila z zapytaniem do Taurona ale z odpowiedzią im się nie spieszy a dodzwonić się do nich nie idzie.
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: Tauron - zwrot nadpłaty 19.12.10, 16:48
      trudnoodobrylogin napisała:

> Wysłałem maila z zapytaniem do Taurona ale z odpowiedzią im się nie spieszy a d
      > odzwonić się do nich nie idzie.

i słusznie,
      idziesz do swojego oddziału
      i tam załatwiasz sprawę,

jakby mieli odpisywać na maile, usieliby zatrudnić pracowników tylko do tego

.
      • wynick Re: Tauron - zwrot nadpłaty 19.12.10, 17:00
        sabbina napisała:
        > i słusznie,
        > idziesz do swojego oddziału
        > i tam załatwiasz sprawę,
        >
        > jakby mieli odpisywać na maile, usieliby zatrudnić pracowników tylko do tego

Taki jest! A w oddziale obowiązuje kolejka i okienko dla niesfornych klientów umieszczone ok. 50 cm nad podłogą, klient powinien przyjąć właściwą pozycję przed urzędnikiem tauronu.
        Maili im się zachciewa! Albo telefonów.
        Dobrze, że forum penetruje czujny dochtur Dariusz i pokazuje miejsce w szyku rozbuchanym konsumentom.
    • trudnoodobrylogin Re: Tauron - zwrot nadpłaty 01.02.11, 23:18
      a ja bylem w biurze obslugi. na miejscu wszystko mi wyliczyli, dali druczek do wypelnienia. na miejscu wypelnilem. Pani z obslugi byla bardzo mila i uprzejma. wszystko mi wyjasnila. Powiedziala ze na rozpatrzenie bedzie czekac ze 2 tygodnia.... a jak sie okazalo na drugi dzien mialem juz przelew zrobiony - dla mnie bomba :)
    • tytoniowy_dym Re: Tauron - zwrot nadpłaty 04.02.11, 08:29
      Na ulicy Dajwór w siedzibie Tauronu wypęlniasz druk z wnioskiem o nadpłatę. Potem wysyłają kasę na konto przelewem albo pocztą do domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka