Dodaj do ulubionych

Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu

IP: *.34.11.vie.surfer.at 31.01.11, 08:32
Dziekuje KTOZ za ich rozwage i naprawde branie psiego dobra przy podejmowaniu decyzji ,
jedynie sluszna decyzja wedlug mnie jest decyzja KTOZ czyli pomoc wlascicielce , ktora do psow jest przywiazana i onie dba co tez widac po ich wygladzie i zachowaniu. maja dobrze i dlaczego mialy by zostac odebrane i wyladowac w Azylu pekajacym w szwach.
Obserwuj wątek
    • Gość: o_O Re: Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 14:04
      fritzla tez nie powinny wsadzac do wiezienia. kochal swoja rodzine, dbal o ich dobro. tyle tylko, ze nie wypuszczal na zewnatrz i trzymal w piwnicy.
      • Gość: Dan Re: Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.zax.pl 31.01.11, 15:44
        To są psy nie ludzie, są na strychu nie w piwnicy.... Maja trening w razie... powodzi.
        Też mi porównanie do fryca...
    • Gość: Marquez Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:16
      Decyzja o pozostawieniu psów na dachu jest słuszna także z innego powodu.
      Dopóki psy mieszkają na strychu, można bez obaw puścić dziecko do szkoły, bo ogrodzenie posesji jest dziurawe. Ci, którzy wpadli na pomysł by wypuścić psy na podwórko, niech wpierw się zastanowią na bezpieczeństwem ludzi!
      • Gość: Dan Re: Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.zax.pl 31.01.11, 15:45
        o i słusznie...
    • Gość: Dan Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.zax.pl 31.01.11, 15:49
      Pisać o psach....
      Może poinformujecie co będzie z krakowskimi pacjentami? Gdzie się będą leczyć? Szczególnie małe dzieci....?
      Albo co z obwodnicami Krakowa? Wszchodnia S7 i północna? Jak się mają sprawy z tymi inwestycjami? Co nasi posłowie robili pod tym względem? Szczególnie omnibus Raś?
      • Gość: evica Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 18:22
        Mam gdzieś wasze małe dzieci, te zwierzęta cierpią (jak można ich nie wypuszczać na zewnątrz?!), powinni zrobić wszystko co w ich mocy żeby załatwić tę sprawę.
        • Gość: Gringo psi fanatyzm IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 21:55
          ...no i mamy kolejny smutny przypadek psiego fanatyzmu, gdzie komfort czworonoga jest ważniejszy niż zdrowie i życie człowieka:/
          • Gość: rozsadek Re: psi fanatyzm IP: *.indy.res.rr.com 01.02.11, 07:52
            a co ma jedno do drugiego?? babie sie nic nie dzieje a psom owszem!! Wystawic te babe na dach to wtedy bedziesz biadolic
            • Gość: Dan Re: psi fanatyzm IP: *.zax.pl 01.02.11, 17:53
              Też mi rozsądek
        • Gość: psiarze_to_zło Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.multi-play.net.pl 31.01.11, 22:00
          przygarnij je sobie do domu

precz z psiarzami.
        • Gość: rozsadek Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.indy.res.rr.com 01.02.11, 07:49
          Brawo!! za wypowiedz, ostatecznie stosunek do zwierzat pokazuje jakim jestes czlowiekem. no ale polowa tu sie wypowiadajacych prostakow nigdy do tego etapu nie dojdzie
        • Gość: rozsadek Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.indy.res.rr.com 01.02.11, 07:54
          popieram w 100%, taka prawda, ze ci co maja w d*** zwierzeta maja tez w d*** ludzi, takze niech wszyscy adwokaci typu "to tylko zwierze" lepiej pojda sie docywilizowac, bo sami tez jestescie zwierzetami
        • Gość: Dan Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.zax.pl 01.02.11, 17:49
          O i proszę, może się przywiążesz gdzieś do drzewa przed tym domem, albo puścisz z dymem cos w ramach protestu?
          Super, super...
      • Gość: kolo Re: Wyborcza zeszła na psy??? IP: *.indy.res.rr.com 01.02.11, 07:56
        tez jestes zwierzeciem ciemniaku
    • Gość: parada78 Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: 77.236.26.* 31.01.11, 16:55
      ślósarczyka brawo gazeta brawo
      • Gość: kats Re: Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 17:51
        W Krakowie jest ulica ŚŁÓSARCZYKA. Nie ma się co dziwić. Brawo autorze wypowiedzi!
    • Gość: madego to ja chcę świnię na balkonie IP: 77.236.26.* 31.01.11, 18:41
      Proponuję: kto ma mały balkon (2 m2) niech hoduje świnkę, a kto ma taras - krówkę lub kucyka. Też może być do nich przywiązany, karmić je, a jak nie to jakaś fundacja podrzuci sianko czy ziemniaki. Może też być drób na okolicznym drzewie pod blokiem, czemu nie?
      Bo psy na dachu jak widać mogą żyć i wariatka-właścicielka skutecznie to udowadnia.
    • Gość: pozdrowienia z Re: Psy same sobie znalazły wybieg - na dachu IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 18:52
      bo to psy dachowe są , a tak poważnie skoro żyją tak kilka lat i nic im się nie stało , to może lepiej pomyśleć o zabezpieczeniu dachu co aby nie pospadały ? "myślę" ze taniej by to kosztowało niż robienie z tego afery ?
    • Gość: kynolog_szanowany Bzdury same. IP: *.multi-play.net.pl 31.01.11, 21:21
      Nie znacie się Państwo. To jest nowa rasa psów dachowych. Nie ma sensu robić z tego afery, skoro dachy to ich naturalne środowisko, tak jak dla kozic górskie granie...

prof. dr hab. kynologi
    • Gość: Elche Niech redakcja Wybiórczej, tak wybitnie zaangażowa IP: *.opera-mini.net 01.02.11, 08:45
      nej gazety zorganizuje pikietę z pochodniami pod domem tej bezdusznej sadystki, która trzyma psy na dachu. Parę nocy kociej muzyki pod oknem, babcia odda je do uśpienia, kładąc kres gorszącemu widkowi psów-dachowców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka