Dodaj do ulubionych

Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż

IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 16:09
ten młody człowiek chyba nie zauważył, że księża spożywają wino na każdej mszy pod krzyżem
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 16:17
      Te kondomy za 2,50 spadywują , lepsze są po 3 zł.
      • nec999 Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 28.03.11, 16:50
        Te po 3 złote pękają podczas nakładania, a te po 2,5 nawet nie uwierają za bardzo.
        • terrtt Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 28.03.11, 16:53
          Zboki.
          • Gość: oko Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 01:15

Po PO tylko nazwa została.Dzisiejsze (kolejne) po debacie z Rostowskim spotkanie profesora Balcerowicza w programie "u Lisa"obnazylo do konca koalicje PO-PSL i uśmiadomilo Polakom,że to najgorszy rzad od 1989 roku a pan Kuczyński mógłby zostać uczniem,podkreslam uczniem bo na studenta jeszcze się nie nadaje aby zrozumieć "wykłady" profesora .Pozdrawiam
            wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,To-partia-antyustrojowej-rebelii-mocne-slowa-o-PiS,wid,13266473,komentarz.html
    • Gość: Tinky-Winky Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: 77.236.28.* 28.03.11, 16:24
      Akademia Pedagogiczna (według standardów międzynarodowych to nie Uniwersytet) upadła bardzo nisko. Zapraszać takiego błazna jak Palikot.
      • baalsaack Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 28.03.11, 16:26
        Zaprosili go studenci, nie władze uczelni. A że nikt ciekawszy nie przyszedł im do głowy, to faktycznie jest smutne.
        • Gość: Tinky-Winky Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: 77.236.28.* 28.03.11, 17:20
          Wiem kto go zaprosił. Koło naukowe jednak jest częścią uczelni, częściowo niezależną.
          Świadczy to tylko o poziomie intelektualnym tego od niedawna podobno Uniwersytetu.

Całe szczęście sytuację Krakowa ratuje AGH, gdzie 1 kwietnia wystąpi Korwin-Mikke. Będzie wiec porządna dyskusja i rzeczowe argumenty.

• baalsaack Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 29.03.11, 01:13
            Ja bym raczej powiedział, że AGH wpisuje się w tę samą tradycję. Dwie uczlnie, dwóch pajaców.
      • Gość: vapor1 Tinki-Winki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:46
        Wiedzialem, ze jesli Janusz Palikot sptka sie z Twojej strony z nie popartym zadnymi argumentami (rzeczowymi) kpiarstwem, to zapewne jestes zwolennikiem Janusza Korwina-Mikkego. Faktycznie tam bedzie na pewno rzeczowa i poparta argumentami i wiele wnosząca dyskusja - jak zresztą od wielu lat. Powodzenia!
    • Gość: palikotek rynsztokowy cham , b. wiceprzewodniczący PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:30
      czyli wysokie standardy a'la PO
      • Gość: vapor1 a jakies konkrety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:46
        bo obrazac ukrywając sie pod nickiem - jakiez to proste, prawda?
      • Gość: oko Re: rynsztokowy cham , b. wiceprzewodniczący PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 01:09

Po PO tylko nazwa została.Dzisiejsze (kolejne) po debacie z Rostowskim spotkanie profesora Balcerowicza w programie "u Lisa"obnazylo do konca koalicje PO-PSL i uśmiadomilo Polakom,że to najgorszy rzad od 1989 roku a pan Kuczyński mógłby zostać uczniem,podkreslam uczniem bo na studenta jeszcze się nie nadaje aby zrozumieć "wykłady" profesora .Pozdrawiam
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,To-partia-antyustrojowej-rebelii-mocne-slowa-o-PiS,wid,13266473,komentarz.html
    • simple_mind myślałem, że to błazen a to zwykły dureń .... 28.03.11, 16:33
      • Gość: vapor1 konkrety poproszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:47
        dlaczego dureń?
    • leon_aleksander Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 28.03.11, 16:42
      w 2007 roku Angelo (w plastikowej butelce:D) kosztowało ponad 4,50 a nie 3.30... Wiem bo piłem i co więcej pamiętam...- są po prostu wina, których cena zawsze oscylowała w granicach 5 zł i takie ,których cena oscyluje w granicach 3,0-3,50 zł więc 1 argument to kłamstwo .
      Po drugie abstrahując od tego, że byli studenci to jakaś kultura mimo wszystko by się przydała... To dzięki temu krzyżowi i wzajemnemu oddziaływaniu krzyża i polityki nie mówimy po turecku i możemy pić dzisiaj wódkę. No i nie każdy student ma poglądy kosmopolityczne tak jak się P. Palikotowi zdaje:P
    • Gość: AS Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: *.connected.pl 28.03.11, 16:45
      Wykład był bardzo ciekawy!
      A zaznaczyli tylko to co najbardziej chwytliwe!! Koszyk Palikota!
      Dla zainteresowanych najciekawsze rzeczy zanotowałem i przekazuje wam:
      - likwidacja powiatów,
      - zamiast 1% przekazanie 2,5 % z możliwością podziału ( np. 0,5 % na partie polityczną, 1% na Kościół, a 1 % na inną organizację)
      - kadencyjność funkcji politycznych
      - likwidacja Senatu, ograniczenie liczby posłów do 360 ( żeby zgodnie ze średnią unijną 1 poseł na 100 tys. mieszkańców)
      - "Plastikowy Napieralski", Pawlak ledwie wystający z ziemi...
      - brak globalnej firmy w Polsce( Czechy mają Skodę, Finlandia Nokię)
      - Sikorski powiedział, że jesteśmy gotowi na trudne pytania ze strony Obamy,a sami się boimy ich zadać? Całować Obamę po stopach jak papieża!
      - emerytury kleru nieruszone
      - koniec z płatnymi lekcjami religii
      - 2 tys.miejsc polityków PSL w KRUS, 3 tys. PO w ZUSie(na czele z Derdziukiem)
      - program Palikota : Wyzwolenie Polski = 220 miast w 100 dni!
      - KOT KACZYŃSKIEGO WYGRAŁBY Z KOMOROWSKIM!
      - DAMY RADE KURWA - hasło wyborcze, które dałoby zwycięstwo, a na tle hasła z bilboardu Palikot pomalowany na czarno...
      - wciągnięcie gwiazdy Dawida lub krzyża prawosławnego na giewont!
      - Koszyk Palikota ( tanie wino, prezerwatywa, krzyż)
      - kurczaki tuska z youtuba!
      - Środa Ministrem Edukacji Narodowej - zlikwidowanie płatnej religii
      - nie ma wycieruchów w ruchu poparcia!
      - Hausner ministrem gospodarki u Palikota!
      - od jazdy na autostradzie rozumu nie przybędzie!
      - Tusk po 10 kwietnia nie zbudował kontrapunktu do liturgii narodowej, Tusk TCHÓRZ
      - Nycz i proponowana przez niego kolacja Palikotowi po jego kongersie, aby ustalić granice polityki i Kościoła
      - Julius Fromm - Polak, twórca prezerwatywy, słynniejszy Skłodowska-Curie...
      - UPR - formacja XIX wieczna - kobiety do garów, żydzi na madagaskar!, ale w sprawach gospodarczych podobni z Palikotem!
      To wszystko co udało mi się zanotować!!
      Pozdrawiam i czekam na dyskusję w ramach tych postulatów Palikota!
      • leon_aleksander Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż 28.03.11, 16:49
        odnośnie legalizacji marihuany ,bo to teraz jest bardzo trendy, to nie Palikot pierwszy o tym krzyczał a Janusz Korwin-Mikke :)
      • Gość: Tinky-Winky Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: 77.236.28.* 28.03.11, 17:25
        Ooo. Populizm dla prostaczków i postkomuchów, którzy myślą, że ukończenie UP i mgr robi z nich intelektualistów.

Brakuje tylko chorego umysłowo Dominika Tarasa jako premiera. Przykre.
      • Gość: Tinky-Winky Re: Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: 77.236.28.* 28.03.11, 19:04
        Jeśli UPR to formacja XIX wieczna, to dlaczego Palikot popiera reformy, o których UPR, WiP mówią od lat: likwidacja powiatów, likwidacja Senatu, ograniczenie liczby posłów i jednomandatowe okręgi wyborcze, odpolitycznienie ZUS i KRUS, rozdzielenie państwa od Kościoła.

Reszta punktów to przeważnie prostackie wyzwiska pod adresem konkurentów, przekleństwa i brak merytorycznych argumentów z nimi związanych.
    • Gość: krakauer idź do diabła IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 16:55
      Idź do piekła handlarzu tanią śmiercią ! wzbogaciłeś się na krzywdzie narodu ! okupant twój pan Ci pozwolił !
      • Gość: vapor1 a tabletki wziąłeś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:50
        Byloby 100 razy lepiej gdyby naród byl mądrzejszy i nie pierniczył o jakiś piekłach, niebach i innych gusłach. Tylko ziemia i robale po śmierci. A przepraszam - ja każę się spalić.
    • Gość: Marx Koszyk Palikota: wino, prezerwatywy, krzyż IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 17:58
      Facet żeby istnieć w mediach bo bilbordy z jego podobizna juz się zgrały gotów znów pokazać duplkikat swojego gumowego członka w 2=krotnym powiększeniu.PALI-KOT + Kuc + Sroda to wybawienie dla Polski.Dobrze że młodziez juz na to się nie nabiera ;)
      • Gość: vapor1 przeczytaj wpis ASa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:51
        jesli cos zrozumiesz, odnies sie merytorycznie, a nie pisz co popadnie
        • Gość: ? Re: przeczytaj wpis ASa IP: 77.236.16.* 28.03.11, 19:27
          2,5 za gumkę???

gdzie on kupuje???

opakowanie 12 sztuk kosztuje poniżej 10 zł ?
          • Gość: Tinky-Winky Re: przeczytaj wpis ASa IP: 77.236.28.* 28.03.11, 19:35
            Dla Palikota i jego zwolenników polecam natomiast sterylizację (nie prezerwatywy), lepiej żeby się głupota (częściowo dziedziczna) nie szerzyła dalej.
    • Gość: PUNKracy Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.ghnet.pl 28.03.11, 19:53
      Jesteś nic nie znaczącym głupkiem,który nie ma nic do powiedzenia ale na siłę pcha się do koryta.Poniekąd to rozumiem,bo to najlepsze czasy dla takich własnie miernot.Jak jesteś skuteczny,pokazałeś jako przewodniczący komisji "Przyjazne Państwo".Dziękuje,nie jestem zaineresowany.Dobrej zabawy koleś.
      • Gość: vapor1 kolejny ciemniok sie odzywa IP: *.acn.waw.pl 28.03.11, 21:10
        a wiesz ze Przyjazne panstwo przekazalo ponad 200 projektów zmian do laski marszalkowskiej i wszystko powedrowalo do szuflady? Zapewne nie wiesz, wiec sie lepiej nie odzywaj. Rozumiem, ze wolisz beton 4 partii w sejmie - zadnych zmian. OK, Twoj wybor, ja natomiast bede wlasnie na Ruch Poparcia glosowac i oby wszedl do Sejmu i troche przewietrzyl te stechlizne.
        • Gość: Tinky-Winky Re: kolejny ciemniok sie odzywa IP: 77.236.28.* 29.03.11, 13:57
          Przewietrzył stęchliznę? Przecież Palikot i jego "ludzie" to te same miernoty, które od kilkunastu lat okupują sejm w różnych konfiguracjach i pod różnymi nazwami.
    • zenek_z_bialego_domu vapor, nie napinaj się tak, bo ci żyłka 28.03.11, 20:52
      pierdząca pęknie ...
      • Gość: vapor1 grunt to wpis na poziomie IP: *.acn.waw.pl 28.03.11, 21:08
        no to miłego pierdzenia życze, skoro ten poziom dysputy mamy. Ciekawe jakiej partii pan kibicuje, gdzie takich wy-pierdków mają?
    • Gość: NianiaOgg Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:29
      Fajowsko jak studenci dyskutują. Fajowsko otwarty Uniwersytet. Kazda bylejakość i każdy anachroniczny reżim pada pod presją młodych - często zdesperowanych ludzi. Przy Palikocie kto wie czy byłoby lepiej, czy tylko śmieszniej. Gość ma wbrew pozorom poukładane w głowie i ten cudny luzik niezależności + społecznikowstwa czasem więcej niż w serialach o "Plebani". A obnażana hipokryzja najbardziej boli hipokrytów. Selektywność medialnego przekazu najlepiej pokazuje to forum - z jednej strony faryzejskość oburzonych i wyzywających, z drugiej dopowiedzi tych, którzy tam byli i coś więcej niż "smaczki" pokosztowali. Serdeczności dla politologów z UP!!!
      • Gość: oko Re: Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 01:12

• Gość: Gosc Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 21:35
      Bilbord na Rynku Głównym? Legalnie? Przykryjemy jakiś remoncik, który się w najbliższym czasie nie wydarzy? I może mi ktoś napisać, kto to jest, ci celebryci, co go poparli, bo pierwsze słyszę...
      • Gość: Gość Re: Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.ghnet.pl 29.03.11, 08:15
        No cóż w radiu maryja ich nie uświadczysz. Idiota pospieszalski też boi się zapraszać kogoś z IQ powyżej 90.
    • Gość: komarrek Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 08:55
      Ten młody człowiek powinien pochodzić po cmentarzach i zobaczyć jak wygląda szacunek dla krzyża.
    • Gość: stud Palikot: Nie jestem politycznym trupem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 12:11
      brawo panie Januszu

ban na media i sondaże doskonale dowodzi, że skamieliny przyspawane do stołków bardzo się boją !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka