Gość: Omam_ist IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:39 ...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubionego misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe, papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OSAMA Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.skane.se 28.02.02, 05:32 Gość portalu: Omam_ist napisał(a): > ...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubionego > misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe, papa MOZESZ POSUWAC MIKOLAJA7 ON NIE ODMAWIA TALIBOM Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 MICHAL once more :)))) 02.03.02, 20:43 Gość portalu: OSAMA napisał(a): > Gość portalu: Omam_ist napisał(a): > > > ...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubione > go > > misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe, > papa > > MOZESZ POSUWAC MIKOLAJA7 > ON NIE ODMAWIA TALIBOM > czytam te Twoje wypociny i zastanawiam sie, czemu tak sie osmieszasz? przynosisz wstyd calemu swojemu srodowisku i wspolczuje szwedom, ze musza sie z Toba uzerac. aha no i od teraz stosuje wobec twojej glupoty totalnego ignora. bez pozdrowien, bo jeszcze sie za bardzo podniecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MA Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: 193.108.177.* 28.02.02, 09:18 Czekasz na sny czy OMAMy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 18:08 Omamy mam w ciagu dnia... koszmary i zle misie przychodza noca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 19:59 Gość portalu: Omam_ist napisał(a): > Omamy mam w ciagu dnia... koszmary i zle misie przychodza noca Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki. Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać. " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka spokojnych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 14:15 Gość portalu: rita napisał(a): > Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki. > Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać. > " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka > spokojnych snów Nieprawda, sa tez zle misie! One sa ochydne - smieja sie ze mnie i kopia w łydke... Gdzie szukac dobrych misiow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 20:03 Gość portalu: Omam_ist napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki. > > Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać. > > " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka > > spokojnych snów > > > Nieprawda, sa tez zle misie! One sa ochydne - smieja sie ze mnie i kopia w > łydke... Gdzie szukac dobrych misiow?? Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puchatka Może pomoże pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 21:22 Gość portalu: rita napisał(a): > Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puchatka > Może pomoże pzdr. Skusze sie na male "conieco":-)) A do podswiadomosci zajrzec nie moge, bo ex definitione nie jestem jej swiadom... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 20:06 Gość portalu: Omam_ist napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puch > atka > > Może pomoże pzdr. > > > Skusze sie na male "conieco":-)) A do podswiadomosci zajrzec nie moge, bo ex > definitione nie jestem jej swiadom... Pa No nic , zostaje Ci tylko mały kieliszeczek i miłego snu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 22:35 Gość portalu: rita napisał(a): > No nic , zostaje Ci tylko mały kieliszeczek i miłego snu . Dziekuje, zaraz wyrusze w te podroz... Niech Tobie przysni sie rycerz z bajki na smiesznym kucyku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 23:06 Wszyscy u mnie już śpią ja również idę spać a wiem że gdzieś żeglujesz Omam-ie więc dobranoc życzę Krakowowi i Tobie. Psy szczekają a karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Schlafen Sie tief Frau Rita!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:13 Gość portalu: rita napisał(a): > Wszyscy u mnie już śpią ja również idę spać a wiem że gdzieś żeglujesz Omam-ie > więc dobranoc życzę Krakowowi i Tobie. Psy szczekają a karawana jedzie dalej. Tak sobie juz zyczymy od paru dni, a zle misie dalej kopia mnie w kostke. Moze zaloze wlasny biznes - "Omam_istische wypozyczalnia of the bad misie"?? buziaczki:-)) Aaaaa moze podeslac ci jakiegos na wyprobowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:50 Gdy rozum śpi budzą się demony. Ty chyba śpisz cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist DobreRano:-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 08:46 Gość portalu: rita napisał(a): > Gdy rozum śpi budzą się demony. > Ty chyba śpisz cały czas. No zgadlas! Moje zycie jest snem na jawie. A Twoje? Twardo stapasz po ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:24 Jestem materialistką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 18:07 Gość portalu: rita napisał(a): > Jestem materialistką Materialistka czy racjonalistka? We mnie natomiast racjonalizmu nie ma - jestem Don Quichot'em z nowej huty, co lubi miec pelna sakiewke:-)). Wiesz ostatnio pije przed snem i nic mi sie nie sni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:04 Czy nie może się ktoś dołączyć do tej dyskusji. Już nie mam sił do ciebie. Jesteś uparty jak osioł. Potrzebujesz kołysanki na noc, albo masz duże problemy z sobą. Może fizycznie popracuj w czynie społecznym. Teraz przed świętami jest dużo okien do mycia. A swoje masz umyte ? ..)) Trzepanie dywanów też wyzwala energię. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dobrej nocy Krakowie... 11.03.02, 20:13 czemu ktos ma sie dolaczac? stanowic zgrany zespol i sami ciekawie kontynuujecie ten watek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 20:09 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy nie może się ktoś dołączyć do tej dyskusji. Już nie mam sił do ciebie. > Jesteś uparty jak osioł. Potrzebujesz kołysanki na noc, albo masz duże problemy > z sobą. Może fizycznie popracuj w czynie społecznym. Teraz przed świętami jest > dużo okien do mycia. A swoje masz umyte ? ..)) Trzepanie dywanów też wyzwala > energię. Ojj tak, problemy z soba to ja mam... Ale to jest jak w filmie "Lot nad kukulczym gniazdem" - w szpitalu psychiatrycznym wchodzi pacjent na stolowke i wita sie z innymi mowiac "Czesc swiry"... Czasem lubie wiec posmiac sie z samego siebie:-)) Umylem sobie zabki wiesz. I na wieczor tez umyje. Sa takie biale i lsniace. Tylko ze to nie wyzwolilo energii. Wiesz chcialbym porabac drewno - mysle ze to swietne zajecie. Papa, a jesli nie masz do mnie sily, to poprostu nie odpisuj. Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 23:06 Dobrej nocy Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 22:59 Pozwól świecić swojemu szaleństwu aby módz drwić ze swej mądrości Arcydzieła Wielkich Myślicieli Pora zmienić tą pidzamkę w groszki na inną ,jeszcze włóż na głowę taką nocną czapeczkę z pomponikiem a misia zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 19:14 Gość portalu: rita napisał(a): > Pozwól świecić swojemu szaleństwu > aby módz drwić ze swej mądrości > Arcydzieła Wielkich Myślicieli > > Pora zmienić tą pidzamkę w groszki na inną ,jeszcze włóż na głowę taką nocną > czapeczkę z pomponikiem a misia zostaw w spokoju. Fajne te zlote mysli Wielkich Myslicieli... Musze stworzyc wlasna, wypromowac ja odpowiednio i wejsc do panteonu jednorazowych slaw:-)) A dziatwa bedzie pomna, iz niejaki Omam_ist prowadzil rozwazania spedzajac w spokoju dlugie minuty na klozecie. Szukajac spokoju duszy zaznal spokoju jelita grubego... tyle mojego bajdurzenia na dzisiaj Moja Droga Rito, papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 18:48 Znaczy to tyle co "wielkie mysli wielkiego mysliciela":-) Tak poza tym to nic mi sie ostatnio nie sni. A jakie sny ma materialistka z Biezanowa?? Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Re: Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 21:31 DobryWieczor Rita. "Ex ungue leonem" - poznac lwa po pazurach. To moje motto na dzisiejszy wieczor. Paaapa, dobrej nocy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:13 Odszyfruj tytuł - U Ciebie jest napewno ogień w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:38 Nie odbieramy na tych samych falach a na pomoc nie mogę liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_ist Farewell Miss Rita... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 19:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Nie odbieramy na tych samych falach a na pomoc nie mogę liczyć. Mowi sie trudno i kocha sie dalej:-)) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Farewell Miss Rita... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:17 Cieszę się na widok tego wątku - cieplutki temacik, działa na moją podświadomość. Szczególnie ,że zawsze siadam wieczorem do klawiatury. Dobrej nocy Omenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Farewell Miss Rita... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 22:55 Omamie wysiadłeś czy poddajesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:57 Wstawaj szkoda dnia - wiosna już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:17 Gość portalu: rita napisał(a): > Wstawaj szkoda dnia - wiosna już "Czemu zwiedly dzis, czemu kwiaty zwiedly dzis, co sie stalo im, przeciez tylko poszlas Ty..." Wstalem - to juz nie sen, a jeszcze nie swiatlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 11:00 Teraz ty wymiekasz?? Nie zapomnij o palemce, chyba ze wyrosla Ci juz jakas na glowie... Pa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:14 Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy. A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazja umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 25.03.02, 11:24 Omamie słodziutki.Poczęstuj Misie piwkiem zaprawionym miodkiem -być może wówczas dadzą Ci spokój :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:36 Gość portalu: sigma napisał(a): > Omamie słodziutki.Poczęstuj Misie piwkiem zaprawionym miodkiem -być może > wówczas dadzą Ci spokój :)). Fajnie, rozgrzeje roztwor nad palnikiem. Zaprawie smietanka w proszku. Dodam lyzke strychniny. Chlejcie cholernie niedzwiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:42 Gość portalu: rita napisał(a): > Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy. > A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym > towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazja > umysłu. Wiem, tchorz ze mnie. Ale jakby na swiecie byli sami odwazni, to byloby nudne. A poza tym kto by uchylil kawalek serduszka dla takiego brzydala, jak ja... Wole Kieslowskiego - fantazjowanie z innej strony. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:27 Gość portalu: Omam_isT napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy. > > A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym > > towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazj > a > > umysłu. > > > Wiem, tchorz ze mnie. Ale jakby na swiecie byli sami odwazni, to byloby nudne. > A > poza tym kto by uchylil kawalek serduszka dla takiego brzydala, jak ja... > Wole Kieslowskiego - fantazjowanie z innej strony. PA I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Omam_istische aussprachen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:53 Gość portalu: rita napisał(a): > I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO. wole jeszcze katar od rozwolnienia, płaskostopie od skoliozy.. wole radomskie od klubowych, i maslo anizeli margaryne... I zwierzeta na wolnosci od uwiezionych za kratami:-) Jerbod ycon Eiwokark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Omam_istische aussprachen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 21:53 Gość portalu: Omam_isT napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO. > > > wole jeszcze katar od rozwolnienia, płaskostopie od skoliozy.. wole radomskie o > d > klubowych, i maslo anizeli margaryne... I zwierzeta na wolnosci od uwiezionych > za > kratami:-) Jerbod ycon Eiwokark i jeszcze wolisz jabolka od wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:28 Gość portalu: rita napisał(a): > i jeszcze wolisz jabolka od wina BINGO! Ale dla Pani w drodze wyjatku wychylilbym lampke plugawego chateau-neuf albo chablis. Z wyrazami sympatii, ale bez pozdrowien, Omam_isT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:39 aaaa zapomnialem spytac, czy ogladalas w poniedzialek wieczorem Kuracje na dwojce?? Pyszny spektakl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:54 Dlaczego bez pozdrowień? Logicznie myśląc nie oglądałam spektaklu , jak widzisz o tej porze żegluję. Najczęściej oglądam sztuki na żywo - mieszkam w Krakowie gdzie teatrów nie brakuje. Yy pewnie musisz oglądac spektakle telewizyjne leżąc w piżamce w groszki i wtulając się w miśka. Jeszcz jedno - nie chwal się językami, nie będę zatrudniać tłumaczy, a jak jesteś taki mądry napisz po rosyjsku . Również Cię nie pozdrawiam lecz życzę miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omam_isT Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 08:54 Gość portalu: rita napisał(a): > Dlaczego bez pozdrowień? > Logicznie myśląc nie oglądałam spektaklu , jak widzisz o tej porze żegluję. > Najczęściej oglądam sztuki na żywo - mieszkam w Krakowie gdzie teatrów nie > brakuje. > Yy pewnie musisz oglądac spektakle telewizyjne leżąc w piżamce w groszki i > wtulając się w miśka. > Jeszcz jedno - nie chwal się językami, nie będę zatrudniać tłumaczy, a jak > jesteś taki mądry napisz po rosyjsku . > Również Cię nie pozdrawiam lecz życzę miłych snów. Bueeeeeeee zgryzliwa jestes jak stara bezzebna zakonnica. Ale oczywiscie logicznie myslaca-)) Co do teatru, to gratuluje kulturalnego snobizmu. Ale warto czasem zdjac klapki z oczu i uswiadomic sobie, ze w TV leci lepsza sztuka niz niejedna krakowska... Bez pozdrowien, ale z zyczeniami swiatecznymi. Wychodze z wyrka i wracam w poniedzialek. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 21:48 Zwrócę uwagę na spektakle telewizyjne. Hej poligloto wyjeżdzasz na Swięta (domyślam się) popilnuję ten wątek aby nie uciekł. Zgryżliwa bezzembna staruszka zrobi to z okazji Swiąt. W drugi dzień Świąt pilnuj się żeby Cię woda nie zalała. Niezapomnij wziąść pizamkę w kurczaczki i misiaczka. Coś o nim mało piszesz. Do poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 22:19 Stoję na straży tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:28 Łysy księżulku dotrzymuję słowa. Byle do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 20:35 Dalszy ciąg pilnowania wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Dobrej nocy Krakowie... 07.04.02, 22:53 No to mamy 20000 tys czekamy na 50000 i idziemy spać do jutra wszystkim forumowiczom... Odpowiedz Link Zgłoś