Dodaj do ulubionych

Dobrej nocy Krakowie...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:39
...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubionego
misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe, papa
Obserwuj wątek
    • Gość: OSAMA Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.skane.se 28.02.02, 05:32
      Gość portalu: Omam_ist napisał(a):

> ...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubionego
      > misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe, papa

MOZESZ POSUWAC MIKOLAJA7
      ON NIE ODMAWIA TALIBOM

• mikolaj7 MICHAL once more :)))) 02.03.02, 20:43
        Gość portalu: OSAMA napisał(a):

> Gość portalu: Omam_ist napisał(a):
        >
        > > ...dobrej nocy. Juz zalozylem moja pidzamke w groszki, nakarmilem ulubione
        > go
        > > misia. "Lato konczy sie, kasztany gnija, pada snieg..." Sny bede kolorowe,
        > papa
        >
        > MOZESZ POSUWAC MIKOLAJA7
        > ON NIE ODMAWIA TALIBOM
        >

czytam te Twoje wypociny i zastanawiam sie, czemu tak sie
        osmieszasz? przynosisz wstyd calemu swojemu srodowisku
        i wspolczuje szwedom, ze musza sie z Toba uzerac. aha no i
        od teraz stosuje wobec twojej glupoty totalnego ignora.
        bez pozdrowien, bo jeszcze sie za bardzo podniecisz.
    • Gość: MA Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: 193.108.177.* 28.02.02, 09:18
      Czekasz na sny czy OMAMy?
      • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 18:08
        Omamy mam w ciagu dnia... koszmary i zle misie przychodza noca
        • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 19:59

> Omamy mam w ciagu dnia... koszmary i zle misie przychodza noca

Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki.
          Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać.
          " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka
          spokojnych snów
          • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 14:15
            Gość portalu: rita napisał(a):

> Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki.
            > Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać.
            > " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka
            > spokojnych snów

Nieprawda, sa tez zle misie! One sa ochydne - smieja sie ze mnie i kopia w
            łydke... Gdzie szukac dobrych misiow??
            • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 20:03

> Gość portalu: rita napisał(a):
              >
              > > Misie sa tylko dobre szczególnie misiaczki.
              > > Widocznie nikt Ci nie opowiadał bajki na dobraboc. Zacznij je czytać.
              > > " Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie" telewizyjna dobranocka
              > > spokojnych snów
              >
              >
              > Nieprawda, sa tez zle misie! One sa ochydne - smieja sie ze mnie i kopia w
              > łydke... Gdzie szukac dobrych misiow??

Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puchatka
              Może pomoże pzdr.
              • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 21:22

> Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puchatka
                > Może pomoże pzdr.

Skusze sie na male "conieco":-)) A do podswiadomosci zajrzec nie moge, bo ex
                definitione nie jestem jej swiadom... Pa
                • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 20:06

>
                  > > Zajrzyj do swojej podświadomości i na dobranoc przeczytaj sobie Misia Puch
                  > atka
                  > > Może pomoże pzdr.
                  >
                  >
                  > Skusze sie na male "conieco":-)) A do podswiadomosci zajrzec nie moge, bo ex
                  > definitione nie jestem jej swiadom... Pa

No nic , zostaje Ci tylko mały kieliszeczek i miłego snu .
                  • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 22:35

> No nic , zostaje Ci tylko mały kieliszeczek i miłego snu .

Dziekuje, zaraz wyrusze w te podroz... Niech Tobie przysni sie rycerz z bajki na
                    smiesznym kucyku:-))
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 23:06
      Wszyscy u mnie już śpią ja również idę spać a wiem że gdzieś żeglujesz Omam-ie
      więc dobranoc życzę Krakowowi i Tobie. Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
      • Gość: Omam_ist Schlafen Sie tief Frau Rita!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:13

> Wszyscy u mnie już śpią ja również idę spać a wiem że gdzieś żeglujesz Omam-ie
        > więc dobranoc życzę Krakowowi i Tobie. Psy szczekają a karawana jedzie dalej.

Tak sobie juz zyczymy od paru dni, a zle misie dalej kopia mnie w kostke. Moze
        zaloze wlasny biznes - "Omam_istische wypozyczalnia of the bad misie"??
        buziaczki:-))
        Aaaaa moze podeslac ci jakiegos na wyprobowanie?

• Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:50
      Gdy rozum śpi budzą się demony.
      Ty chyba śpisz cały czas.
      • Gość: Omam_ist DobreRano:-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 08:46

> Gdy rozum śpi budzą się demony.
        > Ty chyba śpisz cały czas.

No zgadlas! Moje zycie jest snem na jawie. A Twoje? Twardo stapasz po ziemi?
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:24
      Jestem materialistką
      • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 18:07

> Jestem materialistką

Materialistka czy racjonalistka? We mnie natomiast racjonalizmu nie ma - jestem
        Don Quichot'em z nowej huty, co lubi miec pelna sakiewke:-)).
        Wiesz ostatnio pije przed snem i nic mi sie nie sni...
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:04
      Czy nie może się ktoś dołączyć do tej dyskusji. Już nie mam sił do ciebie.
      Jesteś uparty jak osioł. Potrzebujesz kołysanki na noc, albo masz duże problemy
      z sobą. Może fizycznie popracuj w czynie społecznym. Teraz przed świętami jest
      dużo okien do mycia. A swoje masz umyte ? ..)) Trzepanie dywanów też wyzwala
      energię.
      • mikolaj7 Re: Dobrej nocy Krakowie... 11.03.02, 20:13
        czemu ktos ma sie dolaczac? stanowic zgrany zespol i sami
        ciekawie kontynuujecie ten watek :-))))
      • Gość: Omam_ist Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 20:09

> Czy nie może się ktoś dołączyć do tej dyskusji. Już nie mam sił do ciebie.
        > Jesteś uparty jak osioł. Potrzebujesz kołysanki na noc, albo masz duże problemy
        > z sobą. Może fizycznie popracuj w czynie społecznym. Teraz przed świętami jest
        > dużo okien do mycia. A swoje masz umyte ? ..)) Trzepanie dywanów też wyzwala
        > energię.

Ojj tak, problemy z soba to ja mam... Ale to jest jak w filmie "Lot nad kukulczym
        gniazdem" - w szpitalu psychiatrycznym wchodzi pacjent na stolowke i wita sie z
        innymi mowiac "Czesc swiry"... Czasem lubie wiec posmiac sie z samego siebie:-))
        Umylem sobie zabki wiesz. I na wieczor tez umyje. Sa takie biale i lsniace. Tylko
        ze to nie wyzwolilo energii. Wiesz chcialbym porabac drewno - mysle ze to swietne
        zajecie. Papa, a jesli nie masz do mnie sily, to poprostu nie odpisuj. Caluski
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 23:06
      Dobrej nocy Krakowie
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 22:59
      Pozwól świecić swojemu szaleństwu
      aby módz drwić ze swej mądrości
      Arcydzieła Wielkich Myślicieli

Pora zmienić tą pidzamkę w groszki na inną ,jeszcze włóż na głowę taką nocną
      czapeczkę z pomponikiem a misia zostaw w spokoju.
      • Gość: Omam_ist Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 19:14

> Pozwól świecić swojemu szaleństwu
        > aby módz drwić ze swej mądrości
        > Arcydzieła Wielkich Myślicieli
        >
        > Pora zmienić tą pidzamkę w groszki na inną ,jeszcze włóż na głowę taką nocną
        > czapeczkę z pomponikiem a misia zostaw w spokoju.

Fajne te zlote mysli Wielkich Myslicieli... Musze stworzyc wlasna, wypromowac ja
        odpowiednio i wejsc do panteonu jednorazowych slaw:-)) A dziatwa bedzie pomna, iz
        niejaki Omam_ist prowadzil rozwazania spedzajac w spokoju dlugie minuty na
        klozecie. Szukajac spokoju duszy zaznal spokoju jelita grubego... tyle mojego
        bajdurzenia na dzisiaj Moja Droga Rito, papa
        • Gość: Omam_ist Re: Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 18:48
          Znaczy to tyle co "wielkie mysli wielkiego mysliciela":-) Tak poza tym to nic
          mi sie ostatnio nie sni. A jakie sny ma materialistka z Biezanowa?? Dobrej nocy
          • Gość: Omam_ist Re: Great thoughts of the great thinker... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 21:31
            DobryWieczor Rita. "Ex ungue leonem" - poznac lwa po pazurach. To moje motto na
            dzisiejszy wieczor. Paaapa, dobrej nocy:-))
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 23:13
      Odszyfruj tytuł - U Ciebie jest napewno ogień w głowie.
      • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:38
        Nie odbieramy na tych samych falach a na pomoc nie mogę liczyć.
        • Gość: Omam_ist Farewell Miss Rita... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 19:43

> Nie odbieramy na tych samych falach a na pomoc nie mogę liczyć.

Mowi sie trudno i kocha sie dalej:-)) Pa
          • Gość: rita Re: Farewell Miss Rita... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:17
            Cieszę się na widok tego wątku - cieplutki temacik, działa na moją
            podświadomość. Szczególnie ,że zawsze siadam wieczorem do klawiatury.
            Dobrej nocy Omenie.
            • Gość: rita Re: Farewell Miss Rita... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 22:55
              Omamie wysiadłeś czy poddajesz sie.
    • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:57
      Wstawaj szkoda dnia - wiosna już
      • Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:17

> Wstawaj szkoda dnia - wiosna już

"Czemu zwiedly dzis,
        czemu kwiaty zwiedly dzis,
        co sie stalo im,
        przeciez tylko poszlas Ty..."

Wstalem - to juz nie sen, a jeszcze nie swiatlosc...
        • Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 11:00
          Teraz ty wymiekasz?? Nie zapomnij o palemce, chyba ze wyrosla Ci juz jakas na
          glowie... Pa:-)))
          • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:14
            Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy.
            A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym
            towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazja
            umysłu.
            • Gość: sigma Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 25.03.02, 11:24
              Omamie słodziutki.Poczęstuj Misie piwkiem zaprawionym miodkiem -być może
              wówczas dadzą Ci spokój :)).
              • Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:36
                Gość portalu: sigma napisał(a):

> Omamie słodziutki.Poczęstuj Misie piwkiem zaprawionym miodkiem -być może
                > wówczas dadzą Ci spokój :)).

Fajnie, rozgrzeje roztwor nad palnikiem. Zaprawie smietanka w proszku. Dodam
                lyzke strychniny. Chlejcie cholernie niedzwiedzie...
            • Gość: Omam_isT Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 18:42

> Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy.
              > A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym
              > towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazja
              > umysłu.

Wiem, tchorz ze mnie. Ale jakby na swiecie byli sami odwazni, to byloby nudne. A
              poza tym kto by uchylil kawalek serduszka dla takiego brzydala, jak ja...
              Wole Kieslowskiego - fantazjowanie z innej strony. PA
              • Gość: rita Re: Dobrej nocy Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:27
                Gość portalu: Omam_isT napisał(a):

>
                > > Oman tchórz, na spotrkaniu Cię nie było, mówią do odważnych świat należy.
                > > A Ty w swojej piżamce w groszki nie opuszczasz łoża. Może wystarczającym
                > > towarzystwem jest twój misiu. Skocz na Władcę Pierścieni całkowita fantazj
                > a
                > > umysłu.
                >
                >
                > Wiem, tchorz ze mnie. Ale jakby na swiecie byli sami odwazni, to byloby nudne.
                > A
                > poza tym kto by uchylil kawalek serduszka dla takiego brzydala, jak ja...
                > Wole Kieslowskiego - fantazjowanie z innej strony. PA
                I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO.
                • Gość: Omam_isT Omam_istische aussprachen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:53

> I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO.

wole jeszcze katar od rozwolnienia, płaskostopie od skoliozy.. wole radomskie od
                  klubowych, i maslo anizeli margaryne... I zwierzeta na wolnosci od uwiezionych za
                  kratami:-) Jerbod ycon Eiwokark
                  • Gość: rita Re: Omam_istische aussprachen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 21:53
                    Gość portalu: Omam_isT napisał(a):

>
                    > > I co jeszcze wolisz ? Oddaj niedzwiadka do ZOO.
                    >
                    >
                    > wole jeszcze katar od rozwolnienia, płaskostopie od skoliozy.. wole radomskie o
                    > d
                    > klubowych, i maslo anizeli margaryne... I zwierzeta na wolnosci od uwiezionych
                    > za
                    > kratami:-) Jerbod ycon Eiwokark

i jeszcze wolisz jabolka od wina
                    • Gość: Omam_isT Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:28

> i jeszcze wolisz jabolka od wina

BINGO! Ale dla Pani w drodze wyjatku wychylilbym lampke plugawego chateau-neuf
                      albo chablis.

Z wyrazami sympatii, ale bez pozdrowien,

Omam_isT
                      • Gość: Omam_isT Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:39
                        aaaa zapomnialem spytac, czy ogladalas w poniedzialek wieczorem Kuracje na
                        dwojce?? Pyszny spektakl:-)
                        • Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:54
                          Dlaczego bez pozdrowień?
                          Logicznie myśląc nie oglądałam spektaklu , jak widzisz o tej porze żegluję.
                          Najczęściej oglądam sztuki na żywo - mieszkam w Krakowie gdzie teatrów nie
                          brakuje.
                          Yy pewnie musisz oglądac spektakle telewizyjne leżąc w piżamce w groszki i
                          wtulając się w miśka.
                          Jeszcz jedno - nie chwal się językami, nie będę zatrudniać tłumaczy, a jak
                          jesteś taki mądry napisz po rosyjsku .
                          Również Cię nie pozdrawiam lecz życzę miłych snów.
                          • Gość: Omam_isT Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 08:54

> Dlaczego bez pozdrowień?
                            > Logicznie myśląc nie oglądałam spektaklu , jak widzisz o tej porze żegluję.
                            > Najczęściej oglądam sztuki na żywo - mieszkam w Krakowie gdzie teatrów nie
                            > brakuje.
                            > Yy pewnie musisz oglądac spektakle telewizyjne leżąc w piżamce w groszki i
                            > wtulając się w miśka.
                            > Jeszcz jedno - nie chwal się językami, nie będę zatrudniać tłumaczy, a jak
                            > jesteś taki mądry napisz po rosyjsku .
                            > Również Cię nie pozdrawiam lecz życzę miłych snów.

Bueeeeeeee zgryzliwa jestes jak stara bezzebna zakonnica. Ale oczywiscie
                            logicznie myslaca-))
                            Co do teatru, to gratuluje kulturalnego snobizmu. Ale warto czasem zdjac klapki z
                            oczu i uswiadomic sobie, ze w TV leci lepsza sztuka niz niejedna krakowska...
                            Bez pozdrowien, ale z zyczeniami swiatecznymi. Wychodze z wyrka i wracam w
                            poniedzialek. pa
                            • Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 21:48
                              Zwrócę uwagę na spektakle telewizyjne. Hej poligloto wyjeżdzasz na Swięta
                              (domyślam się) popilnuję ten wątek aby nie uciekł. Zgryżliwa bezzembna
                              staruszka zrobi to z okazji Swiąt. W drugi dzień Świąt pilnuj się żeby Cię woda
                              nie zalała. Niezapomnij wziąść pizamkę w kurczaczki i misiaczka. Coś o nim mało
                              piszesz.
                              Do poniedziałku
                              • Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 22:19
                                Stoję na straży tego wątku.
                            • Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:28
                              Łysy księżulku dotrzymuję słowa. Byle do poniedziałku.
                              • Gość: rita Re: Jerbod ycon Eiwokark IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 20:35
                                Dalszy ciąg pilnowania wątku.
    • bonzaj1 Re: Dobrej nocy Krakowie... 07.04.02, 22:53
      No to mamy 20000 tys czekamy na 50000 i idziemy spać do jutra wszystkim
      forumowiczom...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka