Gość: zymek IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:29 w Modlniczce? Tablica informacyjna jest tak malutka, że trzeba by lunetę nosić żeby z drogi to przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokumek Re: Czy ktoś wie co Hochtief buduje na przeciw Wi 10.05.04, 10:53 Gość portalu: zymek napisał(a): > w Modlniczce? Tablica informacyjna jest tak malutka, że trzeba by lunetę > nosić żeby z drogi to przeczytać Hipermarket budowlany "Leroy Merlin". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Liroy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.05.04, 13:22 A kiedy otwarcie Liroja ??? Będą reklamy na tramwajach - na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
mokumek Re: Liroy 10.05.04, 13:37 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > A kiedy otwarcie Liroja ??? Nabór na pracowników już przeprowadzają, także wydaje mi się że to kwestia 3-4 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Liroy IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.05.04, 23:21 No to się cieszę, bo będą reklamy na tramwajkach. A Liroy ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alwer Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:18 przy budowie. Czyżby do końca nie załatwili formalności i boja sie protestów. Dziwię sie bo nasza architektura i rada jest bardzo przychylna inwestorom. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy 19.05.04, 23:02 Gość portalu: alwer napisał(a): > Dziwię sie bo nasza architektura i rada jest bardzo przychylna inwestorom. Nie wiem, co ma nasza rada do tego, skoro to w Zabierzowie budują :D Chyba, że o radzie Zabierzowa piszesz, wtedy sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy 04.06.04, 22:32 > Nie wiem, co ma nasza rada do tego, skoro to w Zabierzowie budują :D > Chyba, że o radzie Zabierzowa piszesz, wtedy sorry :) No, nie w Zabierzowie, a w Modlniczce, a to jest gmina Wielka Wieś, o czym informuje stosowna tablica 500m wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient jeden Re: KIlka miesięcy ? IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:57 Jak to hichtief buduje to to jeszcze potrwa. Reklamacje i usterki będą usuwać ze 3-4 miesiące. Wiem coś o tym. To firma z tradycjami. Tradycjami starej komuszej firmy KPIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipolec Re: Czy ktoś wie co Hochtief buduje na przeciw Wi IP: *.podkowa.krakow.pl 10.05.04, 15:31 Następny szpetny blaszak. Tym razem w kolorze biało-zielonym. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek193 Auchan? 16.05.04, 18:23 "Liroy" wszędzie w Polsce występuje razem z Auchan. Dlatego pewnie będzie to cały kompleks handlowy taki sam jak w Komornikach k.Poznania czy w Bielanach k.Wrocławia. Ale teraz nie wiem co się stanie z działką koło IKEA, gdzie właśnie miał stanąć Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Leroy + Auchan 17.05.04, 16:30 Tak rzeczywiście jest, gdzie Auchan tam Leroy najczęściej. Mam nadzieję, że to samo stanie się u nas. Co jak co, ale żeby Kraków nie miała Oszołoma !!! Odpowiedz Link Zgłoś