Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie co Hochtief buduje na przeciw Witka

IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:29
w Modlniczce? Tablica informacyjna jest tak malutka, że trzeba by lunetę
nosić żeby z drogi to przeczytać
Obserwuj wątek
    • mokumek Re: Czy ktoś wie co Hochtief buduje na przeciw Wi 10.05.04, 10:53
      Gość portalu: zymek napisał(a):

> w Modlniczce? Tablica informacyjna jest tak malutka, że trzeba by lunetę
      > nosić żeby z drogi to przeczytać

Hipermarket budowlany "Leroy Merlin".
      • Gość: ADAŚ Liroy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.05.04, 13:22
        A kiedy otwarcie Liroja ???
        Będą reklamy na tramwajach - na pewno
        • mokumek Re: Liroy 10.05.04, 13:37
          Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> A kiedy otwarcie Liroja ???

Nabór na pracowników już przeprowadzają, także wydaje mi się że to kwestia 3-4
          miesięcy.
          • Gość: ADAŚ Re: Liroy IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.05.04, 23:21
            No to się cieszę, bo będą reklamy na tramwajkach. A Liroy ma fajne.
          • Gość: alwer Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:18
            przy budowie. Czyżby do końca nie załatwili formalności i boja sie protestów.
            Dziwię sie bo nasza architektura i rada jest bardzo przychylna inwestorom.
            • kuba203 Re: Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy 19.05.04, 23:02
              Gość portalu: alwer napisał(a):

> Dziwię sie bo nasza architektura i rada jest bardzo przychylna inwestorom.

Nie wiem, co ma nasza rada do tego, skoro to w Zabierzowie budują :D
              Chyba, że o radzie Zabierzowa piszesz, wtedy sorry :)
              • skrzych Re: Ciekawe dlaczego nie postawili dużej reklamy 04.06.04, 22:32
                > Nie wiem, co ma nasza rada do tego, skoro to w Zabierzowie budują :D
                > Chyba, że o radzie Zabierzowa piszesz, wtedy sorry :)
                No, nie w Zabierzowie, a w Modlniczce, a to jest gmina Wielka Wieś, o czym
                informuje stosowna tablica 500m wcześniej
          • Gość: Klient jeden Re: KIlka miesięcy ? IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:57
            Jak to hichtief buduje to to jeszcze potrwa. Reklamacje i usterki będą usuwać
            ze 3-4 miesiące. Wiem coś o tym. To firma z tradycjami. Tradycjami starej
            komuszej firmy KPIS.
    • Gość: ipolec Re: Czy ktoś wie co Hochtief buduje na przeciw Wi IP: *.podkowa.krakow.pl 10.05.04, 15:31
      Następny szpetny blaszak. Tym razem w kolorze biało-zielonym.
      • tomaszek193 Auchan? 16.05.04, 18:23
        "Liroy" wszędzie w Polsce występuje razem z Auchan. Dlatego pewnie będzie to
        cały kompleks handlowy taki sam jak w Komornikach k.Poznania czy w Bielanach
        k.Wrocławia. Ale teraz nie wiem co się stanie z działką koło IKEA, gdzie
        właśnie miał stanąć Auchan
        • adas29 Leroy + Auchan 17.05.04, 16:30
          Tak rzeczywiście jest, gdzie Auchan tam Leroy najczęściej.
          Mam nadzieję, że to samo stanie się u nas. Co jak co, ale żeby Kraków nie miała
          Oszołoma !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka