Dodaj do ulubionych

a co o Tower na Grodzkiej?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:18
fani? moZe coś napiszecie na temat, jestem ciekawa
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: a co o Tower na Grodzkiej? 12.05.04, 19:58
      ja tam fanka nie jestem, bo proxime jeszcze pamietam- proxime ze starych
      czasow, kiedy jeszcze skini i drechy tam nie przylazili... a tower? fajnie, ze
      dlugo czynny i muzyka ok.. ale nic imponujacego... moze tak mi sie wydaje, bo w
      proximie to bardzo mloda bylam.. swieze spojrzenie i te sprawy ;)
    • Gość: staszek Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.spine.pl 16.05.04, 19:38
      Niestety nic dobrego nie mogę napisać o tej kajpie... po wipiciu paru piwek
      udałem się do ubikacji .... gdy się ocknąłem miałem opuszczone spodnie i
      obolałą pupę .... jak się okazało po wizycie u specjalisty zostałem brutalnie
      zgwałcony prawdopodobnie przez ochronę chociaż pewności nie mam bo światkowie
      nie chcą mówić. Od tego czasu unikam tego lokalu.
      • novika7 Re: a co o Tower na Grodzkiej? 16.05.04, 19:40
        Mnie w tej kanjpie ukradziono torebkę i to z szatni, a koleżance telefon
        komórkowy. Bez komentarza.
        • Gość: staszek Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.spine.pl 18.05.04, 16:57
          a czy też zostałaś tam zgwałcona jak ja ?
          • Gość: jim.x Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:56
            jak ja bylem tam ze znajomymi to chodził taki dziwny koleś i mówił nam gdzie
            usiąść mamy.
            • Gość: barmanka Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:18
              chudy czy lysy?
        • Gość: elina Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.04, 18:29
          TA KNAJPA TO TOTALNA PORAŻKA!!! MUZYKA TO TYPOWE WIEJSCIE DICHO A SREDNIA WIEKU
          16 LAT WIEC TYPOWA KANJPA DLA MALOLATOW.OBSLUGA TEZX NIE JEST IMPONUJACA BO
          BARMANKA RAZ POMYLILA MI DRINKA !!! OMIJAM TA KNAJPE Z DALEKA
          • Gość: dj do barmanki IP: *.compower.pl 14.09.04, 07:36
            witaj sporo słyszałem o tym lokalu i dobrego i złego. obecnie szukam lokalu
            gdzie mógłbym zagrać 2 moze 3 razy w miesiącu za free ponieważ jest to moje
            chobby a nie mam czasu by grać więcej jeśli jesteś zainteresowana prosze o
            kontakt marcindejot@wp.pl pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka