Gość: barmanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:18 fani? moZe coś napiszecie na temat, jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: a co o Tower na Grodzkiej? 12.05.04, 19:58 ja tam fanka nie jestem, bo proxime jeszcze pamietam- proxime ze starych czasow, kiedy jeszcze skini i drechy tam nie przylazili... a tower? fajnie, ze dlugo czynny i muzyka ok.. ale nic imponujacego... moze tak mi sie wydaje, bo w proximie to bardzo mloda bylam.. swieze spojrzenie i te sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.spine.pl 16.05.04, 19:38 Niestety nic dobrego nie mogę napisać o tej kajpie... po wipiciu paru piwek udałem się do ubikacji .... gdy się ocknąłem miałem opuszczone spodnie i obolałą pupę .... jak się okazało po wizycie u specjalisty zostałem brutalnie zgwałcony prawdopodobnie przez ochronę chociaż pewności nie mam bo światkowie nie chcą mówić. Od tego czasu unikam tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
novika7 Re: a co o Tower na Grodzkiej? 16.05.04, 19:40 Mnie w tej kanjpie ukradziono torebkę i to z szatni, a koleżance telefon komórkowy. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.spine.pl 18.05.04, 16:57 a czy też zostałaś tam zgwałcona jak ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim.x Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:56 jak ja bylem tam ze znajomymi to chodził taki dziwny koleś i mówił nam gdzie usiąść mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barmanka Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:18 chudy czy lysy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: a co o Tower na Grodzkiej? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.04, 18:29 TA KNAJPA TO TOTALNA PORAŻKA!!! MUZYKA TO TYPOWE WIEJSCIE DICHO A SREDNIA WIEKU 16 LAT WIEC TYPOWA KANJPA DLA MALOLATOW.OBSLUGA TEZX NIE JEST IMPONUJACA BO BARMANKA RAZ POMYLILA MI DRINKA !!! OMIJAM TA KNAJPE Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj do barmanki IP: *.compower.pl 14.09.04, 07:36 witaj sporo słyszałem o tym lokalu i dobrego i złego. obecnie szukam lokalu gdzie mógłbym zagrać 2 moze 3 razy w miesiącu za free ponieważ jest to moje chobby a nie mam czasu by grać więcej jeśli jesteś zainteresowana prosze o kontakt marcindejot@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś