01.12.11, 10:01
W zeszłym tygodniu ukradli mi 4 koła z Forda. Auto było zaparkowane przy ulicy Piltza. Auto zastałem pięknie ustawione na kostkach brukowych. Kiedy zgłosiłem fakt na policje, powiedziano mi iż mieli już kilka zgłoszeń o kradzieży kół z europejskiego w poprzednim tygodniu. Jak byłem na komisariacie, spotkałem kilka osób którym tej samej nocy pokradli wózki dziecięce z klatek schodowych na europejskim. Widać, że złodzieje upatrzyli sobie nasze osiedle.
Obserwuj wątek
    • tom.son Re: Kradzież 07.12.11, 20:29
      jak na zewnątrz parkowałes to nic nie bedzie widac na monitoringu

jesli komus ukradli wozek z kwartalu to na monitoringu mozna zobaczyc jak wyjezdzaja wózkiem.. niewiele to da bo malo widac.. jesli ochroniarze/pan zgrywajacy nagranie nie beda chcieli wydac nagrania to zapytajcie kogo chronią? wizerunek złodzieja czy "swojego" mieszkańca. Policja po to nie przyjedzie a nagrania na serwerze przetrzymywane sa tydzien.

pozdrawiam
      • atenczyk2 Re: Kradzież 08.12.11, 17:30
        Parkowałem na zewnątrz więc o monitoringu nie ma mowy. Napisałem tego posta, aby przedstawić osobom mieszkającym na naszym osiedlu, że strasznie narastają kradzieże. Patroli policji brak, tylko straż miejska trzepie kasę na blokadach.
        • gazeta_mi_placi Re: Kradzież 12.12.11, 15:43
          Od kiedy to wspólna klatka schodowa to prywatna wózkowania i graciarnia? Wózki i inne prywatne graty proszę trzymać u siebie w mieszkaniu.
          Nie popieram złodziejstwa, ale może to nauczy ludzi kultury i faktu, że wspólna klatka schodowa to nie prywatny folwark na wózki.
          • loveeuropejskie Re: Kradzież 12.12.11, 17:53
            wózki to pikuś a jak śmierdzące buciory, albo tygodniami pudełka po zabawkach tak dla szpanu żeby sąsiad widział :)
            A pro po kradzieży kół to nie tylko Ateny tam koło placu zabaw na Szwai stała Honda pozbawiona ogumienia.
            • tom.son honda? 20.12.11, 22:16
              nie wiem
              ale lagunę widzialem:

forum.gazeta.pl/forum/w,40966,121626900,121627087,link.html
    • pomidoraseczek Re: Kradzież 19.12.11, 00:43
      Podobno policja złapała jakiś złodziei co kradli wózki rowery i kołpaki
      tutaj są zdjęcia skradzionych rzeczy
      www.ruczaj.net/newsy-z-osiedla/188-szajkawozkoworoweroa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka