trudny2002 09.06.04, 12:41 Jak posadzić gości pzy stole? Stół nad rzeką, na brzegu plenerowo...wzdłuż koryta...rzeka dość głęboka, wartka... Teściowa tyłem do nurtu centralnie czy na flacne? Gość honorowy, gdzie? A z której strony wyszynk? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulcia73 Re: Przy stole IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 12:45 teściowej radzę nie zapraszać, bo nawet najbardzej rwąca rzeka sobie z nią nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Przy stole 09.06.04, 12:46 Nie zdołam zapobiec...ani to wszak moja teściowa, a i nie na moim ten mily wieczór odbędzie sie spokojnym kawałeczku za miastem... Anulcia, miłego dnia.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Przy stole 09.06.04, 13:02 T2002-Posadż teściową twarzą do rzeki ,tyłem do stołu,jak ją popchniesz do wody to nie będzie wiedziała komu to zawdzięcza,jeżeli teściowa jest zacna to zrób identycznie z żoną,jeśli żona jest zacna/to zgodnie z zasadą o" czarnej owcy w rodzinie" ,teść noże być do niczego/-to jego tam posadż/!!. ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Przy stole 09.06.04, 12:47 trudny2002 napisał: Jak posadzić gości pzy stole? > Stół nad rzeką, na brzegu plenerowo...wzdłuż koryta...rzeka dość głęboka, > wartka... Teściowa tyłem do nurtu centralnie czy na flacne? > Gość honorowy, gdzie? A z której strony wyszynk? '''''''''''''''''''''''' jak to swinie to bezposrednio przy korycie... > Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Interesująca sugnaturka 09.06.04, 12:49 trafi się czasem ciekawy cytat. Zaczerpnąć warto jeśli źródło kryształ, nie? Ale zeby garściami? trudny miłego dnia...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Przy stole 09.06.04, 13:06 Jeśli ten stół jest zielony, ma 6 otworów i ładne kolorowe bile to lepiej nikogo przy nim nie sadzaj, lepiej zagraj......... to w zodzie z moją sygnaturką Aby nie zanudzać znikam, pozdrawiam itp. PS.chyba sobie wpadnę dzisiaj na kremoofkę do czarodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia73 Re: Przy stole IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 13:21 to jeszcze zależy co będzie na stole, może sami się porozsadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Przy stole 09.06.04, 13:27 Rada ostatnia,Bin Laden ich rozsadzi,Masz problem z głowy....!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś