Dodaj do ulubionych

czy to prawda ze....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 07:53
Kanclerz PWSZ nie uzyskał wymaganych zabezpieczeń finansowych od MENiS-u i
campus bedzie ale w mniejszym wymiarze?? co z miejskimi działkami w takim
razie (Park i Zamek Lubomirskich) wrócą do miasta czy juz nie???
Czy to jest krzyworyjstwo czy jeszcze nie???
Obserwuj wątek
    • rapapo Re: czy to prawda ze.... 03.11.04, 15:47
      Czy krzyworyjstwem jest nie uzyskanie zabezpieczen???
      • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: czy to prawda ze.... IP: 80.51.255.* 03.11.04, 16:43
        No właśnie,czy kobieta lub mężczyzna bez zabezpieczenia ma krzywy ryj,czy
        jeszcze nie?
      • Gość: cien Re: czy to prawda ze.... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 16:46
        sam sobie odpowiedz jeśli wiesz jak sprawa wyglaała i co obiecał Radnym chyba
        na kwietniowej sesji (moze sie myle w terminie) Jaśnie Pan Kanclerz. Bo według
        niego wszystko było na tip-top i tylko miasto miało "zaległości: w tej sprawie.
        I nagle co??? ministerstwo tnie promese z 19 na 5 mln.
        Wiec dla mie albo "czarował" mowiac mocno delikatnie wczesniej albo robi nas
        (tak - Ciebie, mnie, i całą resztę co tu podatki zostawia) mocno w h...ja.
        Tylko zastanawiam się jak długo.
        • rapapo Re: czy to prawda ze.... 03.11.04, 19:40
          A skąd masz takie informacje, że zabepieczenie jest takiej, a nie innej kwocie.

Może nikt w CH...A nas nie zrobił :]
          • Gość: Warek Re: czy to prawda ze.... IP: 80.51.255.* 03.11.04, 20:26
            Oj zrobił rapciu zrobił. Tzn. najpierw nagadał, potem popisał bałamutne brednie
            we wnioskach a na końcu nie zrobił. Zresztą rapciu masz dobre kontakty z
            towarzystwem więc sam popytaj, a później poddawaj w wątpliwość. Zresztą co ja
            gadam, przecież Ty zawsze dobrze wiesz co grają w magistracie i na pwsz
            • rapapo Re: czy to prawda ze.... 03.11.04, 21:19
              Warku (ja Twój link, szanowny adwersażu pisał z wielkiej litery),
              nie poddaj niczego w wątpliwość tylko pytam o źródło wiedzy Cienia, żałuję ale
              z przyczyn czysto logistycznych popytać nie mogę :]
              Uważam, że pomimo anonimowości powinniśmy brać odpowiedzialność za swoje wpisy,
              w końcu jest to taki czy inny rodzaj agory dlatego pozwoliłem zadać sobie
              powyższe pytanie :]

Pozostaję z szacunkiem...
              • Gość: cien Re: czy to prawda ze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:31
                Rapapo - bo sam się Jegomość do tego z rozbrajającą szczerością przyznał Radnym
                na ostatniej sesji RM.
                No chyba jednak logistycznie nie nadążasz.
                • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: czy to prawda ze.... IP: 80.51.255.* 04.11.04, 11:16
                  Prezydent wyjaśnił,ze umowa darowizny zastrzega zwrot daru w momencie braku
                  realizacji zobowiązań.To chyba dobrze.Istniała oczywista potrzeba weryfikacji
                  przez Radę zapewień,że wszystko będzie pomyślnie załatwione.Czy była?Nie wiem.
                  Ktoś lub coś zaszwankowało.Chyba projekt był cienki.
                  A swoją drogą,panuje obecnie takie działanie jak lobing.Czy Przemyśl posiada
                  jakiś posłów?Czy ktokolwiek z władz uczelni rozmawiał z nimi na ten temat.
                  Może spadochroniarz z innymi by coś pomógł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka