Dodaj do ulubionych

Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 20:05
GESSLER był jurorem pseudooceny pączków w Gazecie Wyborczej. Jeszcze nigdy tak nie było żeby aktywny cukiernik oceniał wyroby innych. Napisaliście że jeden z jurorów ocenia konkurencję, czy mi coś umknęło?
Obserwuj wątek
    • Gość: eol Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 20:26
      co za głupi kraj - wystarczy pokazać się w tv i tańczą jak zagra.
      co go tak reklamujecie? płaci wam za to??
      już w Warszawie się popisał
      www.zyciewarszawy.pl/artykul/514250.html

• Gość: gość Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.12, 20:34
      Gdzie znajduje się cukiernia Gesslera?
      • Gość: Slayer Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 23:22
        nie idź, pączki kiepskie, drogie i małe, chcesz zjeść pączka jedź na Krakowską....
    • Gość: steff Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: 192.166.203.* 16.02.12, 20:48
      "Adam Gessler, restaurator, który zjechał do Krakowa i tu prowadzi restaurację w Hotelu Francuskim". O cukierni ani słowa.

Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,11154297,Ranking_paczkow__Spod_Arkad_po_jakosc_Biedronki.html#ixzz1mZm6TEbe
    • Gość: onico_masahuku wisimito .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:16
    • Gość: Sratek Żenua! IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 21:16
      Toż to celebrytam, nie cukiernik! Miałem dzisiaj wątpliwą przyjemność spróbowania jego wyrobów i z całą stanowczością stwierdzam, że nieporównywalnie lepsze były pączki z Lidla!
      Tyle w temacie...
    • mn7 Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ 16.02.12, 21:22
      Aaaaaaaaa...
      To o to chodzi....
    • Gość: CM Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.telnet.krakow.pl 16.02.12, 21:58
      Ale beton, to już przegięcie. I to tego samego dnia, ktoś miał ciśnienie, żeby się uwinąć z dwoma tekstami. Ciekawe ile Gessler posmarował gazetce.
      • Gość: kron Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: *.aster.pl 16.02.12, 22:00
        Tez jadlem paczki od pana z telewizji, i w moim przypadku pączek z biedronki byl nie dosc ze tanszy to i smaczniejszy :>
        • tom.son posmarował to i pojechał. 16.02.12, 23:13
          No wiesz kupił miejsce, wierszówkęto ma artykół :) dobranoc
    • Gość: zdziwiony Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:20
      a czy przy tych pączkach to można tak bez zakrycia głowy pracować (pierwsze zdjęcie)?
      • tom.son Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ 16.02.12, 23:14
        toć one koszerne som :D
    • Gość: s Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 22:24
      nie jadłem , .... ale ..... na zdjęciach to jakieś buły !
      • tom.son bo z oleju są najlepsze 16.02.12, 23:15
        a może ze smalcu?

najlepiej jak sie wypowie restaurator z Warszawy ?
    • Gość: smakosz Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: 195.116.208.* 16.02.12, 23:36
      obiektywnie: pączki od p. Gesslera się wyróżniają - prawie takie jak robiła moja babcia - nic więcej nie trzeba mówić
    • Gość: devo Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: *.compower.pl 16.02.12, 23:57
      LOL, w tej sytuacji "zatrudnienie" Gesslera do oceniania (czytaj jechania po konkurencji) pączków było żałosne.

NIewiarygodne, że kiedys tak lubiłem Wyborczą, coraz większy szmatławiec i coraz mniej klasy.
    • Gość: Zły Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ZD... IP: 212.160.172.* 17.02.12, 08:06
      Miałem przyjemność wchłonąć pączki z trzech punktów.
      Avitex- nic więcej mówić chyba nie muszę
      Adamek- mnie smakowały bardzo te z adwokatem wewnątrz. Spokojnie mogę je polecić.
      Trela- moje ulubione i według mojej opinii najsmaczniejsze.

Do rodziny Gesslerów nie pałam wielką sympatią za to, że przyczynili się do zrujnowania pałący w Partykozach i dlatego nie wybiorę się do cukierni pod Arkadami :)
    • Gość: Mumio Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: *.um.krakow.pl 17.02.12, 10:15
      Najlepsze pączki ma Michalik , super !
      • Gość: Roger Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: *.centertel.pl 17.02.12, 10:53
        Rzeczywiście ,Michałek a nie Michalik i rzeczywiście najlepsze
        • Gość: Ania Re: Kolejki po pączki i nowa cukiernia Gesslera [ IP: 212.160.153.* 17.02.12, 10:54
          Właśnie ,Michałek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka