filakia Górale protestują po programie Magdy Gessler 30.03.12, 19:03 "Andrzej Gąsienica Makowski, starosta tatrzański i były prezes Związku Podhalan, uważa, że tego typu program należy odbierać w kategorii show, czyli nie do końca serio." Co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości od samego początku emisji programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok wawelski Górale protestują po programie Magdy Gessler IP: *.Backbone.multi-play.pl 30.03.12, 20:53 nie cierpię Geslerowej czy gesselerowej czy jak tam ja zwał!!!!zadumana w sobie babka i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygorol Fakt, ta patologia to norma w Goralenvolk. IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 21:57 Dla kasy tworzyli nawet legion SS. A teraz stawiają pomniki mordercy. Zakopane? Najgorszy dojazd, najgorszy klimat, najgorsza obsługa, najwyższe ceny. Kto tam jeździ oprócz warszawsioków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeszburgerLubelski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 23:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propozycja A może pan Andrzej Gąsienica Makowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 00:35 jako uczciwy góral wytłumaczy sprawę domeny tatry.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eela Górale protestują po programie Magdy Gessler IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.12, 22:58 witam! byłam w Zakopanem i odwiedziłam Bukowinę Tatrzańską oczywiście baseny ale również - Karczmę u Bartka - i powiem : ma gości! kociołek super! życzę Wam wszystkiego najlepszego TAK TRZYMAC !!! Odpowiedz Link Zgłoś