Gość: aa IP: 213.134.172.* 19.06.04, 16:29 2:0... jak na razie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj Re: CRACOVIA!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 16:44 bols, smirnoff, a moze jakas za dyche?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: CRACOVIA!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 16:45 pomylilem emotikony na koncu powinien byc>> :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: CRACOVIA!! 19.06.04, 20:13 Cracovia nie będzie mięsem armatnim w ekstraklasie!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: CRACOVIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:25 nie lodową, ani absolwenta smirnoff preferowany, bolsik tez moze byc... ale jestem wybredny ;D heh a najbardziej to nie ta flaszeczka mnie cieszy, tylko Craxa w pierwszej lidze i najwieksze swieto polskiej pilki - derby Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: CRACOVIA!! 19.06.04, 17:19 pozdrowienia z Warszawy Cracovia gra rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwowiak Re: CRACOVIA v POLONIA IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:57 Mam nadzieję, że te dwa starychy zagrają w lidze mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: CRACOVIA!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 17:30 moze jeszcze szczakowej oddadza 10 pkt i anuluja wyniki barazy albo gornicy wygraja w rewanzu 6-1 eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: CRACOVIA!! IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:33 "największe święto polskiej piłki derby Krakowa" - buahahaha to żeś mnie rozbawił koleś. Ja tam wam źle nie zycze ale Wisła was z takim skałdem zmasakruje. Polkowice to taki cienas że nie ma się czym podniecać. Zobaczycie po pierwszych kolejkach nowego sezonu że to nie zabawa, jak z Polkowicami. Przekonał się o tym wasz ziomal Lesiu z Poznania, choć kibice byli tak samo podjarani. Do zobaczenia na Łazienkowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagyvarad Re: CRACOVIA!! IP: *.local.pl / *.gw-rozdroze.lama.net.pl 19.06.04, 20:43 Nie wnikam w zawiłości sojuszniczo-kibolskie, ale Legia każdego sezonu będzie dwukrotnie drżeć przed spotkaniami z krakowskimi klubami, i to mi leży najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: CRACOVIA!! 20.06.04, 00:00 Gość portalu: nagyvarad napisał(a): > Nie wnikam w zawiłości sojuszniczo-kibolskie, ale Legia każdego sezonu będzie > dwukrotnie drżeć przed spotkaniami z krakowskimi klubami, i to mi leży > najbardziej. Cos się tak na Legie nastawił, czyżbyś miał jakieś komp(L)eksy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: CRACOVIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 00:23 ciesze sie, bo tak sie sklada ze tez kibicuje Wisle kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: CRACOVIA!! 19.06.04, 20:46 gratulacje dla craxy !!! ale bedzie zadżebiste derby !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: CRACOVIA!! 20.06.04, 00:03 Krakow w Pasy!! Czy ktogolwiek kombinuje,ze Cracovia w rewanzu moze przegrac 5:O? Nasza ekstraklasa!W tym sezonie leqtko cichutko przygotujemy i zabezpieczymy grunta na sezon 2005/2006! Wiecie?Mistrzostwo Poladu na 100-tulecie!!!Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: CRACOVIA!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.06.04, 01:05 przynajmniej jakis Pasiak.. Pozdrawiam Magazayn! ciezki nasz byt wsrod kibicow sukcesu zomowca myslenice Kartoniada ERA i sektorowka o Bogusiu Cupiale.. wisl@cy jestescie w deche :) i powiem wam tak.. abstrachujac od tego ze nowe inwestycje na waszym stadionie swietuje komendant wojewodzki policji.. ciekawe dlaczego ;) i one more.. rok temu mowiliscie zebysmy sie cieszylu 2 liga bo i tak spadniemy do 3.. teraz mowicie ze spadniemy do 2.. a ja na to.. ZOBACZYMY.. TEZ WAM ZYCZE ZLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: CRACOVIA!! IP: *.chello.pl 20.06.04, 12:21 tomCrac - kretyn to cie robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in taaa, dajcie se luz chłopaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:40 miłe dni nastały :)) też lubię zmrożoną, dobrze zmrożoną proponuję smirnoffa, ale jesli zbyt drogi to się dorzuce różnice ceny absolwenta czy lodowej (próbowałem, niespożywalne) bo nie o flakona chodziło, a o ekstraklase!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: taaa, dajcie se luz chłopaki 20.06.04, 14:50 No ale za awans Cracowi tom gotów Finlandię albo i Danską postawić:)) Tylko jak i gdzie i kiedy? Uprzedzam, że jeszcze przez dwa tygodnie z okładem jadę na jakichś francowatych prochach co wykluczają alkoholizowanie organizmu:( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: wiesz, rewanż w sobote 20.06.04, 14:52 za dwa tygodnie bedzie ciut późno ale mozesz postawić :)) i kibicować biesiadnikom z fantą w dłoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wiesz, rewanż w sobote 20.06.04, 14:54 :)) a Wy sie ze starego śmiać będziecie spijając "nektary"? Ale czego się nie robi dla Cracowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: CRACOVIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:03 no, pewnie zamorduje sie na wzajem paru glupkow... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: CRACOVIA!! 20.06.04, 15:04 będzie paru mniej:)) Zawszeć to przyjemniej będzie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polkoala jaki wynik? bo Wybiorcza nie podala IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.06.04, 14:53 a nowy numer rzetelnego dziennika z Sydney wyjdzie dopiero jutro, a szampan i truskawki juz czekaja w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jaki wynik? bo Wybiorcza nie podala 20.06.04, 14:57 Gość portalu: Polkoala napisał(a): > a szampan i truskawki juz czekaja w lodowce Cracowia i szampon? Tylko "twarde wódki!!! a nie jakieś francuskie sikacze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polkoala Re: 4:0 n/t IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.06.04, 15:16 dzieki:-) Wybiorcza tez wreszcie podala: Giza (6. z podania Drumlaka, 22. z podania Drumlak) Czy w Cracovii wystepuje malzenstwo Drumlakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in Re: 4:0 n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:38 chyba bardzo nowoczesne małrzeństwo by to było oba Gizmo z podań Drumiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polkoala Re: jaki wynik? bo Wybiorcza nie podala IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.06.04, 15:05 czy moze byc Chopin? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jaki wynik? bo Wybiorcza nie podala 20.06.04, 15:10 Gość portalu: Polkoala napisał(a): > czy moze byc Chopin? Cudny i warty spożywania kompozytor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: CRACOVIA!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 15:55 nie no, panowie m.in i tomCrac, chyba sobie zartujecie:) jak w sobote jest mecz, a ja we wtorek i srode mam egzaminy, nie ma bata zebym w ogole gdzies wychodzil:) nie wykrecam sie od kupna,!! /zreszta jeszcze nie wygraliscie;P/ ale zawsze mozna to zorganizowac w lipcu albo np na pierwsza kolejke? nie wiem, jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: CRACOVIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 16:25 no tak sie niestety sklada, ze ja tez nie moge :( wybywam z Polska w srode i nie wiem kiedy wracam :O ale o ewentualna flaszeczke jeszcze sie upomne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: CRACOVIA!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 16:42 hmm:) do anglii, holandii?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in zaraz zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:46 na konsumpcje tak czy siak mozemy sie umawiać bo taki czy inny sponsor jest od dawna zamówiony ja tez sie nie uchylam - niemniej jakoś nie wierzę w przegraną :)) pisałem do ciebie esesmana - skoro masz egzaminy to wiadomo, ze nie namawiam na impreze choć za wiele juz sie nie nauczysz no ale i tak Tomka nie ma :(( wiec są takie możliwości: A. dzielimy na raty: część pierwsza (moja czyli mniejsza) tydzień po rewanżu w piątek lub sobote, w razie pomyśłnego wyniku dołaczy skks - juz rozszyty :)) z Absolutem :) część druga (tomCraca - większa) po jego powrocie B. całość po powrocie tomCraca preferuję wersję A - z uwagi na fakt, iż konsumpcja duzych ilości jest groźna dla organizmu i stosunków społecznych oraz ze zawsze mamy problemy z umówieniem sie, wiec nie ma co sie nastawiać, ze znajdziemy wspólny termin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: zaraz zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:15 > hmm:) do anglii, holandii?;)) ostatecznie padlo na szkocje heh, wlasnie nie pamietalem kto zalozyl sie o dwie flaszki ja tez preferuje opcje A, wyslijcie mi sms'a live, zebym wiedzial co trace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: zaraz zaraz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 19:09 heh, no to przecieraj szlaki :D zahacz o holandie :D moze byc wersja A-> jedna flaszka na poczatek lipca, ale zbierzmy sie w pare osob;) moze skks tez by cos przyniosl, jak cos tam wyzej mowil;P a pozostale 2 jak wrocisz- moze przy okazji jakiegos meczu ligowego- najlepiej jak beda derby Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zaraz zaraz!!! No co jest a ja?? 20.06.04, 19:44 Oj pijoki,a ja .Nie derby bo potem albo w trakcie można dostać po ryju,ale potem............. skks będzie miał drugi powód do opijania bo załatwiam mu "złotą kurę" !!!.Nie widzę powodu by fani /normalni/Wisły iCracovii ,nie wypili razem ,jak za dawnych lat!! ;c[)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in co do opijania wspólnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:30 to znam ekumeniczną knajpe, gdzie bawią się i ci, i ci (hutnika nie stwierdzono) czyli wersja A mam nadzieje, ze skks potwierdzi (no i long... i inni chętni są mile widziani jak najbardziej - jelsi wygram chętnie sie podzielę!) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 01:09 Nikt Cię nie zmusza do dzielenia wygraną,każdy z nas postawi na stole co najlepszego!! ;c[)).Może wspólne picie wiślaków i craxoxian przejdzie wraz z lokalem do historii!-chciałbym!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: co do opijania wspólnego IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.06.04, 01:49 oby lokal nie przeszedl do historii.. z dymem ;) a ja czekam az moj znajomy wislak postawi mi obiecanych 5 Heinekenow za awans Pasow, na tej Cracovii mozna by sie dobrze ustawic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Już sam nick mówi wszystko!!! 21.06.04, 02:02 Wsadż do tygla trochę chujowiny,mięsa ,siarki,prochu ,gwożdzi, laxigenu i włosów łonowych i to jest idealny napój dla tych co podsycają waśnie pomiędzy prawdziwymi -nawet- kibicami,a nie piwo.!!!.Piwo brzmi dumnie!!;c[)). Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 12:43 to ja jeżeli Pan pozwoly z przyjemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 12:51 Cracovia Pany pozwolą - Absolut'nie pozwolą ale za dwa tydnie jak skończe anticol brać:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 12:54 bardzo, (...), chętnie ! ale pijemy wyłącznie koszerną !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in Re: co do opijania wspólnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:37 Absolut'nie czysta moze być?? no to jak? piątek 2 lipca?? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 13:52 ale dotre dopiero po 20 i tylko wtedy jeśli ojciec s. mnie podejmie ze sznelcuga... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: co do opijania wspólnego 21.06.04, 15:25 podejmie:)))) to może od razu za jednym zamachem zrobimy zebrania: 1. TWA /składek nie płaciłem z rok/ 2. POP UW 3. Pogadamy o piniadzach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: CRACOVIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:50 Ja bardzo przepraszam że się wtrącam, ale ile w końcu było, kto wygrał i czym nam to grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary71 JEEEEEST!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.06.04, 20:03 w I lidze! No.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in dwadziesicia lat, dwadzieścia lat... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:23 <łezka> Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: dwadziesicia lat, dwadzieścia lat... 26.06.04, 23:50 Wytrwałem,od urodzenia byłem wierny Cracovii,na dobre i na złe,piękny prezent prawie imieninowy -podarowali mi chłopaki.Teraz najważniejsze...grać,grać iutrzymać się w ekstraklasie,potem liga mistrzów!!.Wierzę w ten klub !!.;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś