Dodaj do ulubionych

Będzie powtórka egzaminu wstępnego na UJ

• Gość: z Amsterdamu A co z PSYCHOLOGIĄ STOSOWANĄ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 14:02
      Czy jest tu ktos kto uwaza ze egzamin na psych. stosowaną na UJ byl
      skadnaliczny? Poodbno niektore osoby mialy odpowiedzi. W ogole caly egzamin byl
      fizycznie nie mozliwy do zrobienia.Proponuje by nastepnym razem byl napsiany po
      chinsku, a wyjdzie na to samo. Wszystko w tym kraju jest kupione,a jak kogos
      nie stac np na wizyty u astystentow, a jest zdolny, to poprostu moze sobie dac
      spokoj.
    • Gość: bru Re: Będzie powtórka egzaminu wstępnego na UJ IP: *.ksk.net.pl 04.07.04, 14:12
      Wszyscy zdajacy do ISP powinni sie zbuntowac i rzadac powtorki egzaminu!!Na
      dana chwile sa rowni i rowniejsi.dlaczego nie mozna bylo przeprowadzic egzaminu
      w ten sposob,ze o jednej porze np.15 egzamin z historii, a o 17 matma i
      geagrafia?!!
    • Gość: Adam hehe ale kwas :p IP: *.enms.pl 04.07.04, 14:21
    • Gość: Anegdotczik Chrześcijański Uniwersytet Jagieloński IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 16:16
      Godzi się powtózyć starą anegdotę, w której rektor Ziejka miał na posiedzeniu
      senatu proponować zmianę nazwy uczelni na Chrześcijański Uniwersytet
      Jagielloński, a to jako hołd dla Ojca Świętego.
      Nie stało się tak, bo ktoś ponoć wstał i zakrzyknął: "Czy Magnificencja zdaje
      sobie sprawę, jak będzie brzmiał skrót?!".
      Powtarzam tę historię - pewnie nieprawdziwą - za jednym z pracowników naukowych
      UJ.
      • Gość: @_@ Re: Chrześcijański Uniwersytet Jagieloński IP: *.toron.pl 04.07.04, 16:38
        Prawdziwe czy zmyślone - tak czy siak: DOBRE !!! :D
    • Gość: age Re: Będzie powtórka egzaminu wstępnego na UJ IP: *.icpnet.pl 04.07.04, 20:28
      Decyzja o (nie)przyjęciu na studia jest decyzją administracyjną i jako taka może
      zostać zaskarżona do sądu.
    • Gość: maturzysta LUDZIE NA AWF-IE W WA-WIE TO SAMO!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.04, 21:50
      Na AWF-ie w Warszawie zmieniono regulamin, o czym nikt nie wiedział. Jeszcze na
      kilka dni przed egzaminami wiadomo było ze akrobaci (medaliści)tak jak inne
      dyscypliy sportu wchodzą bez egzaminu. Kto odpowiada za ten wielki bałagan? A
      może ponownie poszyła jakaś kasa? CO NA TO REKTOR TEJ UCZELNI?
    • Gość: jana gutbrod Po co te nerwy-i tak bedziecie bezrobotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:17
      po wydziale zarzadzania!

Powodzenia na egzaminie:)
    • Gość: kawka Re: Będzie powtórka egzaminu wstępnego na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:22
      Jak zdawalam na psychologie na UJ to goscs siedzacy obok wyjal kartke i spisal gotowe
      odpowiedzi do testu :) ciekawe skad je mial?
      • Gość: eM Re: Będzie powtórka egzaminu wstępnego na UJ IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.07.04, 23:34
        ciekawa rzecz tez - dlaczego ten, co widzial, tego nie zglosil - czyzby
        skorzystal?
    • Gość: o o Co mnie obchodzi IP: *.net.autocom.pl 05.07.04, 14:12
      Co mnie obchodzi powtarzany egzamin, jeżeli dziś miały być wyniki na
      zarządzanie oświatą. Przez powtórkę wszystkie wyniki mają byc DOPIERO 9 LIPCA o
      15.00. A ja muszę już wracać do domu, bo wynajmuję pokój u koleżanki na okres
      egzaminów. I muszę przyjechać w piątek na ogloszenie. I pewnie jeszcze raz w
      poniedzialek na złożenie odwolania.
      Qur , ilu ludziom popieprzył plany ten debil z UJ
      Za pracownika odpwoiada zwierzchnik, ciekawe, czy poleci.
      • Gość: rozsądna JAK można przypadkowo xernąć ponad 200 testów!!!!! IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.07.04, 15:28
        Władze UJ dokładnie wiedziały ile potrzebują testów!!!!Ten skandal świadczy
        tylko o tym, że juz dawno odpowiednie miejsca są "zarezerwowane".TO nie
        pomyłka!!!!A wg. mnie korupcję rozpowszechnili sami polacy!!!Wiekszość idzie na
        łatwiznę-woli zaplacić i mieć święty spokuj!!!
        • Gość: eM Re: JAK można przypadkowo xernąć ponad 200 testów IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.07.04, 20:35
          wrzuca sie do podajnika i na panelu kontrolnym wystukuje 260 - nie sadzisz
          chyba, ze ktos 260x kladzie ta sama kartke i naciska "kseruj" -
    • Gość: z stuknijcie sie w glowe! IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:05
      czy wy zastanawialiscie sie przez moment,o co w tym chodzi? to nie zaden
      przeciek,tylko 15 minutowa pomylka! tylko geniusz moglby przez 15 min
      zapamietac pytania z odpowiedziami! myslcie czasem!
      • Gość: eM Re: stuknijcie sie w glowe! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.07.04, 20:37
        kiedy oni nie czytali tekstu artykulu, tylko jego tytul - nota bene -
        nieadekwatny do tresci -
        • Gość: Ewunia 28 Re: stuknijcie sie w glowe! IP: 213.17.133.* 05.07.04, 23:00
          Echh- dokladnie, o to pismakom chodzilo! Przykre jest to, ze rozdmuchuje sie pseudoafery, a tak naprawde nie szuka prawdziwych. Gazeta nie popisala sie obiektywnoscia w tym wypadku niestety. Az strach pomyslec, ze wszyscy dziennikarze sa tacy i szukaja tylko bzdur i sensacji...
          • Gość: zofiowka Re: stuknijcie sie w glowe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:45
            myślę że nie masz racji ludzie wychodzili z egzaminów po 30 min. dokładnie
            relacjonowali co było jak wygląda szata graficzna testu ,że są 2 mapy/ z
            geografii/ wiec dla niektórych to dużo
            • Gość: dede Re: stuknijcie sie w glowe! IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 08.07.04, 22:43
              Ale powtórka była z historii a nie z geografii
              • Gość: mała di Re: stuknijcie sie w glowe! IP: *.pienista.net 09.07.04, 10:58
                No jasne, że z historii, ale skoro z geografii wychodziło się już po 30 minutach
                i to dokładnie pamiętając połowę pytań, to przypuszczam, że z historią było
                podobnie. A ciekawa jestem, czy z historii też były dwie grupy i czy obie te
                wersje powtórzyły się o 17:00. Ja to chociaż o tyle spokojnie czekam na wyniki,
                że zdawałam na drugi kierunek i jak mnie nie przyjmą, to nic się nie stanie. A o
                wynikach można się dowiedzieć telefonicznie, więc nie trzeba było siedzieć w
                Krakowie cały tydzień.
      • Gość: doktorantka prawda o egzaminach IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.08.04, 14:50
        Bylam na tych egzaminach jako pilnujaca, wiem jak to naprawde wyglada.
        To nie zadna korupcja - po pierwsze nic nie dostajemy za pomoc w egzaminach, po
        drugie w ostatniej chwili sie nas sciaga, niewiele mowiac jak ma egzamin
        przebiegac! U mnie akurat wszystko przebieglo ok. ale nie dziwie sie w tym
        zamieszaniu (bylo wiecej kandydatow niz przewidzieli i za duzo rzeczy robiono w
        ostatniej chwili) ktos inny rozdajacy testy sie pomylil...
        Dlatego to bardziej pokaz braku dobrej organizacji na tym wydziale (niestety to
        akurat prawda..) niz jakis machlojek, naprawde...
    • Gość: AE B rdelu ciąg dalszy IP: *.net.autocom.pl 15.07.04, 13:27
      dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/07.15/Krakow/06/06.html
      Wydział Zarządzania UJ powinien zmienić nazwę na Wydział Robienia Totalnego B
      urdelu.
      Jeżeli wykładowcy tego Wydziału tak nauczają studentów, jakie mają
      umiejętności, to cieszę się, że wybrałem jednak AE, bo za 5 lat coś będę
      umiał.Ludzie, chodźta na AE, bo na UJ niczego Was nie nauczą!!

1. Powtórka egzaminu wstepnego. Totalny bałagan, ogromne koszty doatkowe na UJ
      oraz ludzkie- przyjazd 500 osób na dodatkowy egazmin. Bilety PKP. PKS, MPK,
      beznyna do aut prywatnych x 500 osób. Dodatkowy czas 500 osób.

2. Wywieszenie list przyjętych dla 2000 ludzi na 3 niedużych kartkach A4 -
      kolejki do przeczytania były gignatyczne, dziki tłum napierający na jedną
      ścianę. Można było wydrukować 5 razy i powiesić w 5 miejscach, np. w
      dziekanatach.Czy trudno przewidzieć, że 2000 ludzi będzie chciało naraz
      przeczytać wyniki?

3. Teraz 2000 ludzi odbiera papiery 4 godziny dziennie w jednym pokoiku.
      WYSTARCZY POMNOŻYĆ, wy doktorzy i docenci zarządzania, bałwany. 2000 osób
      odbiera papiery x kazdy minimum !!! jedna minuta. 2000 minut. Podzielić przez
      60 minut /to 1 godzina, gdybyście nie wiedzieli, profesorowie i profesorowie
      zwyczajni/. wychodzi 33,33 godziny. Podzielić przez dostępność sekretariatu,
      czyli 4 godziny dziennie. Kto będzie 1500setny, nie odbierze papierów do
      rpzyszłego tygodnia.

TO 8 DNI. A ludzie się spieszą.

Gratulacje dla całego Wydziału.
      Ciekawe, jakie jeszcze kwiatki wyjdą na swiatło dzienne.
      • Gość: niuniabo Re: B rdelu ciąg dalszy IP: 213.17.133.* 15.07.04, 21:05
        hymm- czy bedziesz cos umial- nie wiadomo:-) Ale balagan faktyczny. Ale coz, od dawna wiadomo, ze administracja na UJ jest niesprawna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka