peteen 03.07.04, 04:00 puka ktoś ze snu budzi mmnie nie wiem czego chce ode mnie czego chce może... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belfer Re:Otwierać Policja Skarbowa!!!senne koszmary!;o{ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 08:59 W majtkach, płetwach i z przydziałowym mydłem? Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: nocą... 03.07.04, 09:07 ...Noc Wielka szansa by Zauważyć w końcu niebo Nie żałować chwil... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO. Vacare 1, Ty spokojnie spać nie będziesz!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:16 To tylko kwestia czasu a jest on nieubłagany.Ta radosna dla nas chwila zbliża się. (napisała?), Czyżby to wpływ "sukienki?. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: nocą... 03.07.04, 09:24 peteen napisał: > puka ktoś > ze snu budzi mmnie > nie wiem czego chce ode mnie > czego chce > może... u mnie to samo. przyjechała straż pożarła sąsiedzi wylegli na ulicę trzecia w nocy paliła się piwnica ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: nocą... 03.07.04, 17:28 pokraczny_kotek napisała: > przyjechała straż pożarła Co pożarła? ;) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: nocą... 06.07.04, 13:29 kriss.forum napisał: > pokraczny_kotek napisała: > > > przyjechała straż pożarła > > Co pożarła? > ;) ząb tenora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: nocą... 03.07.04, 10:32 ...a tu już zadaszenia - i rusztowania. Montują reflektory. Będzie bal. Coraz więcej osób wystawia w oknach świece w piatek - mimo, że nie Żydzi.Ale przynajmniej wiedzą, gdzie mieszkają. Wzruszające.I będzie lufka ze śliwowicą, i śledź w estragonowej zalewie. A Tobie niech będzie żal. Emigrant psiakrew. (c: Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: nocą... 03.07.04, 10:37 Bal..bal..jaki bal!?! Ja chcę na bal !!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hendel. Re: nocą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:20 Nie Haendel tylko Bach Panie Pach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Myślę, że to Tadeusz Nalepa. 03.07.04, 17:24 A właściwie B. Loebl pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: nocą... 06.07.04, 00:15 A gdy przyją do ciebie nocą I kolbami we drzwi załomocą Stań u drzwi Bagnet na broń Trzeba krwi Chyba, że są to tylko kolby kukurydzy Wtedy niech się wypowie Ojciec Rydzyk Dlaczego, miast dopłaty chcieć, chamota Wciąz kolbami do niewłaściwych drzwi łomota Odpowiedz Link Zgłoś
zszywka_biurowa Re: nocą... 06.07.04, 10:27 mnie tam nic nie jest w stanie obudzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: nocą... 06.07.04, 13:31 peteen napisał: > puka ktoś > ze snu budzi mmnie ajaj do mnie nikt nie puka, ale za to o drugiej w nocy sąsiad puszcza the doors na pełny regulator. ech, stara dobra nowa huta z jej dziwacznymi zaułkami :> Odpowiedz Link Zgłoś