Dodaj do ulubionych

klient handlowiec słaby inter - podręcznik

12.10.13, 20:19
Słuchajcie mam klienta handlowca, który jest na mocnym pre intermediate. Generalnie próbuję z nim robić coś z intermediate i jakoś daje radę ale uwaga - powinno być coś biznesowego. Zrobiliśmy cały Face2 Face pre-inter. ale jakoś za nim nie przepadał. Na kursie firmowym miał Business Result pre-inter i na początku moich z nim zajęć był ten podręcznik dla niego zdecydowanie za trudny, teraz spokojnie sobie radzi już z końcowymi nawet unitami ale go nie znosi, więc nie ma sensu dawać mu inter. z tej serii. New English File jest jak na intermediate prosty więc byłby idealny no ale to nie biznesówka. Co radzicie, może pro file 2?
Obserwuj wątek
    • englove Re: klient handlowiec słaby inter - podręcznik 12.10.13, 21:39
      Spróbuj In-company. Jest dużo zagadnień dla handlowca - prezentacje, negocjacje itd. gramatykę można też powtórzyć, słuchowiska ma fajne oraz dużo sensownych ćwiczeń na słownictwo. Kusi mnie z tego samego wydawnictwa The business. Czy ktoś już pracował na tym podręczniku?
      • anglofil Re: klient handlowiec słaby inter - podręcznik 12.10.13, 23:26
        Kilka lekcji zrobiłam z the Business i im się podobało ale to za mało pewnie żeby ocenić. Jednak przeglądałam cały i mi się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka