Gość: Ordynacka IP: 149.156.52.* 08.07.04, 08:37 Miecelowe jest przedłużenie kadencji p. J. Majchra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gołąbkrakowski Re: Urzędnicy łamią prawo imają.... IP: *.visp.energis.pl 08.07.04, 14:42 ...wszystkich gdzieś.Wymiana okien i malowanie elewacji wymaga zgłoszenie do wydziału architektury.Panowali tam wybitne osobistości które wydawały pozwolenia na budowę na tzw szopy. Przypominam Radisson miał mieć wygląd i wysokość Filharmonii i co? przypatrzcie się,Sheraton horror,mosty a tu ciekawie nawet tory tramwajowe miały być poprowadzone na wzgórze Bronisławy...nie wierzycie ? tak było w warunkach przetargu...jaja. Majchrowski,Obtułowicz,Gołaś i inni to ludzie którzy nie powinni decydować o tym co ma się budować w Krakowie.Jest jeszcze kilka lokalizacji z wydanymi WZTiTZ które jeszcze nas zaskoczą.A pan Prezydent Majchrowski nie chce skontrolować co poprzednicy nawywijali. Oglądałem program z Jaworowicz i wstydziłem się że tacy ludzie rządzili irządzą tu w tym starym grodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Oj Brygida Brygida 08.07.04, 15:52 Ostatnie zdanie artykułu jest takie: "Od zeszłego roku przekazywanie WZiZT pomiędzy różnymi inwestorami jest dopuszczalne. Taką zmianę wprowadziła ustawa o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym." Więc o co chodzi? Chodzi o to by o mnie gazety pisały. byle jak byleby pisały. Odpowiedz Link Zgłoś