Gość: Ada z Grodziska
IP: *.dynamic.chello.pl
02.01.13, 20:34
Uznałam ze zamkniety juz wątek warto odnowic coby inni klienci pani Kingi nie byli zaskoczeni a raczej mieli pełna swiadomość wspołpracy z tego rodzaju architektem. Pani Kinga ma bardzo ciekawe pomysły i projekty to trzeba przyzanac i złego slowa tu nie powiem- strona internetowa bardzo interesująca i to ona przekonala mnie do rozpoczecia wspołpracy..niestety dalej już nie było rozowo - kontakt z pania Kinga fatalny - niestety tak jest jak ktos probuje pracowac w kilku miastach w Polsce na raz, robiąc projekty masowo. Nawet dośc ważne szczegoły projektu są wykonywane przez pracownikow ( tak tak Kinga tylko sie z wami spotyka - reszte robia pracownicy) ktorzy popelniaja mnustwo błedów, wymiarowych, kosztorysowych, ilości, rozrysy itp. Pani Kinga poprostu nad tym juz nie panuje i nie ogarnia - biorąc architekta klient oczekuje ze bedzie mial duzo latwiej przy pracach wykończeniowych a niestety nasza wspołpraca pokazała ze dostarczyło nam to duzo stresow i dodatkowej pracy i co najważniejsze kosztow. Jesli chcecie skusić sie na projekty pani Kingi zalecam bardzo dokladne i szczegółowe spisanie umowy i dokaldnych terminów. Sprawdzajcie po kilka razy to co dostajecie i nie ufajnie informacja/wymiara / kosztorysom i iloscia w nich zawartych. Nieda sie robic projektow masow tak żeby klient był zadowolony..jak dobrze poszperacie w necie to niestety nie tylko ja mam takie doswiadczenia..i odczucia co do współpracy z sławną Pani projektant Kinga Sliwą.