Dodaj do ulubionych

Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy biur...

IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.13, 08:16
Bonarka for Business b4b - CO ZA WIOCHA... po Polsku nie umiecie juz mowic????? Zenada
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert eR. Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy biur... IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 08:37
      Zbliżamy się do końca alfabetu, żartuje pan Lisiecki. A tu dopiero litera "D". Żart taki sobie...
    • Gość: mateusz_wajche Światy równoległe IP: *.netsystemkrakow.pl 18.01.13, 09:05
      Świat równoległy Mateusza Żurawika zaczyna mnie wciągać. No i gdyby żył Vonnegut, jego najnowsza książka nosiłaby tytuł "Żart dyrektora Lisieckiego".
      • Gość: Niuniek Re: Światy równoległe IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 09:21
        Choć w zasadzie to całkiem niezły żart. Ba, wręcz genialny. Można go przytaczać nawet w towarzystwie, tak sobie myślę ;) Ubaw po pachy! Ciekawe co powie pan Lisiecki gdy dojdą do dajmy na to litery "T"...
        • Gość: językołamaniec Re: Światy równoległe IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 09:55
          Dajmy na to? Ale ja na to nie dam, panie mądralo!
    • Gość: Lukas Re: Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy bi IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 11:01
      Trigranit to nie polska firma "polko"
    • Gość: daniel Re: Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy bi IP: *.multi-play.net.pl 19.01.13, 18:40
      W tym biurowcu na drzwiach są naklejki "PUSCH" więc zapomnij o polskim języku. To juz nie modne w świecie biznesu.
      • Gość: gosc Re: Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy bi IP: *.Netcominternet.pl 20.01.13, 00:45
        pusch? w jakim to jezyku? push??
    • Gość: mocomo Re: Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy bi IP: *.ists.pl 20.01.13, 11:44

żenadą jest ten ksiądz z kropidłem buhaha
      wielkie polskie nowoczesne miasto i jakieś zabobony,
      trzeba było jeszcze jakieś czary mary hokus pokus, spalenie na stosie niewiasty zrobić, zabić baranka...
    • antyrzad Re: Dzielnica biznesowa rośnie w Bonarce. Nowy bi 21.01.13, 14:47
      A te "biurowce" też tak przeciekają jak Bonarka?
      Bo tam to już istne sito! Wiadro co kilkanaście metrów stoi. Dach przecieka, klimatyzacja się leje... Fuszera za miliony. Strach się bać - chodzić po BCC to jak po hali Międzynarodowych Targów Katowickich, która się zawaliła.
      Miejmy nadzieję, że to tak łatwo nie runie, aczkolwiek, w Krakowie to wszystko jakieś stare i się sypie... Pół Kazimierza to rudery nie do użytku, ani do remontu. Stoją i czekają, aż się zawalą, bo nie ma kasy żeby rozebrać, a żeby cokolwiek zrobić to się już nie da...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka