Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:14 niestety nie dostałem sie na studia pozostają mi prywatne; Frycz ,Jański..możecie napisać mi jak na nich jest? nawet nie wiem którą uczelnie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzanna Re: Frycz IP: *.net.autocom.pl 15.07.04, 17:03 KSW - Kup Sobie Wykształcenie... lepiej rzuc to w cholere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 16.07.04, 12:02 hehehehe dobre zazrosc nie ma granic!!! Marek ja tez sie nie dostalam na panstwowe , wiec i mi pozostale prywatne i wybralam KSW i powiem ci szczerze ze rozmowa przebiega w milej atmosferze i wogole.Ale wybor nalezy do ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Frycz IP: *.aine.pl 13.08.04, 21:37 zuzanna no cóż mogę więcej jebnięta jesteś i to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Frycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:41 Moja córka studiuje w KSW.Jak w każdej uczelni jeśli chcesz coś umieć musisz się uczyć.Na egzaminach jednym się udaje a innym nie. Jak wszędzie, tym którzy mają farta nawet bez nauki idzie świetnie, innym chociaż się uczą, chodzą na wykłady i zajęcia los nie sprzyja. Myślę, że tak jest wszędzie. Tylko w prywatnej uczelni każdy poprawkowy egzamin kosztuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:13 Całkowicie zgadzam sie z pania,jak ktos chce sie czegos nauczyc to nie wazne czy to bedzie panstwowa czy prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Frycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:29 ja mialem watpliwa przyjemnosc ze studiowania na KSW i niestety nie moge tej szkoly polecic ... fakt ze czasem moze byc ciezko nie oznacza ze edukacja ma sie tam na wysokim poziomie. ale zawsze zdarzaja sie wyjatki wiec moze jednak ktorys z kierunkow zaoferuje tobie to co chcialbys uzyskac na uczelnii a przez rok studiowania bedziesz mial czas aby zastanowic sie co robic dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 20.07.04, 00:51 czemu nie mozesz jej polecic????????? w sumie tak prawde mowiac to nie ma zadnej doskonales szkoly ktora ci zapewni to co bys od niej oczekiwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Frycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:52 "doskonalej" szkoly - moze i nie ma ale sa uczelnie a w efekcie kierunki ktore pozwalaja sie poprostu doskonalic czego nie mozna powiedziec o fryczu. sformulowanie ksw kup sobie "wyksztalcenie", nie jest wcale dalekie od prawdy. musze tez dodac ze nie jestem ofiara tej szkoly ... nie zostalem przez nia "skrzywdzony" :)w zaden sposob, ja poprostu oceniam poziom studiow z ktorym mialem do czynienia. "czemu nie mozesz jej polecic????????" - jak mozna polecic cos co nie dalo mnie przynioslo mi zadnych pozystkow mozliwoscia nadmiernego trawienia wolnego czasu. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Frycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:56 troche sie mnie tam poprzestawialo w pisowni :) niewazne. wiem jaki to bol nie dostac sie na "wlasna" uczelnie ale tak tez bywa. frycza moge polecic tylko faceta ktorzy na takie wlasnie "wlasne" studia nie mieli przyjemnosci sie dostac a chca uniknac sluzby wojskowej:). rekrutacja jest smieszna wlasciwie w kazdym przypadku jest to tylko formalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 20.07.04, 10:50 Wiem ,wiem ze rekrutacja to formalnosc bo sama na niej bylam.Bo pech chcial ze nie dostalam sie na AR w sumie to troche dziwne bo z 3 przedmiotow wybranych po oceny mialam 3x5 za rozmowe 8ptk na 10 a nawet mnie na rezerwie nie bylo(dobrze mowili idz z koperta)niestety nie bede placic na panstwowa zeby sie dostac bo to by bylo smieszne.A jeszcze dostal sie taki chlopak ktory na rozmowi mowil ze z tych przedmiotow na 3x3 no wybaczcie ja z 5 sie nie dostalam to cos dziwne - no coz trudno sie mowi stracili dobra studentke hihihi . W KSW dostalam sie na turystyke miedzynarodowa,nie powiem bo pytania byly latwe :czynniki lokalizacji turystyki wplywajace na jej rozwoj,czynniki lokalizacji turystyki ktore ograniczaja rozwoj turystyki hehe i nie moglo zabraknac pytan o stoloce Meksyku ,Wegier,Belgi,Norwegi,Szwecji,Finlandi,Grecji,no to pytania sa porownywalne do tych na AR a nie wierze w to ze kazdy zna te stolice,wiec rozmowa napewno formalnosc pod tym wzgledem ze napewno zostaniesz przyjety,ale trzeba cos wiedziec bo odciach nie znac stolic czy tym podobnych.No chyba ze ktos sie chce wyglupic to niech idzie nic nie wiedzac.A na AR mialam pytanie o gospodarke rynnkowa,podatki i troche matmy wiec pytania dosc latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA CENY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:47 Jestem ciekawa ile w takim razie kosztuja na Fryczu poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CENY? IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:35 Tyle samo co na uczelni panstwowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: CENY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:56 30 zl zaliczenie 40 zl egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 marek IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:05 No i na co sie chlopie zdecydowales daj znac !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:07 Dzieki za informacje.Ja tez na Frycza ide,ale zaocznie i na turystyke,wiec mam nadzieje,ze za duzo razy niczego nie bede poprawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Frycz IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 29.07.04, 18:52 dostalam sie do tego frycza....rozmowa to rzeczywiscie formalnosc...a do tego przebiega w bardzo sympatycznej scenerii i atmosferze... teraz tylko mam nadzieje,ze jej studenci to nie tylko ....i chloptasie z ladnymi furami:(...i lale barbie :((((((((( czy ktos dostal sie na stosunki miedzynarodowe spec.studia wsch.?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Frycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:40 ide na Frycza :stosunki międzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś
dextus Re: Frycz 22.07.04, 15:49 Ja tez sie "dostalem" na Frycza. Tylko ze zaocznie na Turystyke Miedzynarodowa...Teraz czekam do pazdziernika zeby zobaczyc jak tam na prawde jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:46 ooo,to pewnie bedziemy na ta turystyke chodzic razem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: :) IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:13 o wy ja tez na turystyke tylko na dzienne czyli nie z wami :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: :) IP: *.77.classcom.pl 23.07.04, 18:18 iza ja tez bede na dziennych:) tez turystyka Odpowiedz Link Zgłoś
dextus Re: :) 23.07.04, 01:58 Nawet na pewno bedziemy chodzic razem...:-) Tylko ciekawe czy wtedy Cie jakos poznam...:-) Pozdrowionka! Do zobaczenia w pazdzierniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:32 hmm hmm, to mozesz mi napisac jak wygladasz ;) albo chociaz jak masz na imie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dextus Re: :) 23.07.04, 15:36 Gość portalu: ONA napisał(a): > > hmm hmm, to mozesz mi napisac jak wygladasz ;) albo chociaz jak masz na > imie :))) Hej! Podejrzewam ze za duzo facetow to na tym kierunku nie bedzie... Pzdr Pawel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: :) i dextus IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:55 hehehehehe mam na imie Marta :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 23.07.04, 00:14 Na dzienne czy zaoczne , bo ja ide na dzienne a to jest ten sam wydzial bo ja turystyka miedzynarodowa hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:44 Izka,przeciez juz kilka razy tu i tam,dextus i ja,napisalismy,ze idziemy na turystyke,ale zaocznie,wiec pewnie osobiscie sie nie poznamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: :P IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 24.07.04, 02:35 heheheehee nigdy nic nie wiadomo bedziecie mieli zajecia w piatki i ja pewno te ja bede konczyc zajecia a wy zaczynac wiec nigdy nic nie wiadomo a na piwko zawsze mozna sie wybrac hihihihi:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA hmmm?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:41 w piatki? po Twoich zajeciach? Mylisz chyba pojecie studiow wieczorowych,a zaocznych.Studia zaoczne polegaja na chodzeniu do szkoly co drugi weekend - cala sobota i niedziela.Wiec raczej sie nie spotkamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: hmmm?! IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 13:00 mo moze sei pomylilam tyle ze moja kolezanka chodzi tez na zaoczne i wlasnie w piatki tez ma zajecia od 15.30 do 18 hehehe no moze wy nie bedziecie chodzic w piatki hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA hmmm?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 13:01 A co Ci tak wesolo caly czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: hmmm?! IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 24.07.04, 22:33 mi zawsze jest wesolo hihihihi tak bez powodu przeciez nie bede plakac:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: hmmm?! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 24.07.04, 22:47 mam tam rozmowe w srode na studia wschonie.....czego sie spodziewac to tylko formalnosc....czy konkrety???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 29.07.04, 20:24 a ja sie wybieram na zarzadzanie bezpieczenstwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 02.08.04, 21:29 znacie jeszzce jakies forum co mozna pogadac ze studiujacymi we Fryczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Frycz IP: *.c3-0.elm-ubr3.qens-elm.ny.cable.rcn.com 04.08.04, 04:57 Fajny kierunek jestem na nim na 2 roku nie przestasz sie jak bedziesz mial matematyke i inne dziwne rzeczy zwiazane z marketingiem!!!! i smieszne zajecia z teorii bezpieczenstwa!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cangre Re: Frycz 04.08.04, 10:38 a mozecie mi powiedziec jak przygotowac sie do rozmowy??wybieram sie na prace socjalna i nie wiem od czego mam zaczac a rozmowa juz 9 ;/ Czy faktycznie to tylko formalnosc czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 04.08.04, 12:55 matematyke ?to ja chcialem sie uwinac od matematyki ...a tu znowu matematyka ...strasznie,a smieszne zajecia z teorii bezpieczenstwa to jakie ??:) mam nadzieje ze nie trzeba sie duzo uczyc ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Frycz IP: *.c3-0.elm-ubr3.qens-elm.ny.cable.rcn.com 04.08.04, 22:19 Chyba tak latwo sie nie pozegnasz z matematyka!!!!!!! a do tego dochodzi matematyka finansowa,wiec wspolczucia,sporo osob ma kampanie wrzesniowa z matmy!!!! a teoria b-stwa i zarzadzanie kryzysowe.hmmm bedziesz sie uczyl jak do kryzysu<typu pozar w lesie> podejsc w sposob filozoficzny........... ale da sie to wytrzymac jednak najlepsze sa zajecia z technik samoobrony:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 05.08.04, 00:00 heheh no to chociaz bedzie polewka :)ja i ratowac las <hahaha>no ale matematyka to bedzie dla mnie koszmar ...chetnie pogadam jak co moj e-mail Sephir@tlen.pl lub gg 1585595 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 05.08.04, 00:39 hehehehhe ja tez matmy nie lubie wiec dlatego poszłam na turystyke heheheh mam nadzieje ze jej tam nie bedzie, a jak bedzie to bede<ryczy>hheheheheh 12 lat to mozna sie nia znudzic hihihi :-)))) Pozdrawiam wszystkich !!!! a nie wiecie moze czym dojechac do nowego campusu bo ja slyszałam ze 425 hihihi ale nie weim czy to prawda, kurwa (miałam juz nie przeklinac hihihih) i nie wiem gdzie jest przystanek 425 heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 01:00 eeeee ja tez chce zeby ktos do mnie zagadał , no bo wiecie nauka nauką a na imprezy tez trzeba z kims chodzic hheehhe mi to kurcze jedno tylko w glowie hihiihih wiec piszcie jak cos hhehe szczesliwa10@tlen.pl lub gg 1921495 hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 05.08.04, 12:39 ja pogadam z wszystkimi chetnymi ...(czym wiecej znajomych tymm lepiej):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:50 Ty jakas dziwna Izka jestes.Jak dla mnie za bardzo zakrecona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: hmmm IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 05.08.04, 19:42 Ja zakrecona i owszem ale dziwna to ja nie jestem.Eeee tam gadasz napewno nie jestem zabardzo zakrecona - wesola kobieta jestem heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Frycz IP: *.miechow.com / *.miechow.com 13.08.04, 14:49 sa tu studenci I roku prawa na ksw??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulka Re: Frycz IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 28.08.04, 11:38 Studiowalam przez rok politologie w KSW. Wlasciwie przez pol roku, bo nie zostalam wpisana na II semestr poniewaz brakowalo jakichs moich dokumentow o czym dowiedzialam sie 8 lipca, czyli w dniu, kiedy wycofywałam dokumenty! Placilam pol roku nie bedac studentka. Maja tam straszny balagan w dokumentach. Zawsze cos bylo nie tak. Poza tym poziom ksztalcenia jest zblizony do innych uczelni chociaz w ich interesie lezy studentow na egzaminie oblewac - za kazda poprawke sie placi! Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 15.09.04, 14:34 A czy ktoś idzie na komunikację społeczną??? Zastanawiam się czego się spodziewać na rozmowie na ten kierunek :| No i niby to tylko formalność ale się boję jak cholera :D Odpowiedz Link Zgłoś
serta . 15.09.04, 15:09 a czy ktos z Was orientuje sie ile kosztuje urlop dziekanski? Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 16.09.04, 21:37 No i faktycznie nie było się czego bać :) bardzo przyjemnie :) Mam za to pytanie, czy ktoś z was ma już jakieś terminy rozpoczęcia zajęć czy jest jakieś zebranie informacyjne albo coś w tym stylu? W sumie połowa września, przydałoby się coś wiedzieć powoli...:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir Re: Frycz IP: *.system / *.system-net.pl 17.09.04, 23:36 no wlasnie...chetnie sie dowiem ..oni mi mowili ze przysla poczta wszystkie informacje pod koniec wrezesnia ...a tu znowu walek bo w akademiku trza sie gdzies tak 28 zalokowac ..a do tego czasu moga nie przyslac...no jest przypal..jak narzie nic nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Frycz 18.09.04, 12:16 mi przyslali.Ale nie wiem czy interesuje Was rozpoczecie roku dla studentow zaocznych.W kazdym razie jest zapowiedziane na 1 pazdziernika. heh,a o dziekance nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 20.09.04, 19:02 interesuje interesuje ;) bo ja na zaoczne właśnie się wybieram (komunikacja społeczna). 1 października no to ok, a żadnego zebrania nie ma wcześniej informacyjnego albo coś? A poza tym to mam istotne pytanie, ponieważ pani w recepcji nie potrafiła mnie poinformować jak, kiedy i gdzie płaci się czesne :| więc jakby ktoś wiedział to mówcie proszę. A odnośnie dziekanki to wiem tyle co w regulaminie napisali tylko :( Odpowiedz Link Zgłoś
serta Frycz 20.09.04, 20:55 a co w regulaminie pisali na ten temat? Czesne placisz w ten sposob,ze ... wypelniasz druczek,wplacasz pieniazki na poczcie i zostawiasz potwierdzenie wplaty w dziekanacie.A czy tego przypadkiem nie trzeba bylo zrobic do 10 wrzesnia? :> Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 20.09.04, 22:19 No ciężko by mi było dotrzymać tego terminu biorąc pod uwagę fakt, że rozmowę kwalifikacyjną miałam 16 września :P :D. Na temat dziekanki jest tyle tylko, że może trwać od 2 miesięcy do roku i że można urlopik brać nie więcej niż dwa razy przez cały okres studiów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 21.09.04, 16:34 Ej ej ej...bo zaocznym się rok zaczyna 24 września :D Ja mam spotkanie informacyjne w ten piątek o 16.00 a potem w ogóle są zajęcia od razu do godziny 20.55. 25 i 26 też są zajęcia już normalnie i legitka z indeksem do odebrania 24 ;) Jakieś tam uroczyste rozpoczęcie jest 5 października. A zresztą wszystko jest na stronce KSW już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cangre Re: Frycz IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:28 tylko ciekaw jestem czemu nie ma NaUK o rodzinie a ani prawa i administracji???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 21.09.04, 18:12 Bo ogólnie rzecz biorąc mają drobny bajzel ;P Ale słyszałam, że zawsze tak jest :D Może przejdź się na Michałowskiego albo zadzwoń, mi tam powiedzieli o zebraniu dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cangre Re: Frycz IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:24 przejscie sie raczej odpada bo nie jestem z krakowa :)tylko mam nadzieje ze nauki o rodzienie i prawo nie zostaly zlikiwodane bo szlag mnie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
serta Frycz 22.09.04, 11:48 a ja mam ich gdzies - dostalam list,ze zebranie informacyjne mam 1 pazdziernika i zaraz potem zajecia i nie zamierzam sie wybierac wczesniej nigdzie.Skoro wysylaja mi list z taka informacja,to pewnie tak jest.Nawet nie wiem co pisze na www na ten temat i nie chce wiedziec,bo pewnie jedno nie zgadza sie z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 22.09.04, 14:18 No ja już nie wiem.:/ Straszny burdel mają w takim razie. Ja byłam na michałowskiego i pytałam o zabranie dla swojego kierunku i mi powiedzieli, że 24 września :| Niektórzy w ogóle mieli 17 już...A listu do tej pory nie dostałam żadnego. A na stronie jest dokładna tabelka z godzinami, datami i nawet salami dla poszczególnych kierunków etc. Jest nawet napisane, że 24 się odbiera indeksy i legitymacje między 11.00 a 19.00.... Odpowiedz Link Zgłoś
serta Frycz 22.09.04, 15:48 zdradz mi w takim razie co na www pisza ciekawego o turystyce miedzynarodowej.Wlasnie usilowalam tam zajrzec,ale najwyrazniej zlosliwosc mojego komputera nie zna granic i nie moge sie dostac na ow komunikat. Odpowiedz Link Zgłoś
happylittlegirl Re: Frycz 22.09.04, 16:34 "Na www" piszą dużo ciekawych rzeczy :P Twój kierunek + administracja publiczna ma rozpoczęcie 1 października o godz.17.40 w sali 026 w kampusie ;) No czyli dobrze Ci przysłali, nie ma się czym martwić w takim razie. Czyli kończycie I semestr tydzień później od nas zdaje się..no i zajęcia co dwa tygodnie mniej więcej. W sumie w pierwszym semstrze masz zajętych osiem weekendów:)Następne zajęcia po 1 października są 15-17.X :) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Frycz 22.09.04, 18:41 czyli pisze dokladnie to samo co mam w papierach,ktore do mnie przyszly.OK,ale dzieki mimo to.A co oni tam wspominaja o lekcjach wf? Mozna sie od tego jakos wykrecic? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:04 no pisza ze masz do wyboru : 1)plywalnie 2)sala gimnastyczna(siatkowka,koszykowka,badminton,pilka nozna) 3)tenis ziemny 4)tenis stolowy 5)aerobik 6)silownia 7)sekcja sportowa Klubu Uczelnianego AZS (kobiety:siatkowka,pilka nozna,badminton itp) pisze jeszcze ze zapisy odbywaja sie w pierwszym tygodniu danego semestru w godz 14.00-16.00 w Studium Wychowania Fizycznego - sala gimnastyczna os.Wysokie7 wejscie od str boiska szkolnego. A zeby sie wykrecic:) musisz miec zwolnienie wydane przez Komisje Lekarska dzialajaca przy Zespole Opieki Zdrowotne dla Szkol Wyzszych w Krakowie , ul. Armii Krajowej 5.Jeszcze znajduja sie tam warunki zaliczenia, jednym slowem trzeba systematycznie chodzic i brac w nich aktywny udzial:-P - 8-9 obecnosci - dostateczny - 10-12 obecnosci - dobry - 13-15 obecnosci bardzo dobry aaa i wycieczki turystyczne i wyjazdy narciarskie moga stanowic czesc obecnosci na dana ocene heheh(jako forma dodatkowa) lub umozliwiaja odrabianie nieobecnosci na zajeciach wg zasad: - 5 obecnosci na zajeciach+1 wyjazd=dostateczny - 5 obecnosci na zajeciach+2 wyjazdy=dobry - 7 obecnosci na zajeciach+1 wyjazd=dobry - 7 obecnosci na zajeciach+2 wyjazdy=bardzo dobry - 9 obecnosci na zajeciach+1 wyjazd=bardzo dobry No to chyba na tyle sa jeszcze adresy gdzie znajduja sie sale gimnastyczne znaczy gdzie beda zajecia ale jak cos to napisze jak bedziesz chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
serta Re: Frycz 23.09.04, 18:13 ooo,to mnie by interesowala silownia.Ale czy ktos sie nie orientuje gdzie ona miala by sie miescic? na os.Wysokim? Odpowiedz Link Zgłoś
dextus Re: Frycz 24.09.04, 00:42 Ale chyba na zaocznych nei ma wf'u...:-) Mam przynajmniej taka nadzieje, bo w sumie kiedy on mialby sie odbywac...Zreszta z tego co slyszalem to nie ma wf'u na zadnych zaocznych...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 24.09.04, 12:36 ooo,to by mi sie podobalo,bo jakos zachwycona wizja wf nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: Frycz IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:56 silownia znajduje sie ul. Francesco Nulla23 a zaoczni nie maja wf ,aaa zreszta po cio ja wam to pisze pewnie dostaliscie juss list z uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephir akademik IP: *.system / *.system-net.pl 24.09.04, 23:39 no ja juz 28 ...kwateruje sie do akademika ...zobaczymy jak to bedzie...oczywiscie wszystki zapraszam na bibke ..zapoznawcza ..napewno mnie znajdziecie ..:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka11 Re: :) IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 01:52 noo u mnie wspominaja....hmmm.... chyba ze jestes na zaocznych to wtedy tam nie ma wf,a jak na dziennych to nie wiem moze jakies nie dopatrzenie...hmmmm...nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oniczka20 Pytanko 26.09.04, 00:24 Czy ktos tu moze jest z II roku prawa? Nie moge wejsc na strone KSW. Pisze tam cos kiedy i gdzie rozpoczecie albo co z indeksami? Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia turystyka międzynarodowa IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.09.04, 16:33 kto jest na dziennych to prosze o kontakt:)) moj numer gg 4229859 Odpowiedz Link Zgłoś