Dodaj do ulubionych

Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdjęcie]

IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.13, 20:59
"samowolnie" czyli co ? był bez opieki ? helikopter ?!? czyli "wybitnie niebezpieczny" ? czy "wybitnie chory" to znaczy że był bez opieki ! czyli nie samowolnie tylko przez czyje zaniedbanie , to znaczy że go pozostawiono bez opieki i się zgubił !
Obserwuj wątek
    • Gość: realista Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.eu.org 01.08.13, 21:07
      Jakie masz wyobrażenie takiego zakładu? Coś na kształt więzienia?
      • Gość: ja Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.13, 21:38
        wręcz przeciwnie ! jeśli przebywają tą ludzie którzy wymagają maksymalnej opieki to tylko , sielskiej atmosfery pod właściwą opieką , a nie puszczania ludzi bez właściwej opieki samopas ! i tłumaczenie się jeszcze samowolnym oddaleniem, to nie jest samowolne oddalenie, tylko zagubienie przez "opiekunów" !!
        • Gość: realista Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.eu.org 01.08.13, 21:48
          Dziwne. Niby sobie zdajesz sprawę, że to miejsce które z więzieniem niewiele ma wspólnego ale ciągle uważasz, że wyłącznym powodem oddalenia sie pensjonariusza może być "brak opieki"?
          • Gość: ja Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.13, 22:07
            Przykre ze nie Rozróżniasz pojęć, więzienie od zakład opiekuńczo leczniczy , w pierwszych zamyka się kokoś przymusowo za karę a w drugich przebywają osoby wymagające opieki i leczenia , i tym powinno zapewnić się opiekę a nie "gubić" ich ! a w każdym razie nie tłumaczyć się tego faktu "samowolnym" oddaleniem !
            • Gość: realista Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.eu.org 01.08.13, 22:27
              Ja nie rozróżniam??? Masz dość poważne problemy z rozumieniem prostego tekstu po polsku. To najwyraźniej ty nie rozrózniasz, skoro ci sie na serio wydaje, że samooddalenie pensjonariusza musi wynikać z "braku opieki". Nie, nie musi. To nie jest więzienie. Tam nie ma strażników przebranych za opiekunów pilnujących każdego z osobna i wszystkich razem.
              • Gość: ja Re: Zaginął pensjonariusz z zakładu w rajsku [zdj IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.13, 22:43
                poddaję się .... i zdrowia życzę
                • Gość: ? Zawiadamiam GIODO IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 05:56
                  Dlaczego na zdjęciu nie ma prostokąta na wysokości oczu !!!

To naruszenie danych osobowych, zawiadamiam Generalnego Inspektora
                  Danych Osobowych, drżyjcie przestępcy z GW.

(Nu chyba że inspektor też jest z układu...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka