popatrz_na_mnie 03.09.04, 11:12 gdzie w Krakowie można znaleźć plakat z reprodukcją tego obrazu? Bardzo mi na tym zależy!!! Szukałam już w róznych sklepach z plakatami,ale nic z tego. Swoją drogą szkoda,że zwędzili oryginał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlrafik Re: "Krzyk" Edvarda Muncha 03.09.04, 11:19 jeżeli nie musisz mieć go "tak od ręki", to skontaktuj się ze mną,. mogę ci go namalować ( poważnie), a tak przy okazji, poza Malczewskim ( - ojcem) to jeden z moich ulubionych artywstów. pozdro.QLrafik Odpowiedz Link Zgłoś
popatrz_na_mnie Re: "Krzyk" Edvarda Muncha 03.09.04, 11:40 Dzięki :),ale właśnie na czasie zależy mi i to bardzo.Chcę kupić taki plakat mojej dobrej znajomej,bo jej się strasznie(:P) podoba,mnie zresztą też :) A dziś ma urodziny,ale dopiero za kilka dni się zobaczymy... Może jeszcze gdzieś go znajdę... Ale jeszcze raz dzięki za propozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: "Krzyk" Edvarda Muncha 03.09.04, 13:50 A bylas na Slawkowskiej? Tam nawet jak nie maja to mozna zamowic - ostatnio mila pani obiecala mi sprowadzic Modiglianiego. Tylko niestety wtedy trzeba poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
popatrz_na_mnie Re: "Krzyk" Edvarda Muncha 03.09.04, 22:33 Nie,nie byłam,a gdzie konkretnie(tzn.jak się nazywa sklep,bądź galeria)? I ile taki zamówiony plakat może kosztować? Dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: "Krzyk" Edvarda Muncha IP: *.pinnex.com.pl 06.09.04, 08:45 Sklep jest po prawej stronie, jak sie idzie od rynku - to jest ksiegarnia i jest przy niej witryna z reprodukcjami obrazow. Najwieksza reprodukcja - ok. 60- 80 cm kosztuje chyba 59 zl, ale sa tez mniejsze i tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnatok Re: "Krzyk" Edvarda Muncha IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 04.09.04, 17:20 Hej ja mam do sprzedania reprodukcje krzyku.Wystawiłam ja właśnie na allegro (jestem tam pod tym samym nickiem).Obejrzyj i jakby co to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś