qlrafik Re: weź resztki mojego... 10.09.04, 11:09 ........:( nie miałbym sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Peteen... 10.09.04, 11:11 Pusto, jak na moim koncie w połowie miesiąca... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: tanio optymizm sprzedam :))))))) 10.09.04, 11:42 proszę o namiar i formę płatności Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: tanio optymizm sprzedam :))))))) 10.09.04, 12:45 namiar masz w linku :)))))))))))))))))))))))))) forma płatności dowolna ale 100000000000000000000000 usmiechów mile widziane a tak wogóle spojrzyj za okno - słonce świeci, każdy jego promień to ileś tam fotonów optymizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: jak bedziesz wiedzial 10.09.04, 11:41 gdzie go sprzedaja, daj znac z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya to ja 10.09.04, 11:53 oddaję for free a Wy Qpić chcecie????????????? Świat się Qńczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: to ja 10.09.04, 11:57 to.ya - Ty nie oddawaj - zatrzymaj dla siebie (nie jest Ci potrzebny, he? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: to ja 10.09.04, 12:10 mowisz - masz (ale ja dzis pozyczam od kogos )) ) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to ja 10.09.04, 12:13 kremoofka napisała: > to.ya - Ty nie oddawaj - zatrzymaj dla siebie (nie jest Ci potrzebny, he? ) Potrzebny jest- jak zawsze. Ale podzielić się mogę, ZAWSZE:D Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: odkupię trochę optymizmu... 10.09.04, 12:39 a ma ktoś nadzieję, odkupię, może być używana... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: odkupię trochę optymizmu... 10.09.04, 12:40 qlrafik napisał: > a ma ktoś nadzieję, odkupię, może być używana... Uuuuuuuuuuuu, Panie kochany! Towar deficytowy to jest i ciężko Qpić będzie, niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:36 darmo oddac - bo mam go taaaaaaak duzo , ze mi sie nie miesci...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NIE SMUCIC MI SIE TU!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 13:41 na Ciebie zawsze można liczyć.... ( to westchnienie a za razem pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ja moge za.... 10.09.04, 13:42 no właśnie - nie smucić tu, tylko do roboty! na optymizm i nadzieję trzeba sobie zapracować! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 13:43 przez moment był... ale cóż każdy ma chwile słabości, a słabość jest po to żeby ją pokonywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:46 moze i trzeba zapracowac...a le wystarczy wstac prawa a nie lewa nozka;)))) i jeszcze slonko za oknem- a wedy to juz cud miod i orzeszki...:)))))))))hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 13:48 słonko - ale chłodno się zrobiło... wczoraj jak wracałem z Rynku to tak mnie roztrzęsło, że do dziś mi ciarki po plecach przechodzą jak sobie przypomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:02 a coz to sie stalo, wydarzylo- ze toba tak wstrzaslo??????????????????????????? ( mnie dla odmiany mocno trzepnelo- ale wczoraj- i mi juz przeszlo...) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:05 już Ci napisałem - zbyt osobiste na forum... bez urazy... już mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:10 oki, nie ma sprawy, tak tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:15 jest to kwestia dotycząca bliskiej mi osoby ( chodzi o rodzinę - dlatego bliskiej )która podłożyła mi świnię.... cóż mistrz Joyce pisał, że najwiiększy przyjaciół, ale i wrogów ma się włąśnie w rodzinie... life is brutal and full of zasadzkas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:21 spoksik, rozumiem nie musisz przeciez pisac... ale jak juz przeszlo to fajniutko...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:23 przeszło lajcikowo, teraz luzik, potem piwko, zawsze podnieca mnie klimat piątku... cholernie lubię ten dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:27 hmmm..ja tez lubie piatek...czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:32 piątek to najsympatryczniejszy dzień. nie lubię niedzieli, za pusto na ulicach, smutno, i tęskno do lat kiedy chodziło się śmiało na małych nóżkach trzymając łapkami rodziców...eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:35 :))))))))))))))0 hmm...ja tez lubie czwartek...:)))sobote mniej bo przewaznie lecze kaca...niedziela- ale po nim jest poniedzialek- a go tez nie lubie...moze czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:40 A ja lubię te niedzielne pustki, na ulicach. Miasto oddycha spokojniejszym oddechem, słońce łagodniej świeci. No i jest tak inaczej, tak niecodziennie. --- A tak wogóle to cześć Wam! :o] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:41 pod tym względem jest ok, ale pustki budzą we mnie strach.. boję się samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:45 No nie! Nie należy się bać samotności. Trzeba się jej uczyć. Chociaż lepsza jest samotność we dwoje :O] To dopiero jest samotność! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:52 nauka trwa całe życie - drugie zdanie - święta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:55 nie, samotnosc we dwoje to jest cos strasznego...dla mnie..nigdy samotnosci we dwoje... ..nigdy nie mow nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:58 Greta ma rację, chyba, że nie chodziło o dwoje obok siebie - bo dwoje na ustroniu, to zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ja moge za.... 10.09.04, 15:02 Gość portalu: greta napisał(a): > nie, samotnosc we dwoje to jest cos strasznego...dla mnie..nigdy samotnosci we dwoje... Eeee! To chyba się nie zrozumieliśmy! Samotność we dwoje to patrzenie w tym samym kierunku, to podkradanie wieczności - tj. istnienie razem na zawsze, bez względu co się dzieje na około. Wszystko na około może umierać, ale ta samotność we dwoje potrafi przetrwać, nigdy się kończy. Bo kto uczy się takiego rodzaju samotności, ten poznaje smak nieśmiertelności.... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:55 Nauka to trudna sztuka! Ale trzeba byc cierpliwym, bo to co ma przyjść to i tak przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 14:58 próbuję schandlować optymizm - kon-kret-nie kupić... da się wogóle cuś takiego zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:03 hmmm....ja nie pomoglam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ja moge za.... 10.09.04, 15:05 pomogłaś, streszczam tylko wątek. nie wiem jak mogłabyś nie pomóc... a wiem: nie wchodząc na forum! :) ale jesteś......i bądź......... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ja moge za.... 10.09.04, 15:05 Słuchajcie! Optymizmu nie trzeba nabywać. Każdy go ma w sobie! Tylko trzeba mu pozwolić rozwinąć się. :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja moge za.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:09 to fakt, ja mu pozwolilam az za bardzo bo mialam glupawke ale ona mi juz przeszla....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: odkupię trochę optymizmu... 10.09.04, 15:16 qrczę.. jak tak wszystko się zacznie we mnie rozwijać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: odkupię trochę optymizmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:25 wiesz qlrafiku ...ja bede konczyla...bo wychodze na miasto o 19- a chce sie jeszcze pouczyc...wiec ide sobie papa...sciskam serdecznie i do jutra wszystkim...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś