IP: 80.48.253.* 09.04.02, 22:16
Ludzie!!!! Ta szkola to jedno wielkie JAJO! "przyjazna atmosfera" to jeden
wielki pic na wode, wykonczą was!zastanowcie sie, wiem co mowie bo tam chodze
Obserwuj wątek
    • Gość: marcee Re: VIII LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 21:18
      ja skonczylam te bude w 1987 bylo extra, wspomnienia cudowne, niezly poziom
      nauki, ludzie sie dostawali gdzie chcieli o ile sie pzrykladali do nauki
      • Gość: Karol SUPER LICEUM NR 8 w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 23:54
        Skończyłem VIII LO w 2000 i do dzisiaj mam miłe wspomnienia.
        Dziś studiuje na www.geod.agh.edu.pl
    • Gość: paweł Re: VIII LO IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:28
      Zdzicho czyżby prof. Zdzicho cię tak wykończył ;)?. Skończyłem ósemke rok temu
      i uważam że to jedno z najlepszych jak nie najlepsz LO w Krakowie (i nie chodzi
      mi tu o poziom nauczania :), choć wskaźnik ludzi którzy zdali tam maturę a
      potem się dostali na studia jest bardzo wysoki)
    • Gość: ghtfuju Re: VIII LO IP: 80.48.253.* 27.06.02, 10:24
      yturtu
      • kuba203 Re: VIII LO 27.06.02, 10:29
        Gość portalu: ghtfuju napisał(a):

> yturtu

fkiysikfh?
    • Gość: roszczyn Re: VIII LO IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 09:29
      ja skończyłem tę szkołe pięć lat temu... . było naprawdę fajnie... . ludziska
      bardzo sympatyczni... ale to jak się czujesz w szkole, zależy w znacznej mierze
      od Ciebie. A uczyć się warto... i to nie tylko w VIII.
      Pozdrowiam Zdzicha K.
    • Gość: saba Re: VIII LO IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.02, 20:13
      A kto pamieta pana od geografii Gasinskiego ("chodzic, prosic, nadskakiwac,
      wyrzuca drzwiami, to wejsc oknem" - takie dostawalismy rady, jak ludzie chcieli
      sobie poprawiac oceny na lepsze:)))))i lubieznego Cyrulika?;)
      • Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 12.09.02, 21:13
        no no no - mnie teraz Gas zaczyna uczyc ... wyglada na spoko - heh :)) tylko
        nudzi strasznie, a po za tym to jak zapytal dzis 5 osob to wszystkie dostaly 4 -
        wiec jestem dobrej mysli :))
        • Gość: saba Re: VIII LO IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 16.09.02, 13:24
          a jeszcze pyta z lawki czy prosi pod tablice? Jak tak, to wkladaj czyste skarpetki, bo na wyglad to on zwraca
          uwage:)
          • Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.viii-lo.krakow.pl 17.09.02, 11:15
            poki co pytal z lawki, dzieki za rade jak chodzi o skarpetki :)) (zawsze
            ubieram czyste)a tak w ogoel to ja sie bardziej obawiam p. Mieszkowskiej
            • Gość: saba Re: VIII LO IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.02, 20:51
              Gość portalu: krakuska napisał(a):

> poki co pytal z lawki, dzieki za rade jak chodzi o skarpetki :)) (zawsze
              > ubieram czyste)a tak w ogoel to ja sie bardziej obawiam p. Mieszkowskiej

Eeee, nie Mieszkowskiej, ona wcale nie jest grozna! No ale uczyc sie troche
              zrzeba a nie wymaga niczego innego niz to co sama podaje. KLasa laska mozna z
              nia wszytko zalatwic! A jest jeszcze pani Peszko i Pani Kusztal?
              • Gość: krakuska Re: VIII LO IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 18.09.02, 18:15
                tej pierwszej nie znam, a ta druga jest - ale mnie nie uczy, jest jeszcze p.
                Cieciwa, wlasciwie tez nie wiem czego sie mozna po niej spodziewac. A tak
                apropo Gasa: trudno jest miec u niego 5 ??? w ogole to on nie wymaga zeby sie
                uczyc z ksiazki wystraczy zeszyt tak ??
                • sabba Re: VIII LO 22.09.02, 22:31
                  Hejus
                  U Cieciwy musisz sie uczyc niema innej rady. A jak chcesz miec 5 z geografii to
                  najlepiej, zebys byla chlopcem:)))) NIe pamietam juz czy pyta z ksiazki czy z
                  zeszytyu...choc moim wychowawca byl:) A kto jest teraz dyrektorem? Peszko byla
                  kiedys wicedyrektorka jak i Cieciwa:)
                  Pozdr.
                  • Gość: GAS Re: VIII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.02, 18:49
                    krótka charakterystyka nauczycieli:

Zdzichu Kusztal, pseudo: świnka. Lepiej nie mieć z nim lekcji matematyki ;
                    Maryja Kusztal, żona szefa, znane cytaty to "mówisz bądź, co bądź", "to jakieś
                    herezję", "dobrze, usiądź, dziękuje" ;
                    Gasiński, gość od gejcy, nie miałem z nim lekcji, ale ponoć bawi się pantoflami
                    na lekcji, cytaty "dziewczynki na prawo, chłopcy na lewo";
                    Biernacki, fizyk, tzw "miły pan", średnia ocen z fizy u niego nie przekracza
                    magicznej cyfry 3;
                    Król, chemiczka, 90% lekcji opowiada o swoim synu z gimnazjum;
                    Młot, po, cytaty "chować pinkle"

• Gość: Lilly Re: VIII LO IP: 200.4.225.* 22.01.03, 08:14
      Gość portalu: zdzicho napisał(a):

> Ludzie!!!! Ta szkola to jedno wielkie JAJO! "przyjazna atmosfera" to jeden
      > wielki pic na wode, wykonczą was!zastanowcie sie, wiem co mowie bo tam chodze

A ja mam wspomnienia takie pol na pol. Bylo (jest?) tam kilku fajnych
      nauczycieli, z wiekszoscia dalo sie zyc, a kilka osob nadawalo sie do
      zwolnienia.

Ja akurat uczylam sie chemii u P. Cieciwy i bylo fajnie. Nie bylo oszukiwania,
      zawyzania ocen na piekne oczy i generalnie na jej lekcjach bylo sympatycznie.
      Ale uczyc sie trzeba bylo jak jasna cholera.

Milo tez wspominam P. Mlot od PO. Nic z PO nie pamietam, ale teksty pani
      profesor sa nie do zapomnienia.

• Gość: krakuska Re: VIII LO IP: 195.150.148.* 28.04.03, 13:30
        a ja sie ucze w VIII LO juz caly rok i nie wymienila bym tej szkoly na zadna
        inna ... nauczyciele loosik ... jasne ze sa takie przypadki jak Prof.Gas (ale
        przyznaje szczerze ze go bardzo lubie) ... u Pani Cieciwy ... nasza klasa sie
        nieuczy... i z pewnoscia bede naklaniac ludzi zeby szli do tej szkoly ...
        • Gość: dagny Re: VIII LO IP: *.chello.pl 08.06.03, 00:27
          jak jestes ulizanym konformistą to wszystko bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka