Dodaj do ulubionych

którego dentystę w okularach polecacie ?

14.09.04, 15:12
poza wszystkim witajcie we wtorek i powiedzcie jak dojechać do ... (wpiszcie
dowolne miejsce) i gdzie sprzedać suknię ślubną oraz kupić mieszkanie ?
i czekam tylko na poważne odpowiedzi, głupki niech się nawet nie silą na
pisanie...
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: którego dentystę w okularach polecacie ? 14.09.04, 15:16
      góry pomierzył i głębokie morze,
      wie jako wstają i zachodzą zorze,

wiarę rozumie, praktykuje komu,
      a sam nie widz, że ma kurwę w domu

Jan Kochanowski fraszka "Na matematyka"
      • czesiekkk Re: którego dentystę w okularach polecacie ? 14.09.04, 15:28
        Peteenie nie obraź się, że tak wykorzystam twój wątek, pełen aluzji do
        tutejszego fora. Ale chciałbym złożyć podziękowania swojej pani stomatolog, za
        cierpliwość z jaką leczy moje zęby, a z którymi ciągle mam jakieś mniejsze lub
        większe kłopoty.
        • Gość: dentystawokularach Re: którego dentystę w okularach polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:14
          Czego, pytam się grzecznie ?
          Czekacie na zęby mądrości Sabbiny ?
          Niedoczekanie !
    • Gość: 7 Re: którego dentystę w okularach polecacie ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 18:39
      drogi peteenie, witaj!
      nie zapomnij napisac jak spedziles weekend, czy masz plany na dzisiaj wieczor (a jesli nie to
      trzeba to koniecznie przedyskutowac), no i moze chociaz ty mi powiesz gdzie kupie tanie,
      najlepiej na wage, podkoszulki spodnie i skarpetki, a komu moge oddac trzydrzwiowa szafe i
      zlewozmywak.
      pozdrawiam cie goraco
      • Gość: Łysy Re: którego dentystę w okularach polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:20
        i ja, i ja!
        w koszuli sztruksowej oczywiscie ortodonta (btw. ile placicie za aparat i czy
        wizyty sa platne).
        • o13y Łysy ! 14.09.04, 19:50
          jak już sie chcesz tu bawić to może tak:
          komu projekt domku-załatwiam niezałatwialne pozwolenie w wydziale Architektury.
          Szczególnie nadbudowy w strefie ochrony konserwatorskiej. Oczekuję propozycji.
          Tutaj aukcja-kto da więcej. Z propozycjami lokalizacyjnymi i ilością pięter do
          nadbudowy.
          • Gość: Łysy uff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:04
            uhh, tak personalnie, ze juz sie przestraszylem ze jakies brudy wywlekles...:D
            plany zagospodarowania dla dzialek od 4 arów, analizy widokowe, ustalanie
            rzednych kalenicy najwyzszego budynku w kwartale (new!), ULICP dla domow
            jednorodzinnych:)
            • o13y o ! 15.09.04, 00:07
              I to jest ogłoszenie :-)
              Ja prowadzę aukcję i trzymam kasę.
              Gołodupcy, co chcą projekt i analizy widokowe za darmo nie są dopuszczani do
              aukcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka